Şimdi Ara

20.000TL lik PC Toplama. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun tabiki isteyen istediğini alır da bana göre bu gerçekten gereksiz fazla...

Allah akıl fikir versin diyecek başka söz bulamıyorum.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bunları yazacağına dersimi aldım demen lazım bence.
  • @MühendisMurat Konuya bekleniyor.

Ben demiştim Gerçek diye
  • Hayırdır birader sen kimsin paranla birilerine ders veriyosun ?
  • Para var huzur var dicemde,çevremde asgari ücretle çalışıp 5000 TL'lik sistem toplayan elemanlar gördüğüm için ne diyeceğimi bilemedim.
  • Sen neyden ne anladın ? Önceki konuyu okudunmu ? Ders dememin sebebi herkesin yalan demesi bence iyi oku.
  • 2003 model opel vectra var tks edermisin?
  • hayırlı olsun, bencede bu kadar yatırım pc ye bence fazla tv için birşey diyemem bende tam tersi elimde ki sistemi komple çıkarmaya çalışıyorum bakalım satabilecekmiyim valla sıktı artık alayım bir konsol kurtulayım
  • Arap yağı bol bulursa meselesi gibi olmuş ama yağ bol olsa kira da oturmazsın... Çok ilginç bir durum. Dumur oldum.

• Fiyat olarak pahalı ama bu hobi işi burda para konuşur zevkinize göre yapmışsınız hayırlıolsun

• Maşallah ne diyelim güle güle kullan.
  • Dostum iyi eglenceler yeni bilgisayarinla
    MuhendisMurat olayi nedir acaba sormam ayip olmazsa?
  • O yatak ne öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedViper -- 16 Kasım 2014; 22:26:09 >
  • Ne var yatağımda
  • @MühendisMurat İnanmamıştı da arkadaşa.
  • @MühendisMurat
    tüm nickleri yazamadım ama konudaki herkese sesleniyorum bildiğim nicki de buraya mention ladım

tamam belki 20bin tl fazla ama siz hobilerinize kaç para harcıyonuz ? elinizde para olsa hobilerinize para yatırmaz mısınız ? kimileri de mmorpg ye para verilmez diye çıkıyordu zamanında farkınız yok. şahsen elimde 15bin tl olsa harcayacak yerim olmasa ben de bilgisayara harcarım.

ayrıca sistem hayırlı olsun hastasıyım nox blaze x2
  • 5000 tl lik sistemle pc hobisi tatmin edilemiyor mu yani? Benim bildiğim eğer yanlış bilmiyorsam 5000 tl ye toplanacak bir sistemde her türlü oyunu full ayarda oynamak dahil herşey yapılabilir. Pc hobisini de gayet iyi tatmin eder. Bu aradaki 15.000 tl lik donanım gücü muhtelemen hiç kullanılmayacak çünkü 1 saniyesi 100 dolar olan şirket değil ki bu arkadaş misal pc de render alırken çok hızlı işlem yapsın. Genelde böyle bilgisayarlara öyle şirketler ihtiyaç duyar. Yani aradaki 15.000 sokağa atıldı çünkü o performans hiç kullanılmayacak sokağa para atmak hobiyse ona sözüm yok tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

5000 tl lik sistemle pc hobisi tatmin edilemiyor mu yani? Benim bildiğim eğer yanlış bilmiyorsam 5000 tl ye toplanacak bir sistemde her türlü oyunu full ayarda oynamak dahil herşey yapılabilir. Pc hobisini de gayet iyi tatmin eder. Bu aradaki 15.000 tl lik donanım gücü muhtelemen hiç kullanılmayacak çünkü 1 saniyesi 100 dolar olan şirket değil ki bu arkadaş misal pc de render alırken çok hızlı işlem yapsın. Genelde böyle bilgisayarlara öyle şirketler ihtiyaç duyar. Yani aradaki 15.000 sokağa atıldı çünkü o performans hiç kullanılmayacak sokağa para atmak hobiyse ona sözüm yok tabii.

hobisi oyun oynamaksa ayrı ancak pc ise olabilir. senin dediğin olması için arkadaşın hobisinin oyun oynamak olması lazım eğer pc ve donanım hobisiyse gayet normal. ben mesela seviyorum donanım ile uğraşmayı bu pc yi alıp oc ile uğraşırım veya ne bileyim incelerim test yaparım vs

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

5000 tl lik sistemle pc hobisi tatmin edilemiyor mu yani? Benim bildiğim eğer yanlış bilmiyorsam 5000 tl ye toplanacak bir sistemde her türlü oyunu full ayarda oynamak dahil herşey yapılabilir. Pc hobisini de gayet iyi tatmin eder. Bu aradaki 15.000 tl lik donanım gücü muhtelemen hiç kullanılmayacak çünkü 1 saniyesi 100 dolar olan şirket değil ki bu arkadaş misal pc de render alırken çok hızlı işlem yapsın. Genelde böyle bilgisayarlara öyle şirketler ihtiyaç duyar. Yani aradaki 15.000 sokağa atıldı çünkü o performans hiç kullanılmayacak sokağa para atmak hobiyse ona sözüm yok tabii.

hobisi oyun oynamaksa ayrı ancak pc ise olabilir. senin dediğin olması için arkadaşın hobisinin oyun oynamak olması lazım eğer pc ve donanım hobisiyse gayet normal. ben mesela seviyorum donanım ile uğraşmayı bu pc yi alıp oc ile uğraşırım veya ne bileyim incelerim test yaparım vs

Tamam işte sokağa para atmak yani. Maksat en güçlüsü bende diyebilmek ve bu şekilde tatmin olmak. Yani en üst düzey parçalara sahip olup (hava atmak demiyorum kendini tatmin demek daha uygun) bundan zevk almak... Anlıyorum ama bunu şahsen hobi olarak değilde psikolojik tatmin olarak düşünüyorum. Ayrıca oradaki force ls nedir yahu onu kim tavsiye etmiş bu bilgisayara 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Kasım 2014; 23:11:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.