Şimdi Ara

2 yönlüyü tek yönlüye çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimin elektrik tesisatını değiştirip alçıpan tavan yaptırdım spot led kombinasyonu yaptırdım. Bu ışıkları kontrol edecek 4'lü anahtar getirttim yurtdışından ancak gelen anahtar tek yönlü yerine çift yönlü yani anlayacağımız dilde vavien olarak gelmiş. Bunu nasıl tek yön olarak vavien olmadan kullanabilir. Birincisi olması gereken ikincisi yanlış gönderilen.
     2 yönlüyü tek yönlüye çevirmek 2 yönlüyü tek yönlüye çevirmek

• Hocam yapan elektrikciler vardı ama nasıl yapiyorlar bilmiyorum bi elektrikciye uğrayıp sorsabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vavien anahtarı tek kullanırsanız tek yönlü olur. Ortak faz girişinden fazı girin. Çıkışlarda da hepsini tek yönden alın. Avometre varsa anahtar konumunu da deneme yanılma ile belirleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler, hem bu bilgilerle hemde bir elektrikçiye danışarak yaptırmaya çalışayım.
  • sifir9 kullanıcısına yanıt
    Orada her bir anahtar için 3 giriş sunulmuş değil mi ? Ve de anahtarn uc konumlu ?Öyle ise ortadaki 4 luye 4 unede aynı fazı gir. Üstteki ile de alttakibi birleştirip lambaya ver. Yanı 4 tane anahtar var

++++
    ••••
    ----

Semboller temsilidir. Her bir + olanı asagida ki - ile birleştirip lambaya vereceksin dört anahtara da aynı işlemi yap. Ardından ortadaki yuvarlaklar sağdan sola hepsini birleştir sonra oraya faz ver. Bu durumda anahtar aşağıya da bassan yanacak yukarıya da bassan yanacak. Ortada iken yanmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adam wavien i biliyor ama anahtarın orta ve üst kontakları bağlamayı bilmiyor valla güldüm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.