Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah be gülüm be keşke problem herşeyi bilmek olsa...
    Şu ülke şartlarını da bir kenara koyalım,nerede olursan ol o kadar döktüğün para 3-en geç 4 seneye çöp olacak.
    Asıl mesele bence bu,tamamen mantıksız bir iş yapmışsın...
    Gerçi tutup 20.000tl ye sistem toplayan insana anlatılacak şeyler değil bunlar ama belki biraz düşünme gereği duyarsın,tabi gerçekten gerçekse :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fazla para gerektiren tek hobim bu ve ben bu hobide zirvelere ulaşmak istiyorum. Alabildiğimce zevk almak istiyorum. Bu paraya yatırım vs. olarak bakmadım hiç. Sadece zevk için kullanılacak paraydı. He dersen ki ileride lazım olur benim onun için gerekli yatırımlarım var. Dediğim gibi sadece zevk için kullanılacak paraydı ve en çok zevk aldığım şeyde kullandım. Hani zaten bilgisayar alacaktım onun için 6 bin desen, ev için de 7 bin liralık televizyon aldım(televizyon zaten inanılmaz lazımdı). Sonuç olarak geriye 7 bin TL kalacaktı ve çok kasılacak bir para olmayacağı için dediğin 4-5 sene hobimi doruklarında yaşayacağım. Yani şuan sadece bilgisayarla yetinmek zorunda da değilim bu verdiğim para beni zaten zora sokmadı. Mesela şimdi bisiklet alma gibi bir düşüncem var 5 bin TL gibi bir parayla oldukça güzel bir bisiklet almayı düşünüyorum. Sonuç olarak ben bu işe mantıkla(birikim vs.) zaten bakmıyordum. O yüzden 3-4 sene sonra ne olacağı beni o kadar da ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TochBanned -- 15 Aralık 2015; 18:36:00 >

• abi adamın parası var alıyor yani sizene
  • Yani sırf forumdaki çoğu liseli ergenlere inat kalkıp böyle bir sistem toplamanızı kınıyorum...

Sonuçta zengin olup bırakın 20.000 tl yı 40.000 tl ya da bilgisayar toplayabilirsiniz. Ama işte harcanan paraya yazık en son işlem pc yi toplasanız bile tüm donanımları ile yine bu kadar Tutmaz.

Yani ben çok Gereksiz ve saçma buluyorum
    mesut abi ve erdi abi de zamanında böyle bir pc toplayıp video yayımlamışlardı şimdi aklıma geldi

• hay maşallah ne diyelim
  • Hayırlısı olsun değişik bir konu olmuş.
    Birkaç sorum ve önerim olacak.

1- Bu konunun herhangi bir sayfasında sistemin donanım listesi yer alıyor mu. totalde tv hariç neler aldınız?
    2- Neden H90 aldınız? Daha iyi bir soğutma seçebilirdiniz. Hoş konu 1 yıl önceye aitmiş yazarken fark ettim.
    3- Bu sistemi aldıktan sonra kurulumları montajı yaparken Video kaydı aldınız mı? Ben olsam böyle bir konuya öyle bir video ekler performans testleri vs.. eklerdim.
    4- Belki dahada yüksek meblağlara bile sistem toplanabilir SLI Titan serisi ekran kartı yapar Ram dayarsınız, 2TB SSD lerden Raid çılgınlığı oluşturursunuz uzar gider liste.

Umarım benim yaptığım gibi böyle bir sistem toplayıp sadece LOL oynamıyorsunuzdur.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    İlk olarak teşekkürler.

1.Ekran kartı:Amd R9 295x2
    Anakart:Asus x99 Deluxe
    Ram:16GB 3000 MHZ Kingston
    HDD:2 TB WD
    SSD:500 GB(raid) Corsair
    Soğutucu:H90
    İşlemci:İntel i7 5820k
    PS:CoolerMaster 1200w
    Monitör:Samsung UHD Monitör

2.Çoğu kişi o zamanlar öyle önermişti.

3.Vatan'a kurdurdum. Üşendiğimden test falan da yapmadım.

4.Zaten raid ve 2TB.

Yok her şeyi yapıyorum ben bu bilgisayarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

İlk olarak teşekkürler.

