Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

5bintlye amd radedon 295x2 alacağına 4tane gtx970 alsaydın

999$a satılan karta o kadar para verenin aklına şaşırmamak elde değil :)
  • Fakirler ölsün 20.000 TL'lik pcden selamlar ?

http://www.youtube.com/watch?v=8oz-Y010IQ8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 23 Kasım 2014; 8:49:15 >
  • Ben bisiklete 3 bin lira verince adam öldürmüşüm gibi tepkiler gelmişti , biraz daha koyup motor alınır manyak mısın şeklinde. Bu ülkede insanların hobileri için harcadıkları para niye bu kadar batıyorki başkalarına? Parası vardır alır, neden insanlarda paranın yalnızca ev-araba gibi şeyler için harcanması gerektiği düşüncesi var anlamıyorum.
  • vatandaş 5 gündür ortalarda görünmüyor acaba aldığı bilgisayarın başında donup gitti mi nedir (son mesajında üşüyorum ama bir şeylere sarılıp ısınıyorum diyordu)
  • Mesafeli satım sözleşmeletindeki 14 günlük koşulsız sözleşmeden cayma hakkını kullanmış, iade etmiştir xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 23 Kasım 2014; 20:31:09 >
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    14 oldu.
  • Eyw. 2012de b.özelden geçince, tkhk yı gözardı etmişiz.

• kayisikent kullanıcısına yanıt
    Böyle bir gerekçe üstüne eyvallah denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Ben bisiklete 3 bin lira verince adam öldürmüşüm gibi tepkiler gelmişti , biraz daha koyup motor alınır manyak mısın şeklinde. Bu ülkede insanların hobileri için harcadıkları para niye bu kadar batıyorki başkalarına? Parası vardır alır, neden insanlarda paranın yalnızca ev-araba gibi şeyler için harcanması gerektiği düşüncesi var anlamıyorum.

Aynen, ben de 2000 lira vermiştim
  • quote:

Ben bisiklete 3 bin lira verince adam öldürmüşüm gibi tepkiler gelmişti , biraz daha koyup motor alınır manyak mısın şeklinde. Bu ülkede insanların hobileri için harcadıkları para niye bu kadar batıyorki başkalarına? Parası vardır alır, neden insanlarda paranın yalnızca ev-araba gibi şeyler için harcanması gerektiği düşüncesi var anlamıyorum.

parası olan için bunların hiçbirisi anormal değildir ve öyle bir durum olduğunda zenginin malı fakirin çenesini yormuş yorumu yapılır

lakin bu vatandaşın parası yok (teyzesinin hediye ettiğini söylüyor)

bir insanın akrabası hediye edemez mi diye sorulursa ,tabi ki edebilir denilir ama evlerinin durumu göz önüne alındığında bir akrabanın oyun bilgisayarından önce ev ile ilgili bir hediyesi daha mantıklı olurdu diye düşünüyoruz

tabi birde bu hediye 20.000 tl.lik oyun bilgisayarı hediyesi olunca biraz kuşku doğuruyor (malum bakana hediye edilen kol saati bile ülkeyi salladığına göre)

olmaz demiyoruz ,bu şartlarda olması biraz garip görünüyor :)

ayrıca 3.000 nere 20.000 nere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Tüketim çılgınlığı.

Hocam altta sistemini gördüm böyle güzel sisteme o kasa gitmemiş ama güzel sistem bende fx6300 almayı planlıyorum

Doların yüksek olduğu zamanlardı. Bütçe de azdı, 1500 liraya anca böyle sistem toplayabildim monitör falan da dahil işlemci performans olarak güzel ama şimdi biraz oc'a abanmayı düşünüyorum o yüzden fan alacağım yeni. Bu arada 2000 tlye her oyunu kaldıracak pc muhabbetine yorumumu yapayım, bu sistemle bile battlefield 4 multisinde bir kez bile ultra altına inmedim, ayar düşürdüğüm çok nadir oyun var ve düşünün 260 liralık kartla bu performansı alıyorsam sizce bu sisteme r9 280 taksam ultrada açamayacağım şey kalır mı? Hadi işlemciyi de ortalama bir i5 falan yapsak 3 milyarı bile bulmaz, en kralından canavar pc olur. Araba parasına pc almak ne bileyim garip. Tüketim çılgınlığı olarak görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

