Şimdi Ara

20-25 bin arası Otomobil Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten selamünaleyküm dostlar. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Elimde şuan 20 bin lira param var ve biraz geniş bagaj hacmi beni üzmeyecek 5 kişilik bir otomobil arıyorum. Ve siz değerli dostlarımın yorumlarını bekliyor ve önemsiyorum.
    Benim aklıma ilk gelen Renault Europa 1.6 klimalı enjeksiyonlu olanlar
    Biraz daha para biriktirsem Opel combo tavsiye ediliyor
    26 bin civarına da iş görecek Renault Megane 1 var.
    Renault Scenic de tercihlerim arasında

Kafam çok karışık. Biraz bekleyip Europa dışındaki yukarda belirttiğim modellerden mi alayım yoksa işimi görecek temizlikte Europa mı alayım kararsızım.

Kıymetli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bulaşma diyenler acaba 20-25k bilmediğimiz bir araçmı var hocam ben 18k 1,5 sene önce clio 2 1,2 benzinli almıstım 24k sattım halen pişmanın sattığıma bu fiyatlara binebilecegin parçası ucuz sorunsuz istiyorsan al bin dağ taşa vur babama vermiştim köyde kullanıyordu. Şimdi clio 2 dizel bakıyorum 100k-200km arası 20-30 bin tl arası değişiyor.
  • Konu aktif arkadaşlar

• araç alımı acil değilse 5-6 ay daha para biriktirip bütçeyi 30-35 lere çekin derim.
  • Evet kardeşim kayseriliyim. Bende daha önce 200 model 1.6 otomatik Civic vardı. Bize altı yüksek bagaj hacmi iyi olan bı araç lazım. Benim aklımda eski kasa Doblo var ama temizi bu fiyata yok. Megane1 var bu fiyata düzgünü yok. Beklemedeyim. Belki 3 binlira daha bulup 28 civarına bı Doblo olabilir veya Opel combo ama 1.7 olanı.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa yıl sonuna kadar beklerim de eve araç lazım. Babamın ayağında sıkıntı var. Biraz zaruret oldu araç almak.

• reis_38bey R kullanıcısına yanıt
    bence Scenic ve Combo'yu direkt listeden eleyin. Europa da çok eski ve güvensiz bir araç . Bagaj çok geniş dğeil, zaten çooğunda lpg tankı var. Tüm bagajı mahvediyor. BEnim tavsiyem Hyundai Accent Admire 1.3 LX (2003-2004) , Fiat Albea 1.2 ( 2003-2004) Megane 1 - 1.6 (2000-2001) arasında temiz olanlara yönelin.
    Scenic i neden listeden elediniz? Hangi konudan kötü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O yaşta diri bir Scenic bulmanız çok zor, çer çöp halinde olanı bulursunuz. Bunları da toplamak için parçasını filan bulmak zor olacaktır tahminimce. Eski bir araç alacaksanız her zaman çok tutulan modele yönelmek daha risksiz olur.
    Düşüncelerinizi çok beğendim. Çok teşekkür ederim. Fiat Doblo konusunda ne düşünüyorsunuz?

Doblo alacaksam da 2006 model 1.4 olanlarına bakarım. 25 bine bulunabilir. bence mantıklı bir araç. En azından geniş iç hacme ve bagaja sahiptir. Konfrodan ve kaliteden ödün verip iç hacimde turnayı gözünden vurursunuz
    Çok teşekkür ederim. İyi ki foruma sormuşum.

• Merhaba,
    Altı yüksek kriterinize pek uymasa da 20-25 bin arasında Corolla da düşünebilirsiniz. 1.3 klimalı olanlar o fiyatlara bulunabiliyor.

• renault kango alabilirsiniz, Km fiyatları biraz yüksek yada 2004-2008 renault clio 1,4 yada yüksek km 1,5 dci olabilir. bu fiyatlara masrafı az olsun az yaksın başka seçenek yok.
  • srdn81 S kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce Honda Civic 1.6 otomatik vardı 5 kişiyle en ufak bir kasiste altı değiyordu. O yüzden altı biraz yüksek olsun istiyorum

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizliğin lüzumu yok. Allah ıslah etsin

• Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Dizel Kango ve Clio lara bulaşma diyen çok oldu. O yüzden o araçlardan uzak duruyorum. 1.4 LPG olanlara da çok bakmamıstım iç hacmi biraz dar diye

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.