Bütün özellikleri başlıkta sıraladım zaten. Ablama alıyoruz. Acemi bile değildir kendisi. B segmenti olur ancak bu fiyata. Uzun yola çok çıkılmaz. Yılda 1 kere Giresun, 2-3 kere Bursa seferleri yapılır o kadarcık:)
İstediğim özellikler: ABS ve EBD ŞART Az yaksa fena olmaz çünkü İstanbul trafiğinde günük kullanılacar Konsol ve dış görünümü güzel olursa çok iyi olur.
Kafamdaki Modeller 1-Corsa 2-Punto
city
colt, ibiza, corsa, punto
saygılar
suzuki swift 1.5 a/t
colt un dış görünüşü çok itici. yakıt durumu iyi diye okudum forumda ama en son tercihim o olur ibiza nın yakıt durumu nasıl bilmiyorum ama olabilir suzuki konusunda bilgim pek yok o nasıldır?
bir de şöyle bi durum var zaten tamamını kredi çekicez bir ihtimal 25.000 tl çekebiliriz o zmn ne tavsiye edersiniz
suzuki splah otomatik 26000 ya sıfırını veriyorlardı aralıkta. Suzuki Alto nun da 24850 te kasko dahil sıfırını veriyorlardı aralıkta
şimdi fiyatları nedir bilemeyeceğim. Arka koltukta oturacak kişi yoksa splah çok güzel araba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme