Şimdi Ara

20-25 bin arası Otomobil Tavsiyelerinizi Bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Forumdakiler kızacak ama aldığın gibi 2-2,5 civarına fazlasına koy 2 ayda satılır zaten, sende 4 toplasan 6 binin olur. Tabi önemli olan pahalıya almamış olman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ama şuan bu tür bı işe girmeye pek niyetim yok. Düzgün bir Doblo arıyorum. Fiyatları 30 binin altında çok nadir. Onlar da ya hasarlı ya da değişeni var kaput vs..
    Bu sebeple beklemeye devam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2007 dolbo aldım arkadaşlar. 173 k km de. Boyasız hasarsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: reis_38bey

2007 dolbo aldım arkadaşlar. 173 k km de. Boyasız hasarsız.
    hayırlı olsun kaça aldın
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Ustam biraz pahalı aldım galiba. Çünkü çok arabaya bakmaya gittim. Belki 8 belki 10 araba bakmaya gitmişimdir. Son zamanlarda baktığım bütün araç sahipleri sahtekar çıktı. Kimi expertiz parasını vermedi. Kimi kaparonun üzerine yattı. Ben de bu durumdan çok sıkıldım. Böyle olunca önüme gelen ilk düzgün arabayı aldım. Biraz daha borç yaptım ama kazasız boyasız ,turbosu motoru tıkır tıkır. 2007 Fiat Doblo 1.3 combi active paket. 29.950 ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: reis_38bey

Ustam biraz pahalı aldım galiba. Çünkü çok arabaya bakmaya gittim. Belki 8 belki 10 araba bakmaya gitmişimdir. Son zamanlarda baktığım bütün araç sahipleri sahtekar çıktı. Kimi expertiz parasını vermedi. Kimi kaparonun üzerine yattı. Ben de bu durumdan çok sıkıldım. Böyle olunca önüme gelen ilk düzgün arabayı aldım. Biraz daha borç yaptım ama kazasız boyasız ,turbosu motoru tıkır tıkır. 2007 Fiat Doblo 1.3 combi active paket. 29.950 ye aldım.
    Kazasiz belasiz, iciniz rahatsa sıkınti yok demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim rahat .çok şükür arabadan çok memnunum. Allah benim gibi araba arayanlara da en güzelini basın etsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.