Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAYIRLI OLSUN HOCAM GÜLE GÜLER KULLANIN O MONITORE HASTA OLDUM COK ŞIK TASARIMI VAR GERÇEKTEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Bi adamın yazdığına bak ta söyle bu lafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Bi adamın yazdığına bak ta söyle bu lafı.

Tamada başkası yaptı diye sizde yapmak zorunda değilsiniz böylelerini hiç ciddiye bile almayın, siz cevap verdikçe daha çok uzar bu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Teşekkür ederim fakat bence konu biraz sapmış ben burada her şeyi bildiğini sanan insanlara ders vermek için yaptım.

ya ne diyorsun kardeşim sen ?

haddini aşma işte tamam anladık paran varmış almışsın hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

bizde o sözleri kafamızdan atmadık 100 tane konu açılır böyle 99 u yalandır 1 tanesi gerçek çıkmış ne yapalım şimdi bunun herşeyi bilmekle ne alakası var ? herkes sınırını bilsin güldük eğlendik te yeterli bu kadarı yoksa bende farklı şekilde konuşacağım böyle karşılıklı hoş olmayan şeyler çıkacak ortaya, gerek yok iyi geceler.

Haklısınız hocam katılıyorum.

• Şimdi diyeceğim şudur ki sanal dünyadaki insanlara ders versen ne olur vermesen ne olur. Sen kendinden eminsen gerisi hikaye . Ayrıca hayırlı olsun güle güle içine sine sine kullan ama inşallah bir gün gelip pişman olmazsın.
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sanal dünyadaki insanlara ders vermeyi zorunluluk olarak görüyorum kendime oyunlarda hile dediler 2 gün uğraştım 1 tek adam için benimde huyum böyle.
  • yazık,israf,ego tatmini...
  • quote:

Bunları yazacağına dersimi aldım demen lazım bence.

Dediğin tipte bir insan olsa kullandığı nicki aklından bile geçirmezdi. Allah'a şükürler olsun CEO değil

• O kadar para verip almışsın tamam da

o masayla sandelye nedir ya 1000tl rahatına verememişin

artisliğin sonu yok sırf forumda konu açmak için sistem toplamışın helal olsun
  • hocam amaç ne grafiker filanmısınız normal bir pc değil çünkü
  • Kimisi hobi demiş, ben israf diyorum.
    İş amaçlı zaten değil, oyun için desen abartı.
    Söküp takmaktan, incelemekten, test yapmaktan hoşlanıyorsan bu paraya 10 tane sistem toplar, doya doya test yaparsın.

Neyse isteyen istediğini alır tabii, bunlar şahsi düşüncelerim.
    Güle güle kullan.
  • ben inanıyorum çünkü ben sadece monitörsüz kasamı komple 2. el parçalarla 7 bin tl ye topladım. inanmayan daha önce açtığım ve aradığım parçalar konusuna bakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Dediğin tipte bir insan olsa kullandığı nicki aklından bile geçirmezdi. Allah'a şükürler olsun CEO değil

bakarsın gün gelir o da olur kardeş sende hala yazarsın burada " heheee böyle demiş hehee bak şöyle yazmış heehee " ben de sana bu mesajını hatırlatırım o zaman.

elalem ne nickler koyuyor bizim yaptığımız herşey batıyor böyle adamın işi gücü yok bizim yaptıklarımızla bozmuş kafayı böyle tipler var mesela, sağlıklı bir ruh hali lazım herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Kasım 2014; 21:16:55 >

• hayırlı olsun benimde yapmak istediğim bir olay bu
    yok gösteriş yapıyor yok ego tatmin ediyor diyen arkadaşlar herkesin ilgi alanı vardır ben gider brodwaye binerim araba merakım yoktur parayı pc toplamaya yatırırım parayı ne var bunda
    kimide arabaya sigaraya içkiye yatırır neden bu kadar içerliyosunuz ki anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opsladio -- 17 Kasım 2014; 21:42:28 >
  • Cidden çok garip kafada insanlar mevcut bu forumda.Donanım bölümünü resmen kirletiyorsunuz yani.Bu PC işi hobidir.İnsanlar hobilerine istediği miktarda para yatırabilir.Sonuçta onun mutlu olduğu şey.Bu kadar parayı bir sisteme yatırabilen insanın gelir düzeyi yüksektir yani onun için pek birşey ifade etmez.

Ancak hemen çekemeyenler yok ev alsaydın, yok parke döşetseydin diyorlar Size ne la? Bunu diyen adam 2-3 binliralık telefon kullanmayı hiç dert etmez ama.Sen de aç karnını doyur o zaman 2 bin liraya telefon alacağına
  • Ne insanlar varya Allah aşkına 2.000 Tl'lik bilgisayarın kaldıramayacağı oyun varmı, git araba al yatırım yap.Sonra paramiz yok.

• Güle güle kullanın hocam. Benim o kadar param olsa ben de ne yapardım bilmiyorum . Muhtemelen ben de hobilerime yatırırdım.

Oyun için bence fazla ama sizin seçiminize kimse karışama elbette.

Fake diyen arkadaşlar da bir yerde haklılar, bunun gibi birçok konu açıldı, hatta bir konu vardı, adam vatandan en pahalı olan bütün donanımları sepete eklemişti, o kadar dikkatsizdi ki, anakart soketi ile işlemci soketi farklıydı .

Yani bence empati kurmanız da gerekiyor. Konu dışındaki trollerin buraya sıçramasını istemiyor kimse.
  • biraz daha fazla F/P ürünler tercih edebilirdin ama Güle güle kullan yinede. Battlefield 4/3d Mark vs. Performans sonuçlarını da atmalısın bence merakla bekliyoruz.
  • Düşük ücretle çalışıp , kimsenin adını duymadığı hobilerine çok daha fazla paralar döken insanlarda var.Farz-ı misal arkadaş 20bin liraya canavar pc değil de 85 bin liraya sağlam bi araba almış olsaydı , "yahu ne gerek var alsaydın 2.el bi corolla ayağını yerden keserdi" dermiydiniz ? Hayır :)

İnsanlar pc işini asosyal bi hobi olarak gördüğü için yadırgıyolar , 20bin lirayı 2 gecede karı-kızla gece aleminde yedim dese kimse bu kadar takılmazdı

Şaka maka ben 2700 lira bir kasayı dizdim , herhangi bi memnuniyetsizliğim yok ama içim hafiften cızz etmedi diyemem Şayet o pc den umduğun performansı alamazsan sana Tianhe-2 yi öneriyorum , çin 3 ü yaparsa satabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 17 Kasım 2014; 23:08:11 >

• odanın haline baktım bir de yaptığın israfa. israf diyorum çünkü gerçekten israf etmişin. 20 bin tlye fıstık gibi bir oda tasarımı yapardın hatta üzerine birde ps4 alırdın. bir pc ye sırf oyun oynamak için bu kadar para vermek çok gereksiz. olmadı 20 bin tl ye araba alırdın bir kaç yıl temiz kullan aldığın paraya satardın zarar ettirmezdi seni hemde kullandığın yanına kâr kalırdı. bir kaç yıl sonra pc yi satmaya kalksan satamazsın elinde patlar kimse 10 bin tl den fazla verip bu pc yi almaz. ilerde anlarsın yaptığının yanlışlığını umarım bu yanlıştan dersini almışındır. çok iyi bir tasarımcı olursun bu pc yi alırsın anlarımda ama oyun için böyle bir sistem toplamak çok ama çok saçma.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.