ygs1 de 3164cü oldum lys1i kontrol etmedim ama 55-60 arası bir şey bekliyorum.20.000 mümkün mü?fenden kaç yapmam lazım.
not:yalanına sokimciler için:http://imgim.com/6980inciq1792019.jpg not:nasıl böyle oldu diyorsanız 2,5 ay boyunca mat2 çalışmazsanız integral türev bilmeden sınava girerseniz böyle oluyor.demekki neymiş hiç bir şey imkansız değilmiş
ygs calismayip lys calisirsan ygsde 130k olursun lysde 65net yaparsin Bu arada fizik 28 ustu digerleri +25 olursa girersin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
valla fenim de iyi sayılmaz ama 3 gün çalışmayı denicem ne kadar olursa bi umut belirdi hiç yoktan
mat 37 felan kesin var 13 tane salladım işte birbirini götürse felan (bayağı da iyi sallarım) geodan da 23 soru yaptım 7 tane salladım geçen gün parabol sorusuna baktım doğru sallamışım kısacası durum bu.fen de ise fizik 3-5,kimya 2-3,biyoloji 4-6 arası yapıyorum.ama hiç belli olmuyor sınavdan 2 gün önce son sınavıma girmiştim lys1 için.1y 1b mat 2y geo yapmıştım ama sonuç ortada
son kez up
quote:
Orijinalden alıntı: ayasin04
son kez up
hepsinden 23 er net yapsan ilk 13k da kalırsın .
quote:
Orijinalden alıntı: DeBroglie
quote:
Orijinalden alıntı: ayasin04
son kez up
hepsinden 23 er net yapsan ilk 13k da kalırsın .
yok artık daha neler.yukarda başka biri giremem dedi sen farklı diyorsun hiç bir şey anlamadım bu işten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme