Şimdi Ara

20 - 25 bin pesinatla 0 araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle hepinize iyi gunler dilerim. Ailecek Model yukseltmek istiyoruz. Almisken 0 km alalim diyoruz. 20 - 25 bin civari pesinat verebiliriz. Herkes gibi az yakan çok kaçan araba istiyoruz . Dizel olmasini istiyoruz. Siz ne öneririsiniz .
    Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozen71 -- 26 Temmuz 2014; 23:16:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• omerozen71 O kullanıcısına yanıt
    Bütçeye göre Dizelse Seat leon TDI 105HP 250TORK veya 1.5 dCİ 110hp 240 tork Megane 3 hb Ford focus 1.6 TDCİ 115 270 FORD FOCUS uygun olur PEUGEOT 308 1.6 e-HDI 115 270 te çok iyi gidiyo gayet esnek bi sürüşe sahip taki klimanın sadece dokunmatik olduğunu öğreninceye kadar.Astra yı kasa değişteceğini için tavsiye etmedim yoksa CDTI 136 320 çok iyidir.
  • minimum sport paket olacaksa astra j'yi şiddetle tavsiye ederim. kuzenimde var, 110 hp olanıda 136 hp olanıda çok başarılı.

alternatif olarak seat leon 1.6 tdi, ya da cee'd 1.6 crdi 128 hp olabilir.
  • Arkadaslar ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Bunları 0 olarak mi onerdiniz? Yani 2.el fiyatlari bu kaadar olmaz sanirim . Leon focus ve astra arasinda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP Start & Stop, 6 İleri Manuel Sport paket alsanız 70.000 TL ye falan geliyor aşağı yukarı arkadaşlar önermiş ama. 25 bin verseniz bile 45.000TL falan kredi ödemeniz gerekiyor. Çektiğiniz 45.000 lirayı da 3 yılda ödeseniz yaklaşık 60.000 TL ödemiş oluyorsunuz ki araba size 85.000 civarına gelmiş oluyor.

Edit: Arabanın 0 fiyatını yazdım ek olarak krediyi de 0km araca göre hesapladım ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 27 Temmuz 2014; 1:49:25 >
  • Hyunda getz 1.5 crdi 90 bg aracımı 53000 km de daha yeni 24000 tl ye sattım cok memnundum az yakıyor cok kacıyor.satmam sebebimse hız sabitleyicili bir arac almak istemem.getz dizeli tavsiye ederim bu fiyat aralıgında alınabilecek en iyi arac bir de piyasası cok iyi ben sahibinden e koydum ikinci gün sattım.

• yalandunya61 Y kullanıcısına yanıt
    O fiyata bir üst sınıf 147 daha mantıklı bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

O fiyata bir üst sınıf 147 daha mantıklı bir tercih olur.

Vallahi ikici el satısı yakıtı parca fiyatı herseyiyle en mantıklısı getz

• Ben yerinizde olsam faizler bu kadar yüksekken almam.

10.000TL kadar ihtiyaç kredisi çekip.

35.000TL civarı 2.el bir C sınıfı alın.

Hocam ev almıyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz

Arabaya alacağım diye o kadar kredi altına girmek mantıklı mı?

Çocuğunuz varsa ona harcarsınız parayı.Yoksa gencim derseniz yurtdışı gezisi tarzışeylere harcarsınız.

O kadar kredi çekip kendinizi zora sokmanın mantığı yok şu ortamda.

35.000TL bir araç alırsınız.Bir kenarabiriktirip 45.000-50.000TL gibi bir peşinat yaparsanız 70.000-80.000TL bandın da araç

düşünürsünz derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerozen71

Arkadaslar öncelikle hepinize iyi gunler dilerim. Ailecek Model yukseltmek istiyoruz. Almisken 0 km alalim diyoruz. 20 - 25 bin civari pesinat verebiliriz. Herkes gibi az yakan çok kaçan araba istiyoruz . Dizel olmasini istiyoruz. Siz ne öneririsiniz .
    Simdiden tesekkurler.

C4 confort plus 1.6 E-Hdi Mcp bu aracı al bana dua edeceksin.
    Veya Audi A3 al Dizel otomatik en full + sportback 90k yıl sonunda 5k indirim rahat olur fıstık gibi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben yerinizde olsam faizler bu kadar yüksekken almam.

10.000TL kadar ihtiyaç kredisi çekip.

35.000TL civarı 2.el bir C sınıfı alın.

Hocam ev almıyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz

Arabaya alacağım diye o kadar kredi altına girmek mantıklı mı?

Çocuğunuz varsa ona harcarsınız parayı.Yoksa gencim derseniz yurtdışı gezisi tarzışeylere harcarsınız.

O kadar kredi çekip kendinizi zora sokmanın mantığı yok şu ortamda.

35.000TL bir araç alırsınız.Bir kenarabiriktirip 45.000-50.000TL gibi bir peşinat yaparsanız 70.000-80.000TL bandın da araç

düşünürsünz derim.

+1 doğru söylemiş kutu
    30-35 efsane kasa corolla alın oh miss
    Kia sorento alın oh miss dizel otomatik
    Veya 25-30 arası 2007 2008 full cam tavanlı falan güzel bir scenic alın bana kalırsa ya scenic ya sorento bunların borcu bitince paranda olursa ekler yenisine geçersin bi anda 70k bayılma c sınıfına pişman olursun 30 40k lık araçtan farkları yok.
    Sen en iyisi al sorento keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: CesarJuTwo

quote:

Arkadaslar öncelikle hepinize iyi gunler dilerim. Ailecek Model yukseltmek istiyoruz. Almisken 0 km alalim diyoruz. 20 - 25 bin civari pesinat verebiliriz. Herkes gibi az yakan çok kaçan araba istiyoruz . Dizel olmasini istiyoruz. Siz ne öneririsiniz .
    Simdiden tesekkurler.

C4 confort plus 1.6 E-Hdi Mcp bu aracı al bana dua edeceksin.
    Veya Audi A3 al Dizel otomatik en full + sportback 90k yıl sonunda 5k indirim rahat olur fıstık gibi araç.

Adamım cebinde 25k parası var siz 90k'lik araba öneriyorsunuz. Yazık bu kafa ile bu milletin adam olmasını bekliyoruz. Bize yazık...

• Çok kaçan istiyorsan megane 3 1.6 DCI al

• quote:

Simdiden tesekkurler.

Aile için,
    Toyota verso 1.6 dizel
    Ford C max 1.6 dizel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.