Şimdi Ara

20-25 bin tl genç arabası önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim megane coupe ile alakalı.

0-100 ü 9.7 sn

Yakıtı ve parçası uygundur. Manuel bakarsanız daha hesaplı da bulunabilir.

Dikkat etmenizi önereceğim husus, bu tür araçlar genelde tecavüze uğramış halde oluyor. Malum genellikle gençlere hitap ettiği için. Yorgun ve sağı solu oynanmış araçlardan uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Bi ara sedanı vardı bizde ön takım Renaultlarda çabuk dağılıyo bunlarda durum nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo 2000 Hgt.

0-100 8 sn.

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    Bir buçuk sene olacak neredeyse bi sıkıntı yaşamadım. Çok kullanılmamış ve aileden aldım belki o yüzdendir bilemiyorum. Sedanlar Türkiye de üretildi diye biliyorum. Coupeler gerçek fransız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Bravoda seçenek az malesef sitede 8 tane var takip ediyorum ama

• 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Artık araştırmaktan kafam karışıyo Renaulta da bakayım astranın yanında temix görürsem görüşeyim

• Civic si bakın hocam hb veya sedan.

• 206 xs 90 hp kullanıyorum gayet güzel araç yol tutuşu fren mesafesi iyi öyle yağ yakma falanda asla yok öneririm trim sesi biraz fazladır ama parçası ucuzdur

• 106 öneririm iyi gider

• VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Onlarda çok hoşuma gidiyo hatta 10 yıl önce falan peder bey almıştı bikaç ay bindik tabi yaş yetmedigi için bakmayı tercih ediyodum suan temizi kalmamış gibi:)

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    90 hp de performans nasıl peki normalin bir tık üstüne çıkarmı

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    106 da gti harici bakmadım hocam onlarda malesef hep pert arada bi kaç güzel araba var oda 30 35 yazıyo tabi bu modellerde boya değişen pek takmıyorum ama çogu motor yaptırmış şase dağılmış baya sıkıntılı gini

• 20-25 bin tl genç arabası önerisi

Şu lantislere yükseldim gerçekten araba konfor performans duruş olarak çok güzel 20 bin tl civarınada alınabilir gibi bana çok büyük masraf çıkarmadıgı sürece 2 3 sene de satmayı düşünmüyorum bu arabalar beni üzermi yakıt arıza vs konularda varmı kullanan fikri olan

• Euro civic bakin bu butceye bulunur. Genelde yorulmamis oluyorlar apaci eline dusmedigi icin.

• bütçen az kardeşim

sana bi tavsiye

bir yılda ortalama araca harcayacağın parayı biriktirmeye çalış

seneye al 40.000 seviyesine çık

ucuz alacağın araç arızalıysa seni daha fazla masrafa sokacaktır

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    Geçen BMW 1 serisinden eski kasası ile 10 saniye falan yarışmıştım geçemedi beni. 8 v motorun hızlanması çok iyi ama 100 den sonra sıkıntı geç hızlanıyor birde gtı rc QuickSilver larda 1.6 16v 2.0 16v bulunur bunlar hariç xs lerde 16v 110 hp 8v 90 hp diye iki motor var malum sitedeki ilanlara bakarsan yüzde 90 nı 8v 90 hp dir ama adamlar ya bindiği aracın motorunu kendisi tanımıyor yada keklemeye çalışıyor. Hepsine 110 luk yazıyorlar Ben xs yi ararken eski sahibi gtı 110 hp demişti kendisi bile bilmiyordu kullandığı aracı onada öyle satmışlar ulan insan bakar bir ruhsata neyse. O üç aracın temizini 25 den aşağı alamazsın temiz xs bakmanı öneririm çift airbag klima abs otomatik aynalar.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Pek sevmiyorum ama araştırayım

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm fakat 2 sene araba lazım iş yerim ters kalıyo günde 20 gidiş 20 geliş 40 kilometre yol var akşam çıkarsam 20 30 da öyle yani çok masrafa sokmayacak bi araba lazım en geç temmuza kadar mazdalarda sorun pek olmuyo denildi sağlam arabaymış kullanan bi kişide güzel dedi motor blok yapıda falan ama bilemedim pek tutulmamış bizim ülkede

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyodum aslında 206 kasalar çok hoşuma gidiyo gti temiz yok ama tek kapı 1.6lar bg düşük diye bakmadım ona bi bakayım

• C4 vtr piyasası ne alemde şuan bilmiyorum ama tasarım ve donanım olarak en ucuz arabalardan biriydi. Vts belki o fiyata yoktur ama performanslarıda fena değildi diye hatırlıyorum. Sorun olayı biraz şans işi elektronik aksam arttıkça yaşta fazla olunca bişey diyemem ama parçalarıda ucuz sayılır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.