Şimdi Ara

20-20 bin TL arası sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, normalde 6700xt sistem almıştım Mantis olan. Fakat bir alacağım geldiğinden dolayı bütçem arttı ve almışken bir tık daha iyi sistem almak istedim, siparişi iptal ettim. Bütçem 20-22 bin TL arasında. Amd ekran kartlı sistem toplamakta çok gidip geldim, şimdiye kadar nvidia dışında amd ekran kartı kullanmadım, işlemciden yana bir sıkıntım yok fakat ekran kartı gerçekten düşündürüyor, her ne kadar olumlu yorumlar görsemde bir o kadar olumsuz yorumlada karşılaşıyorum. Yine de farketmez. Bu bütçeyle alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum yardımınızla. Hazır sistemde olur tek tekte toplanabilir o konudada bir sıkıntı yok.

• Teşekkür ederim hocam, bu sistem için ne düşünüyorsunuz ?

gaming.gen.tr
    MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/204927/mantis-6800-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-tuf-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  • Metodiev35 kullanıcısına yanıt

Bu sistemi zaten biliyoruz. Farkı e.kartı. RX 6800 ile RTX 3070Ti hemen hemen aynı güçte kartlar Ama Nvdia da RT üstünlüğü var .Benim RT ile işim olmaz diyorsanz, AMD fiat olarak çok daha uyguna geliyor. Sürücü kısmına girmek istemiyorum. O konuda her kafadan bi ses çıkıyor çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.