Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin dediğine bakmayın hocam güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet senin mi?
     20.000TL lik PC Toplama.
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Kuzenimin olacakta konuyla ne alakası var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Kuzenimin olacakta konuyla ne alakası var ?

hocam güzel hort
    şaka yaptım niye kızıyon olm ?
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Yok ya kızmadım yanlış anladın kusura bakma.
  • TochBanned T kullanıcısına yanıt
    üstad iyi hoşta o sisteme o sogutucu olmuşmu alllahını seversen
  • Özellikle oyun oynarken videou kayıtları yapmışsındır herhalde.. Eğer yaptıysan ve Youtube hesabında falan varsa paylaşır mısın, bu canavarda pc kullanmanın zevkini hissedeyim
  • 13 bin tl pc icin aslinda para degil suan zira yurt disinda 4000 dolarlik gigler var ki adamlarda vergi yok orda tabi biri bisi alinca millet gule gule kullan diyor bizdeki gibi bok atmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Hayatımı niye bitireğim ?Mesajımda gördüysen yaptığım şeyler sadece ders ve pc dedim derslerimi bırakacak değilim.

Hayırlı olsun güle güle kullan kimseye hesap vermek zorunda değilsin lakin o kadar para verip bilgisayar toplayıp öyle bir masada öyle bir sandalye kullanmıyorsundur diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

20 bin tl oyun için vermek mallıktır

ve bu kişinin forumu yemediği ne malum ispatlaya bilir mi ? belki bir pc firmasının ürünlerini hava atıyım forumdakilere

diye fotoğraf çektirmiş olamazmı

Ne demek 20 bin TL oyun için vermek mallıktır?Hiç o kadar paraya sahip olmak nasip olmadı da ne yani bu mantıkla o zaman güzel bir muhitte site içerisinde güvenilir,lüks,konforlu bir eve de 800 bin - 1 milyon lira vermekte mi mallık?Nasıl olsa sıradan bir semtte normal bir apartman dairesi 250 bin TL.Arada 4 kat fark var niye boşu boşuna 1 milyon lira veriyon mu diyeceğiz?

Aynı mantıkla linea'da gidiyor, s350'de.Şehir içinde 50 bin liraya linea almak yerine 1 milyon liraya s350 almakta mallık mı diyeceğiz?Ne gerek var ikisinde de klima var ikisi de dizel gidiyor mu gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

daha liseye yeni başlayan çocuk 20bin e sistem topluyor

buraya yazıyorum abin olarak pişman olucaksın yaşın biraz ilerleyince keşke 5bin tlye sistem alıp üstünü biriktirseydim de araba alabilseydim diyeceksin

+1

Kimsenin parasını eleştirmek,nereye harcadığını yargılamak hakkımız değil ama en doğru yorumlardan biri bu.

Önündeki bilgisayar 20 bin liralık sistem ile 5 bin liralık sistem arasında ne gibi farklar vardır.(Ki 5 bin lira da sadece bir sistem için çok para ancak masa,klavye,mouse,monitör,rahat bir bilgisayar koltuğu gibi şeyleri de dahil ederek bu fiyatı örnek verdim bende)

20 bin liralık bir bilgisayarın getirileri avantajları nedir?

-Oyunlarda üst düzey performans.
    -İş amaçlı kullanımda zaman tasarrufu.

Hadi 2.cisi ekonomik amaçlı bir beklenti onun eleştiriye açık bir tarafı yok öyle projeler var ki render alması kaç gün sürüyor.Fakat 1.cisinin belli bir miktardan sonra hiçbir getirisi yok.

Bir bilgisayar oyunu,uygulamayı açıp ve belli bir görüntü kalite seviyesini sağlayabildiği sürece ek olarak harcadığın paranın performans ve kalite anlamında getiri miktarı azalıyor.

16'ya girecek olsa 4-5 bin'e sistemi alıp geriye kalan 15 bin'e bir yama mt125 ayrıyetten seneyede bir ehliyet alsa.Hem gezip,tozar sosyalleşir,hem de kapalı kutudan çıkıp gerçek hayatı daha fazla öğrenme fırsatı olur.

• Yurtdışında da örnekleri var. Türkiye'de de sadece bu eleman değildir bu paraya sistem toplayan. Ayrıca yaş ile de alakası yok. Ben 28 yaşımdayım, yazın 8000-9000 lira arası sistem toplayacaktım, fakat kredi sorunu son anda çıktı ortaya, olmadı o yüzden. Üstelik arabam da yok. Araba alacak da değilim. Benim tercihim bu şekilde. Araba alan birine, "bu paraya araba alacağına Dünya'ya açılıp tatil yapsaydın daha iyi olurdu be" diyene de rasladım. Bana mantıksız geldi ama herkesin farklı düşüncesi işte. Herkesin hobileri vs. aynı değil. Konuyu açan elemanın hobisi zevklerini falan bilmem ama pişman olup olmayacağını söyleyecek kişi ben değilim, en azından onu söyleyebilirim. Şu an elime 20.000 liraya yakın bir para geçse, anında gider ortalama 10.000 liraya bir sistem toplarım. Bu da benim şu anki düşüncem.
  • Emin ol benim bilgisayar 2500 TL'de ne yapıyorsam sende o 20000 TL'de aynısını yapıyon (Oyun).Ama ben daha akıllıyım.İş için almadığını farz ediyorum.
  • Araba parası için yeterince param zaten hali hazırda var.
  • Yok yapmadım.
  • TochBanned T kullanıcısına yanıt
    Masa al masa

• egejang kullanıcısına yanıt
    Yaptırmayı düşünüyorum da şimdi kim uğraşacak onunla ?
  • Kasayı yan yatırıp fotoğraf atar mısın?

• işine göre 20000 değil 100.000 e de bilgisayar olur da ne iş yapıcağın önemli.
    oyun için saçmalık, boşa para ve doğruya doğru, enayilik...
    bilgisayar efektleri yapıcam, fizik modelleri renderlıycam, dev bi mmo server ı olarak kullanıcam, saniyede 10000 kare çeken kameralar için donanım olarak kullanıcam diyosan mantıklı.
  • umarım iş içindir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.