Şimdi Ara

20-25 bin arası Otomobil Tavsiyelerinizi Bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz bir marea exclusive bulabilirsiniz 25-26 liraya. Aynı bütçeyle bulduğum en mantıklı araç bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Merea tavsiye eden ilk kişisiniz. Teşekkür ederim ama sedan düşünmüyorum. Bagaj önemli benim icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar 4 bin borç aldım Opel combo hem konfor hem de bagaj konusunda bana mantıklı geldi. 29.5 istiyorlar ama ben 27 den fazla vermeyi düşünmüyorum. Bi kaç tane buldum 2006-2008 model 150-230 bin km civarındalar.

• 2004 2005 albea EL lere bakabilirsin hocam 1.2 lpg ile bedavaya gezersin hem yerden de yüksektir bagajda büyüktür.

Sedan istemiyormuşsunuz o zaman eski doblo ve combolar daha mantıklı ama dizel masrafı üzebilir iyi kontrol ettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 23 Haziran 2019; 1:14:19 >
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    hocam civic piyasası çıldırmış, fiyatlar 35 bin civarı. şu aşağıda 115 bin'deki civic için 41 bin TL fiyat çekmiş adam. inanılır gibi değil ve böylesi örnekler civic için çok fazla var
    sahibinden.com
    Honda / Civic / 1.6 / i ES / İlk sahibinden sahibinden.comda - 699505465
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-699505465/detay

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Millet kafayı yemiş cidden geçen sene bakıyordum araç fiyatlarına 15-25 arası şimdi 30-40 bin tl olmuş yemin ediyorum böyle bişi olmaz, kendileri yazar kendileri bekler dururlar şu araca 35.000₺ verilmesi bile abes kaçar ama garip bir şekilde bu fiyatlar da diretiyor insanlar,

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Albea , clio tarzı birşey alırsınız.
    Yani benim görüşüm , dizel olmaması yönünde.
    Marka model kişiye göre değişkenlik gösterebilir.

• Kesinlikle o paraya bu zamanda araç alma uyarıyorum sonra üzülme. İllaki alacaksan tramer'ini şasi numarasını düzgüncene sigorta şirketine sorgulat yetkili serviste düzgüncene baktır. Birde 2014 model araçların bile kilometrelerini düşürüyorlar dikkatli ol. :)

1 sene önce 20k param vardı hali hazırda kredi'de ödüyordum çok değil.

Malum siteyi açtım baktım şöyle 20-23 k arası 96-99 model 200 k ve üzeri araçlar var çocukda olacak araç lazım... Alsan bir dert almasan ayrı dert 20k parayı 98 99 model 200 k km araçlara ne diye vereyim ya dedim kapattım sayfayı kredime ödedim parayı. İlerde durumları düzeltince daha iyi bir araba alacağım şimdilik yayan devam. Yerinde olsam 1-2 sene daha para biriktirir öyle alırdım şahinlere bile 18 19 k yazıyorlar. Şahsi fikrimdir piyasa tilki dolu herkes al satçı olmuş kilometre düşüren düşürene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 24 Haziran 2019; 10:10:22 >

• Sedan araç düşünüyorsanız bende sizinle hemen hemen aynı durumdayım sonbaharı bekleyip 30-32 civarına 2007-2009 linea bakacağım bu fiyat aralığında en mantıklı bana linea geldi motoru sağlam ve parça ucuz
  • Eyvallah hocam. Ben de şuan Annemi babamı kardeşlerimin gönlünü hoş etmek için araba almak istiyorum. Her kahvaltıda araba almayacak mısın? Vaz mı geçtin? Diye gözümün içine bakıyorlar. Ama kafama yatmayan arabayı da almam. Tanıdıktan Doblo buldum 2011 160 k km de. Adam sıkışmış 35'e bırakacak ama şuan bende aldığım borçlarla beraber 28 k var. İstanbul'da bı tane combo var 2008 sağ tarafı boyalı bagaj kapağı değişmiş 29.5 istiyor. Adam memleketindeymiş hafta sonu bı arayacam geldiyse araca bakmaya gidecem. 160 k km de .gönlümden Doblo almak geçiyor ama düzgünü yok ki . Çoğunun km geri çekilmiş. Çoğu da hasarlı. Hasarlı olanlar bile 32 yazmış yuh dedim.

• bbaday kullanıcısına yanıt
    O paraya Linea bulsam kaçırmam ama çoğu taksi çıkması. Tavsiye etmem.

• GknKyc kullanıcısına yanıt
    Kardeş millet 0 km araba fiyatlarına endexliyor 2. El fiyatları. Adam geçensen 18 e almış bu sene 28 istiyor. Bu kadar da fırsatçılık olmaz.

• Bu arada Bursa'ya gittim o bahsettiğim 76 k km deki 2003 dobloya bakmaya. Expertiz yaptırdım. Motor %71 çıktı. Normalde kargoymuş bayi sonradan açtırıp ruhsata işlemiş. Adam da sordum gitmeden orjinal mi sonradan açma mı diye. Orjinal dedi. Ne expertiz i ödedi ne de başka bişey. 500 TL para harcadım boş yere. Almadan geldim. İnsanlar salağa yatma konusunda profesyonel olmuş..yazıklar olsun.

• F kasa 97-98 model opel astra. Gsl donanım temizini bulursanız tadından yenmez.

• reis_38bey R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Allah ıslah eylesin abi ne diyelim. Beklesin dursunlar,

• 2008 reno symboller var dizel ic hacim eh iste ama bagaji genistir. Fiyat olarak da 25 in biraz uzerine bulunabilirler. Alti da yuksektir.
    Bir de palio weekend ler var onlarin da fiyati uygundu ve sw idi.

• Palio wikend lerin iç hacmi oldukça dar. Sonuçta palio

• Bence borç kullanmayın hiç, direkt Exculsive donanım Marea alın 20 civarlarına. Bir yandan da satılığa koyun 2 ay somra paranız birikince daha iyisini alırsınız. Devamlı sata sata geliştirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı gelmedi ama mareayı elden çıkartma süresi epeyce uzundur zannımca

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.