Şimdi Ara

20.000TL ye sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar 20k tlye(Sadece Kasa) işlemci soğutucusuyla birlikte sistem önerisinde bulunursanız çok sevinirim

Ekran kartı: RX 6000xt+ Serisi ( Farklı bir öneriniz varsa açıklayarak yaparsanız iyi olur )

İşlemci amd veya intel farketmez

İleride ekleme yapmaya uygun bir anakart

• 20.000TL ye sistem önerisi
    20.000TL ye sistem önerisigaming.gen.tr
    ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/265500/ultima-dual6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Özelleştire bas

Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)

ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa

Avantajları

kasada 240 lira geri para iadesi var

oyun hediyesi var

▸ The Last of Us Part I hediyesi için faturanız ile birlikte oyun@gaming.gen.tr adresine mail atabilirsiniz.

• Yazmayı unuttuğum için kusura bakmayın benim hatam. RDR2, cyberpunk tarzı oyunlar oynamıyorum. Genel olarak fps (csgo, valorant vs.) oynuyorum. Direkt olarak sistem önerisi istemiştim. Sitelere girip baktığımda seçenekler arasında kayboluyorum açıkçası ve bir yere varamıyorum😅 . Normalde laptopcuyum, ilk defa pc dizeceğim o yüzden sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rigel B R kullanıcısına yanıt
  • cs go ve valorant için ryzen alacaksınız. Ryzen bi sistem bakınayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 16 Nisan 2023; 15:55:7 >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt

çok pahalı vatan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20.000TL ye sistem önerisi

Resme tıklayın,netleşir.

• 6700xt nasıl olur diğer parçalar iyiymiş

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

3060 Ti,bence daha makbul.

• 8 gb ram sorun olmaz mı bugun yetse 1 seneye kadar sorun cıkarmaz mı oyunlarda neden daha makbul dedınız yazılımdan dolayı mı 6700 xt bıraz daha performanslı sankı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 16 Nisan 2023; 22:11:15 >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

Bu kartlar daha çok 1080p de kullanıldığı için bi süre daha 8 gb ramin sorun olmayacağı kanaatindeyim.DLSS de var ayrıca .Her oyunda desteği olmasa da ,o da bi avantaj.

Yani şahsi fikrim,bu kartlar,bi süre daha iş görür. En azından ,kartlar eskiyinceye kadar.

• asus gt 301 kasa ve asus rog 750 w psu rx 6700 xt asus dual

deepcool c540 kasa ve 650 w psu bırlıkte ınno rtx 3060 ti kart

diğer özellikler aynı sayılır

bu 2 sistemde aynı para hangısını alırdınız

gigabyte a 520 anakart asus a520 ye göre kötümü

• A520m olduktan sonra ,markanın pek önemi kalmıyor. İkisi de aynı seviye kartlar .Bu kartlarda fazla bi özellik/farklılık beklemiyeceksiniz yani.

asus kasa ve özellikle power ile, 6700XT li makina daha cazip duruyor. 

• gıgabyte de 2 ram slotu var dıgerınde 4 6700 xt li sısteme 3060 ti koyabılsek alacaqgım aslında 6700 xt liye yakınım ama amd sorunları dusunduruyor sızde 3060 tı demıstınız ama kasa psu faktoru gırınce 6700 xt dedınız deepcool kasa psu cok mu vasat asuslara göre

oyleyse kumar oynayıp amd kartlı olanı alacagız

• 4 ram slotu olduğunu model belirtmediğin için görememiştim .Tabi ki 4 ram slotu olması daha iyi.

Deepcolun kasası o kadar kötü değil .Hatta gayet iyi,ama asus bi tık daha iyi. Hepsi o.

Artık esas olan ,e.kartı seçimin .O belirleyici olsun bence. Yani ,kasa,power,anakrt olaylarını 2.plana at.ÇÜnkü her iki sisteminde bileşenleri arasında farklılklar olsa da ,sonuçta ,iki makinada iş görür. Esas ,e.kartlarının farklı olması. Hangi kart içine sinecekse ,tercihini ondan yana kullan derim,. 

• işte ona bır turlu karar veremıyorum sız gıbı tecrubelı bırınden nıhaı karar rıca ederım artık alayım zam gelır zaten yakında kartlar eskıse de fıyat dusmuyor malesef dövızın halı gıdısatı ortada

• 3060 Ti li makinayı al geç.

• Şöyle bir sistem dizdim. Yanlış bilmiyorsam valorant csgo gibi oyunlar ekran kartından çok işlemciye bakıyor diye düşünerekten. Bu durumda sizin attığınız mı daha mantıklı bu sistem mi?

20.000TL ye sistem önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rigel B R kullanıcısına yanıt

Bu hangi makinanın linki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.