Şimdi Ara

2 yıllıktan 4 yıllığa ilk senede geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım puanım tm -3 178 de kaldı. makine mühendisliği yada piskolog istiyodum. 2 yıllığa başlasam ilk senesinde dgs girip 4 yıllığı 3 yıldan devam edebilir miyim

• Hic bisey anlamadim dostum once anlatımın cok kotu. Ilk sene girersen hic birseye yaramaz mezun olmadigin icin kayit olamazsin. Okulu bitirdiğin yil kayit olursun kacinci sınıftan baslayacagin belli olmaz ben 1.5seneden muaf oldum mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın yazdıklarına ek olarak, ön lisanstan Psikoloji bölümüne dikey geçiş yapılamıyor. Onun için ille de YGS ve LYS'ye girip yeterli TM-3 puanını elde etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Hic bisey anlamadim dostum once anlatımın cok kotu. Ilk sene girersen hic birseye yaramaz mezun olmadigin icin kayit olamazsin. Okulu bitirdiğin yil kayit olursun kacinci sınıftan baslayacagin belli olmaz ben 1.5seneden muaf oldum mesela

Makine mühendisliği için 2 yıllıkta hangi bölümleri seçe bilirim dersaneye sordum mekatronik ve makine dediler, dgs için de çok zor dediler arkadaşım kolay olduğunu söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batturay -- 9 Temmuz 2015; 0:34:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA HAZIRLIK ATLAMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.