1.Ekran kartı:Amd R9 295x2
    Anakart:Asus x99 Deluxe
    Ram:16GB 3000 MHZ Kingston
    HDD:2 TB WD
    SSD:500 GB(raid) Corsair
    Soğutucu:H90
    İşlemci:İntel i7 5820k
    PS:CoolerMaster 1200w
    Monitör:Samsung UHD Monitör

2.Çoğu kişi o zamanlar öyle önermişti.

3.Vatan'a kurdurdum. Üşendiğimden test falan da yapmadım.

4.Zaten raid ve 2TB.

Yok her şeyi yapıyorum ben bu bilgisayarla.

masayı beğendim internetten aldıysan link verir misin

• Yok çok önceden Çilek'ten almıştım.
  • kardeşim hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan. saçma sapan yorumları geçersek gerçekten bir pc ye fazla para bayılmışsın heyecana gelerek.şu an bir pc sisteminde 4790 ile 980ti varsa zaten en üst seviyeyi görmüş sayılırsın. ve bunu da 5000 6000 tl ye falan kurabilirdin. pc toplarken anakarta fazladan para vermek kadar gereksiz bi seçim olamaz sanırım. neyse hayırlı olsun tekrardan.
  • Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Merhaba arkadaşlar,
    Bugün ki amacım hava atmak değil. Her şeyi bildiğini sanan insanlara ders vermektir. Belki hatırlarsınız bir kaç ay önce bir konu açmıştım 20.000TL'lik bilgisayar diye fakat her şeyi bilen insanlarımız yalan, fake vs. vs. gibi şeyler dediler şimdi o insanlara ders vermek için bilgisayarımın resmini atacağım. İnşallah bir daha 10 bin TL'den yüksek fiyatlı olan bilgisayar tavsiyelerine yalan demezler. (Bilgisayarımın yanında 4K Samsung Curved TV aldığım için 13 Bin TL'lik sistem almak zorunda kaldım.)Buda Eski Konum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_94871720/f_//tm.htm#94882304
     20.000TL lik PC Toplama.
     20.000TL lik PC Toplama.
     20.000TL lik PC Toplama.
     20.000TL lik PC Toplama. 20.000TL lik PC Toplama. 20.000TL lik PC Toplama.

Bu sistemle gta 5 4K oynuyo biliyormusun akıcı bir şekilde grafikler nasıl oluyor

• Vay ve efsane muhabbetti
  • Senin derdin insanların sana inanmaması ve dikkate almaması olsaydı , zaten şimdi durulmuştun. Arkadaşların da dediği gibi paran varmış hepimiz görmüş olduk. Ama bu meseleyi böylesine uzatıp dallandırdığında da biz senin ne olduğunu gördük. Evet , görgüsüzsün.
  • Bu arkadaşa ne olmuş acaba? En son 2 yıl önce girmiş, bence bunlara zamanında piyango falan çıktı yada dededen miras kaldı. 2 yıldır yok ve en son 600 liraya viski almış, 16-17 yaşındaki çocuk, ilginç. Yaşıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bu arkadaşa ne olmuş acaba? En son 2 yıl önce girmiş, bence bunlara zamanında piyango falan çıktı yada dededen miras kaldı. 2 yıldır yok ve en son 600 liraya viski almış, 16-17 yaşındaki çocuk, ilginç. Yaşıyor mu acaba?

Yaşadığını sanıyorum, buralarda yeniyim fakat "amacım hava atmak değil" diye cümleye başlamak egosunu tatmin etmek için bu konuyu açmış gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

quote:

Bu arkadaşa ne olmuş acaba? En son 2 yıl önce girmiş, bence bunlara zamanında piyango falan çıktı yada dededen miras kaldı. 2 yıldır yok ve en son 600 liraya viski almış, 16-17 yaşındaki çocuk, ilginç. Yaşıyor mu acaba?

Yaşadığını sanıyorum, buralarda yeniyim fakat "amacım hava atmak değil" diye cümleye başlamak egosunu tatmin etmek için bu konuyu açmış gibi geldi.

Doğru dediniz Michael bey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

quote:

Doğru dediniz Michael bey.

Yapacak birşey yok, "You forget a thousand things everyday pal, How bout' you make sure this is one of em" sözünü boşuna söylememişim.

• Sistemin ne durumda kardeşim. İş görüyor mu hala (?) Merak ettimd de :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.