Öncelikle forumdaki arkadaşlar merhaba uzun zamandır foruma uğramıyordum kısmet buguneymiş :) bende 2005 model fiat doblo combo JTD Active var bunu satıp üzerine biraz daha ekliyip hem yeni model hem daha ufak hemde daha az vergisi olan bir araç düşünüyorum 20-25 bin tl ye kadar zorlayacağım kendimi hyundai accent era kafama yatmak üzere fakat kaportasının zayıf olmasından dolayı çekiniyorum bir yakınımda 2006 model kia cerato var güvenliği de iyi diyor 10 hava yastığı varmış yani boş accente göre iyi diye düşünüyorum bir yandanda C4 ler nasıl diyorum 2006 filan anlıcağınız rotamı kaybetmiş bir şekilde araç arıyorum fikirleriniz ve yorumlarınız benım için çok önemli çünkü akıl akıldan üstündür diye düşünüyorum aynı zamanda bu araçları kullananlarında yorumu çok önemlidir aradığım özellikleri söyliyeyim...Az yaksın atak bir araç olsun yani performansı da güzel olsun masrafı az olsun güvenliğide unutmayalım doblo dan sonra güvenlik arar oldum :)
bendede vardı cerato ama bnmki 1.5 crdi base yani boş olandı geçen hafta 21000e sattım değşn yok sol çamurluk boyalı idi 92000deydi ama güzel araba çekişi felan mükemmel tek srunu yedek parça 22000e kadar iyi bi tercih olur
anladım peki citroen C4 lere ne diyorsunuz onlar nasıl fiyatları hemen hemen aynı az yakıyor diyede duymuştum peki çekişi nasıl onların teşkkürler..
dızel megane dusunebılırsın ıstersen
golf al bence.2005 midline golf alabilirsin o paraya.
imzaaam
valla ben de o civarlar düşünyüroum da şu an honda civic, toyota corolla 1.6 terra , megane 2 dinamiklerden birini planlıyorum. bakalım neye karar vereceğim...
golflerin bakımı pahalıdır diye korkuyorum ya megane filan yerli arabadır onlarda benim kafama yatıyor araştırıyorum valla kiaların piyasası ağır türkiyede piyasası hızlı giden araçlar genelde yerli araçlar o yüzden megane filan düşünüyorum aynı durumda olan arkadaslarda fikir edinebilirler teşekkürler..
neden kimse ford focus önermiyor? bende aynı bütçe ile sadece focuslara bakıyorum.
Arkadaslar bugun sabah bir arkadaşımla konuşuyordum bana geely den bahsetti tasarımı filan çok güzel dedi atladık gittik arabaya bakmaya sıfırı 32 bin tl tasarımı filanda çok hoşuma gitti açıkçası yani araçta ne ararsan var var ama güvenlik varmı bilemiyorum dedim bankadan kredi çeksem üstüne koysam sonuçta sıfır araç ama bir yandanda değmez bir arkadasımda sıfır geely alıcağına aynı paraya 2006-2007 model opel vectra al dedi..hepinizden yardım ve fikir bekliyorum teşekkürler.. Ford focuslar çok yakıyor diyorlar malum ülkemizde benzin fiyatı aldı başını gidiyor.
geely, tata chery 'den uzak durun, ikinci el olsun varsın temiz olmak kaydıyla. çin arabaları kağıttan araçlar. 5 6 yıl sonra dökülürler.tata hint biliyorum bu arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme