Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bullx

sorsanda süper sürüyorlar biliyormusun? adamlar sırf viraj nasıl alınır diye okul açmışlar 4 - 5 tanede level koymuşlar (california superbike school) gidiyorsun sana sadece viraj almayı öğretiyorlar. bizim milletimiz ise sanki anasının karnından superman + sofuoğlu olarak çıkıyor? adamlarda ne eğitim var ne ekipman var herşeyi geçtim tecrübeli adamada saygıları yok. sokağa çık soracağın insanların %90 motorsiklet için şeytan icadı, tabut, ölüm makinası tarzında konuşacaklardır. işte bu apaçiler sağolsun.

neyse bu kadar tansiyona güzel bir - iki video derman olabilirim umarım. ayrıca motorsiklet sürdüğünü zanneden apaçilere gelsin :)

Apaçi sorununa çözüm malesef yok. Burada görev size düşüyor işte. Önyargıyı yıkmak çok zordur ama en azından denemek lazım. Mesela ben artık motor kullanan birini görünce acaba DH de yazan o arkadaş gibi biliçli mi diye düşüneceğim aklıma siz geleceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Adam kazanmış parasını paşalar gibi emeğinin karşılığını almış işte,bu kişisel bir tercihtir.
    Güle güle kullan
    Kimse kazandığı parayı mezara götürmeyecek,dünyaya 1 kere geliyor,sonsuza kadar yokuz,ömrünüzü iyi geçirin

Çok haklısın'da Daası şu hakkını vermek lazım. Sonuçta para veriyoruz öpücük vermiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Adam kazanmış parasını paşalar gibi emeğinin karşılığını almış işte,bu kişisel bir tercihtir.
    Güle güle kullan
    Kimse kazandığı parayı mezara götürmeyecek,dünyaya 1 kere geliyor,sonsuza kadar yokuz,ömrünüzü iyi geçirin

Çok haklısın'da Daası şu hakkını vermek lazım. Sonuçta para veriyoruz öpücük vermiyoruz :)

Ben de şunu ekleyim,20bin lira verecek adamın maddi durumu iyidir,ben zaten bunu düşünerek yazmıştım

• teyzene sorsana evlatlık arıyor mu?
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    valla biz yıllardır deniyoruz, uyarıyoruz dinlemeyen adam ya mezara yada yoğun bakıma gidiyor şanslıysa 1 - 2 kırıkla tövbe edip bırakıyor.

bence kaskı, montu yoksa direk eleyin hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

hayırlı olsun tabiki isteyen istediğini alır da bana göre bu gerçekten gereksiz fazla...

Allah akıl fikir versin diyecek başka söz bulamıyorum.

asdfğpüoewopkweglkdsi,sd harbi gerçekmiş. gören basıyor eksiyi içeriği okumadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Yeğeni çok parayı az seven bir teyzenin neler yapabileceğine dair örnek teşkil ediyor. Hayırlı olsun. Güzel sistem...

vatandaş ilk günler hepimize bağırdı çağırdı ama ne olduysa birden bire kayboldu :)

yeğenini çok sevmesi taktir edilecek bir durum ama kendi çektiği ev resimlerini iyi izlerseniz keşke birazda yeğeninin odası için bir şeyler yapsa diye düşündürüyor
  •  20.000TL lik PC Toplama.

• Al evlat güle güle kullan:https://www.facebook.com/kaan.tolon?fref=ts
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Hadi cevap vereyim sıkılmıştım ama cevaplar yağıyor :)
    1.Ev almamamızın nedeni zaten başka bir evimizin olmasıdır ve burada hayat kurmamızdır babamın annemin işi benim okulum buraya göre ayarlandı.
    2.Eve parke yaptırmamamın ilk sebebi kira olması ikinci sebebi ise üşenmem kendi evim ola bile yaptırmam zaten onu mu bekleyeceğim.
    3.Koltuğu değiştirmememin sebebi de üşenmemdir aslında yeni koltuk da aldım baya güzel bir koltuk o kadar laf edilince üşengeçliğimi bir kenara bıraktım.
  • 20000 liraya pc mi toplanir yahu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TochBanned T kullanıcısına yanıt
    blokladığım için normalde görmüyorum ama alıntı yapınca görüyorum :)

istediğini yapmakta serbestsin ve ben zaten artık bu konu ile ilgilenmiyorum :)
  • Hocam kusura bakmayinda sanki piyangodan para cikmis gibi bir haliniz var, bu kadar buyuk bir masraf pcye yapicak ailenin kat ve kat fazlasi var demektir sonra donup eve bir bakiyorum parkeler sandalye kira vsvs buyuk sacmalik inandirici degil en azindan benim icin ayrica uslubun yanlis boyle bos bir konu acip govde gosterisi yapman ayrica bir sacmalik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta dediğin şeyin açıklamasını yaptım.Govde gösterisi hala diyebiliyor musun amacımı başta belirttim neden herkes anlamakta güçlük çekiyor?
  • Neden böyle şeyler yapıyorsun.
  • Dünya malı dünyada kalır. Yani millet yeni birşey aldığında ve konu açtıgında yok onu almasaydın şunu alsaydın yok bunu niye aldın aaa oldumu git ev al yada motorsiklet al vb vb bilmemle yapılmış şeyin davası olmaz. Zaten televizyonu yok sayarsak sadece ekran kartı abes kaçmış yoksa gayet yerinde bir sistem bana göre.
  • parkeler , duvar , yatak , masa leş .... Parayla aldıgına eminmisin bu bilgisayar parçalarını ?
  • Devian kullanıcısına yanıt
    1.si:Üşengeçliğimi anlattım.
    2.si:Küfür yemeye mi çalışıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

1.si:Üşengeçliğimi anlattım.
    2.si:Küfür yemeye mi çalışıyorsun?

yav he he üşengeçliktir eminim e et küfür klavye delikanlılığı yapma.Edecek adam eder...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.