Şimdi Ara

2 Zamanlılar Ve Bisiklet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar bilenler vardır.Konu üzerinde geçen sene uğraştım uzun süre fakat ne yaparsam yapayım motoru bisiklete uyduramadım ve satmaya karar vermiştim.Ama satılmadı henüz ve dedim tekrar sorayım belki orjinal bir fikir çıkar.Motorum 2 zamanlı 52 cc gücünde bir motor, resim ekleyeceğim.Bisikletim kadrosuz bir bisiklet, motoru kadroya takmama imkan yok seleye takmayı düşünmüştüm fakat olmadı bir kaç sorundan dolayı.Fikirlerinizi lütfen paylaşın merakla bekliyorum.Sizlerden öneriler geldikçe deneyip denemediğimi sizlere söyleyeceğim çünkü denediğim yolları tek tek yazmam çok uzun yer tutar :) Şimdiden teşekkürler. ; )

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-52-cc-cok-az-kullanilmis-tirpan-motoru-114823721/detay/ Resimi koyamadım bilgisayarda bulunmadığı için motorun resmi linkte mevcut.

• HeaVeN39 kullanıcısına yanıt
    testere motoru olsa içindeki kavrama sistemine dişli kaynatıp bisiklete takardınız fakat bu tip motorlara takanı görmedim yanlış secim yapmışsınız
  • Aynı kavrama bu tip motorlarda da var mesele o değil kaynatmak ve paralelliği sağlamak : ) Bildiğim kadarıyla diğer motorla güçleri dışında bir farkı yok.Teşekkürler.
  • forumdan bir arkadaş daha önce yaptı testere motorundan kavramaya dişli kaynakmak için 1 hafta gezmiş kimse uğraşmak istemiyor ne kadar para verirseniz verin adam usta olmadıkdan sonra yapmak istemiyor korkuyorlar erber bisiklet motor tamiri yapıyorlar gelen iş belli olduğu için ezbere tamir daha cok işine geliyor ..en mantıklısı 150 tl lik kaynak makinası alıp siz kendiniz yapmaktır kapı kapı dolaşmak muhtac olmaktan hem kaynak öğrenirsiniz kesip biçer kaynatır her işinizi görürsünüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 9 Temmuz 2013; 15:56:12 >
  • Benim motorda kavrama var.Gerçi o projeyle uğraşmıyorum ama açmıştım konuyu yeni bir fikir çıkarsa devam edeyim diye benim esas sorunum motoru seleye koyduğumda soldan çevirmesi sol tarafada dişli eklenmiyor olması ve eklense bile paralel olmadığından dolayı zincirin atması daha bir çok sorun :D
  • HeaVeN39 kullanıcısına yanıt
    işte o yüzden zincir atıyor diye kayış ile yapıldı ama oda fayda etmedi. akülü yapın bisikleti yada bisikelt için motor seti satılıyor 400 500 tl civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.