parası olan için bunların hiçbirisi anormal değildir ve öyle bir durum olduğunda zenginin malı fakirin çenesini yormuş yorumu yapılır

lakin bu vatandaşın parası yok (teyzesinin hediye ettiğini söylüyor)

bir insanın akrabası hediye edemez mi diye sorulursa ,tabi ki edebilir denilir ama evlerinin durumu göz önüne alındığında bir akrabanın oyun bilgisayarından önce ev ile ilgili bir hediyesi daha mantıklı olurdu diye düşünüyoruz

tabi birde bu hediye 20.000 tl.lik oyun bilgisayarı hediyesi olunca biraz kuşku doğuruyor (malum bakana hediye edilen kol saati bile ülkeyi salladığına göre)

olmaz demiyoruz ,bu şartlarda olması biraz garip görünüyor :)

ayrıca 3.000 nere 20.000 nere ?

Türkiyede bisiklete biçilen değer 300 tl lik market bisikletlerinden olunca 2000 tl lik bilgisayarla 20.000 tllik bilgisayara kıyasla aynı oranda arttığı için o örneği verdim.Konuya atılan cevapları okumadım , hediye olup olmadığını veya maddi durumunu bilmiyorum arkadaşın , sadece nasıl yorumlar geldiğini tahmin ederek yazmıştım mesajı.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    sorsanda süper sürüyorlar biliyormusun? adamlar sırf viraj nasıl alınır diye okul açmışlar 4 - 5 tanede level koymuşlar (california superbike school) gidiyorsun sana sadece viraj almayı öğretiyorlar. bizim milletimiz ise sanki anasının karnından superman + sofuoğlu olarak çıkıyor? adamlarda ne eğitim var ne ekipman var herşeyi geçtim tecrübeli adamada saygıları yok. sokağa çık soracağın insanların %90 motorsiklet için şeytan icadı, tabut, ölüm makinası tarzında konuşacaklardır. işte bu apaçiler sağolsun.

neyse bu kadar tansiyona güzel bir - iki video derman olabilirim umarım. ayrıca motorsiklet sürdüğünü zanneden apaçilere gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 24 Kasım 2014; 23:00:50 >

• Zevk meselesi arkadaşlar adamn 20binde yatırır 5 binde evine parke yaptırmaz veya arabaya binmez kendi tercihi tabi adam haklı dalgaya almaya kızmış konuyu.Tebrikler usta sağlam bir sistem :)
  • Adam kazanmış parasını paşalar gibi emeğinin karşılığını almış işte,bu kişisel bir tercihtir.
    Güle güle kullan
    Kimse kazandığı parayı mezara götürmeyecek,dünyaya 1 kere geliyor,sonsuza kadar yokuz,ömrünüzü iyi geçirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 24 Kasım 2014; 23:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

sorsanda süper sürüyorlar biliyormusun? adamlar sırf viraj nasıl alınır diye okul açmışlar 4 - 5 tanede level koymuşlar (california superbike school) gidiyorsun sana sadece viraj almayı öğretiyorlar. bizim milletimiz ise sanki anasının karnından superman + sofuoğlu olarak çıkıyor? adamlarda ne eğitim var ne ekipman var herşeyi geçtim tecrübeli adamada saygıları yok. sokağa çık soracağın insanların %90 motorsiklet için şeytan icadı, tabut, ölüm makinası tarzında konuşacaklardır. işte bu apaçiler sağolsun.

neyse bu kadar tansiyona güzel bir - iki video derman olabilirim umarım. ayrıca motorsiklet sürdüğünü zanneden apaçilere gelsin :)

Power Rangers aklıma geldi.

• yahu ne kazanması ,vatandaş daha 15 yaşında ve teyzem aldı diyor :)
  • hahahahaha :D full ekipman kullanınca böyle power rangers a benziyoruz doğrudur.
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Yeğeni çok parayı az seven bir teyzenin neler yapabileceğine dair örnek teşkil ediyor. Hayırlı olsun. Güzel sistem...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.