Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatımı niye bitireğim ?Mesajımda gördüysen yaptığım şeyler sadece ders ve pc dedim derslerimi bırakacak değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun bende toplanabilecek en iyi pcyi toplamak istiyorum donanım listenizin detayını paylaşabilirmisiniz
  • doganaslan84 kullanıcısına yanıt
    Eve gidince paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Saatte ki senmisin?

20.000TL lik PC Toplama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pisiklet seninmi?
  • Hocam 1 aydır yeni pc toplamakla uğraşıyorum

3000TL Lik pc topladım elimde biraz daha para kaldı ve inan harcayacak birşey bulamadım.Bişeyler alasım var bakıyorum bakıyorum bulamıyorum alacak bişey çünkü topladığım sistem yetti herşeye :D

Biraz israf olmuş keşke yanına başka teknolojik aksesuarlar alsaydın (tv,ps4,dj setup vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Artık cevap vermeden geçemeyeceğim.
    1.si: Kiradayım ve kirada olmasam bile odamın tasarımı umurum da değil.
    2.si: PS4'ü hiç bir zaman PC ile karşılaştıramam PC benim için çok farklı asla değişmem.
    3.sü: Sırf oyun için değil bir sürü şey için aldım.(PS,AE,VS,SONY VEGAS,belki daha sonra oyun yapımı UNİTY gibi.)
    4.sü: Daha 15 yaşındayım arabaya ihtiyacım yok.
    5.si: Hayatı yaşamak lazım 10 yıl sonrasına bu kadar tereddüt edersem keyfini alamam en kötü ihtimal parça parça satarım.

1)parayı sen değil ebeveynlerin yatırmış zaten bu bir.
    2)sisteme monitör hariç 13000 demek daha doğru bu iki
    3)konuyu aha bakın ben daha uzağa işedim demek için açmışın bu üç
    4)yaptığın israfın haddi hesabı yok aynı sistemi 290x crossfire ile 4000 tl ucuza toplayabilirdin , hem bu kartları satman daha kolay olurdu bu da dört
    5)ikinci elde aşırı değer kaybedecek performansı 290x crossfirea göre düşük bir karta tonla para saymışın bu da beş

• quote:

Babamın bilgisayarlarla işi yok mühendis değil hala insanlara inandıramıyorsam gerçekten insanlar inanmamak için bir çaba gösterdiğini gösterir ama sonuna kadar uğraşacağım huyum kurusun.

baban mühendis diyen oldu mu ?

işyeri dedimse illa kendi iş yeri olması mı gerekiyor

başkalarını kandırabilirsin ama beni asla
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Mühendis derken ona benzer bir meslek vs vs anlamında bahsettim.
    Kendi iş yeri demiyorum babam pc yi kullanmıyor.
    İnanmamanın sebebini anlamadım 13bin tl olmasımı belki sadece senin gözünde büyüktür bunu söylemek hiç bir zaman istemezdim ama iyice sinirim bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunattic

Hocam 1 aydır yeni pc toplamakla uğraşıyorum

3000TL Lik pc topladım elimde biraz daha para kaldı ve inan harcayacak birşey bulamadım.Bişeyler alasım var bakıyorum bakıyorum bulamıyorum alacak bişey çünkü topladığım sistem yetti herşeye :D

Biraz israf olmuş keşke yanına başka teknolojik aksesuarlar alsaydın (tv,ps4,dj setup vs)

TV aldım,Konsolları sevmem.
  • quote:

Mühendis derken ona benzer bir meslek vs vs anlamında bahsettim.
    Kendi iş yeri demiyorum babam pc yi kullanmıyor.
    İnanmamanın sebebini anlamadım 13bin tl olmasımı belki sadece senin gözünde büyüktür bunu söylemek hiç bir zaman istemezdim ama iyice sinirim bozuluyor.

sinirin bozulunca ne yapacaksın ,dövecek misin :)

bırak bunları genç ,biz yılların kurduyuz bunları yemeyiz

bulmuşsun milleti burada dalganı geçiyorsun ,hani meşhur bir reklam var ya

"keki mi ye beni yeme"

aynı bu durum var

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

ne malum kendine aldığı ,belki babası iş yeri için almış olamaz mı ?

20.000 tl. para verip çocuğuna bilgisayar alıp kirada oturan kaç baba vardır ?

hiç boşuna uğraşma ben inanmam ,hani evin durumu villa gibi bir yer olsa ve kendinize ait olsa ,tabi ki alır para var hava var denir de bu durum asla inandırıcı değil

Öyle bir baba yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dövmek ne alaka ?
    Sen sadece kendi kendini kandırıyorsun böyle egoist mi desem kıskanç mı desem ki buradaki senden başka kimse böyle bir şey yapmadı ayıp denen bir şey var ki hiç kimseye aldığım bir şeyi beğenmedi yada inanmadı diye kıskanç demedim olayı sen düşün.
    1.si:Teyzem aldı.
    2.si:Babam hakkında düzgün konuş zaten önceki arkadaş takma hakaret edenleri demişti şimdi sadece şikayet ediyorum.
  • Yaş 15 olduğunu öğrenince iş değişti. Babadan habersiz işler dönmesin yeter. Baba kendi aldıysa almıştır para babanın bizim değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2.si:Babam hakkında düzgün konuş zaten önceki arkadaş takma hakaret edenleri demişti şimdi sadece şikayet ediyorum.

15 yaşındasın ve milletle dalga geçmek için gelip hava atıyorsun

sonra da hakaret edenleri şikayet edeceğim diyorsun :)

baban hakkında ne dedim onu bile anlayamıyorsun

inanmıyoruz kardeşim mecbur muyuz ?
    1.si:Hava atmıyorum konunun başında amacımı belirttim.
    2.si:Hakaret edenleri tabii ki şikayet ederim bende hakaret ile mi cevap vereceğim?
    3.sü:Ailem hakkında hiç bir yorum yapmaya hakkın yok.
    4.sü:İnanmama sebeplerini araştırıyorum farkındaysan büyük ihtimalle paranın büyüklüğü onada cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TochBanned -- 18 Kasım 2014; 17:19:06 >
  • Konuyu kapatın gitsin herkezin kişisel tercihi burası özgür bir ülke bize sadece hayırlı olsun demek düşer eğer arkadaş deseydiki sistem hakkında yorum yapın o zaman tamam

• İnsanlar aç gezerken derken?
    Bağış yapmadığımı nereden biliyorsun ki ailecek her zaman yapıyoruz.Ayrıca Murat Bardakçı'nın söylediği bir söz aklıma geldi."Ödül olarak kazanılan para ne bağış yapılır ne de birisine verilir afiyetle yenir."demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

15 yaşındasın ve milletle dalga geçmek için gelip hava atıyorsun

sonra da hakaret edenleri şikayet edeceğim diyorsun :)

baban hakkında ne dedim onu bile anlayamıyorsun

inanmıyoruz kardeşim mecbur muyuz ?

Biz inanmiyoruz demedik.Ben inandm sahsen.Hayirli olsun derim darisi basimiza

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.