Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu o gereksizdir diyen arkadaşlara diyorum ki; Asıl o attığınız mesajlara yazıktır. Bırakın da insanlar istediğini alsın... Eminim ki siz olsanız aynı şeyi yapardınız o imkanınız'la...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

5000 tl lik sistemle pc hobisi tatmin edilemiyor mu yani? Benim bildiğim eğer yanlış bilmiyorsam 5000 tl ye toplanacak bir sistemde her türlü oyunu full ayarda oynamak dahil herşey yapılabilir. Pc hobisini de gayet iyi tatmin eder. Bu aradaki 15.000 tl lik donanım gücü muhtelemen hiç kullanılmayacak çünkü 1 saniyesi 100 dolar olan şirket değil ki bu arkadaş misal pc de render alırken çok hızlı işlem yapsın. Genelde böyle bilgisayarlara öyle şirketler ihtiyaç duyar. Yani aradaki 15.000 sokağa atıldı çünkü o performans hiç kullanılmayacak sokağa para atmak hobiyse ona sözüm yok tabii.

hobisi oyun oynamaksa ayrı ancak pc ise olabilir. senin dediğin olması için arkadaşın hobisinin oyun oynamak olması lazım eğer pc ve donanım hobisiyse gayet normal. ben mesela seviyorum donanım ile uğraşmayı bu pc yi alıp oc ile uğraşırım veya ne bileyim incelerim test yaparım vs

Tamam işte sokağa para atmak yani. Maksat en güçlüsü bende diyebilmek ve bu şekilde tatmin olmak. Yani en üst düzey parçalara sahip olup (hava atmak demiyorum kendini tatmin demek daha uygun) bundan zevk almak... Anlıyorum ama bunu şahsen hobi olarak değilde psikolojik tatmin olarak düşünüyorum. Ayrıca oradaki force ls nedir yahu onu kim tavsiye etmiş bu bilgisayara 😄

aynen o ssd ne

dediğim gibi bende performans değil hava atma da değil pc hobim var arkadaşın da benim gibi olduğunu düşünüyorum

• Ben hayatta öyle şey yapmam. Söylemesi ayıp o sistemden 3 tane alabilecek param var hatta bu forum çok büyük bir forum burada belki 30 40 tane alabilecek parası olan da çıkar ama almazlar... Ben asla almam mesela. Ayrıca ben kendi fikrimi yazıyorum o da arkadaş kendisi bsşlık açmış forum ortamındayız diye. Arkadaşın evine normal şartlarda misafir olsam, fikrimi sormamış olss kesinlikle eleştirmem o zaman ayıp olur ama şimdi forum ortamındayız ve herkese açık tartışma başlatmış hemde donanım forumu... O yüzden eleştiri yapıyorum. Ayrıca hayırlı olsun da diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Kasım 2014; 23:25:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Benim o kadar param olsa önce o petekleri bir değiştirirdim
    Güle güle kullan ne diyelim

Parke'leri de hiç sorma

• xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat bence konu biraz sapmış ben burada her şeyi bildiğini sanan insanlara ders vermek için yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Teşekkür ederim fakat bence konu biraz sapmış ben burada her şeyi bildiğini sanan insanlara ders vermek için yaptım.

ya ne diyorsun kardeşim sen ?

haddini aşma işte tamam anladık paran varmış almışsın hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

bizde o sözleri kafamızdan atmadık 100 tane konu açılır böyle 99 u yalandır 1 tanesi gerçek çıkmış ne yapalım şimdi bunun herşeyi bilmekle ne alakası var ? herkes sınırını bilsin güldük eğlendik te yeterli bu kadarı yoksa bende farklı şekilde konuşacağım böyle karşılıklı hoş olmayan şeyler çıkacak ortaya, gerek yok iyi geceler.

• Ders vermek filan degil yaptigin gorgusuzluk yani.Ama garipsenecek bir durum degil o kadar param olsa ben de aynisini yapardim gosteris meraklisi bir milletiz zaten
  • Ne akil fukarasi ne gereksiz adamlarsiniz. Size ne adamda para var,huzur var. Sadece pcye meragi var demek ki araba,arsa,ev almamis. Ne alacagindan sizene!!!

Hayırlı olsun,daha iyilerin...

• 3000Tl Üstü Fazla Gtx970 Üstü Fazla i5 4690K Üstü Fazla Fazla Fazla... Sizene arkadaşım, Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanım inş :)

• TochBanned T kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı favorim hayırlı olsun, sistem maliyeti monitör çok arttırmış 28'' uhd samsung alsaydın biraz daha düşük olurdu 1500tl gibi fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Isaacs -- 17 Kasım 2014; 9:16:11 >
  • Lütfen bu bilgisayarla ne yapacaksın anlatırmısın? ve o kasa ne :) üstündeki diğerini napacaksın :)
  • hayirli olsun. Herkesin zevki farkli tabiki. Kimisi disarida parasini harcar kimisi pc meraklisi kimisi hiç harcamaz.. o kasa gereksiz olmus birde ssd direk 1tb alinabilirdi ekran olarak 1080p 144hz alabilirdin. Oyunlari 4k da açardin :) hatta ekran kartini 3way sli gtx970 yapabilirdin :)

• kaç para verdin bilmem ama 13bin tl mi?o kadar para verip H90 işlemci soğutucusu almak nedir?
    benim sistemde bile mo-ra 3 pro radyatör komple EK marka işlemci ve 2x ekran kartı bloğu vs var
  • Evde 3 sistem var sanırım.
    Bu sistemi toplamaktaki amacın nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun :)
  • Hocam kizmayinda calisip kazaniyosaniz bu parayi veriyosaniz helal olsun. Sisteminizi Güle güle kullanin

• hayırlı olsun.linkleri düzenleyebilirseniz iyi olur mobilde sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun aynı konuyu hem buraya hem te... ile başlayan foruma açman(bilmiyorum başka yerlere açtın mı) bana göre gösteriş yapmaktır.
  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Ya hala gösteriş diyorsunuz neye sinir olduğumu halamı anlamadınız bi eski konuma baksanıza ne demişler siz olmaz mıydınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.