Şimdi Ara

20-25 bin tl genç arabası önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wigle

Bende öyle düşündüm fakat 2 sene araba lazım iş yerim ters kalıyo günde 20 gidiş 20 geliş 40 kilometre yol var akşam çıkarsam 20 30 da öyle yani çok masrafa sokmayacak bi araba lazım en geç temmuza kadar mazdalarda sorun pek olmuyo denildi sağlam arabaymış kullanan bi kişide güzel dedi motor blok yapıda falan ama bilemedim pek tutulmamış bizim ülkede
    eski araç alırken bakacağın şeyler bellidir

arıza verme durumu

yedek parça ücretleri

çevrede iyi bir ustasının olup olmadığı

gerisi boş sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizini bulmak imkansız olmasa Colt CZT derim ancak onun yerine temiz CZ3 bulabilirsiniz. 95HP'lik motoru yeterli performans sunuyor. Kullanımı da çok keyifli.
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Mazda da ankarada usta ve parça sorunu yaşamam gibi ama parça ücreti ve masrafları hakkında bilgim yok başka forumlarda da eski konular var hep net bilgi edinemedim

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Fazla küçük geldi bayana hitap ediyo gibi:)

• 30 civarı malesef aşıyo beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Mazda da ankarada usta ve parça sorunu yaşamam gibi ama parça ücreti ve masrafları hakkında bilgim yok başka forumlarda da eski konular var hep net bilgi edinemedim
    o zaman iyi ustayı araştır

bir fiyat listesi vs bulmaya çalış en temizi o olur

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Bu bütçe ile banada en mantıklısı lantis geliyo

• Tam konuya bakarken önümden yeşil lantis geçti karar verdim lantis alıyorum :)))

• 1.5 crdi getz 4 silindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    3.18 aldım
  • 147 varken bu araclarin hicbirine bakilmaz parcalarida sanildigi kadar pahali degil marea ve tipoyla cok uyumlu parcasi vat

• quote:

Orijinalden alıntı: 111222333hhh

Kendi arabam.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-pazarliksiz-en-dolusu-memurdan-otomatik-ve-kazasiz-554886341/detay

Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim megane coupe ile alakalı.

0-100 ü 9.7 sn

Yakıtı ve parçası uygundur. Manuel bakarsanız daha hesaplı da bulunabilir.

Dikkat etmenizi önereceğim husus, bu tür araçlar genelde tecavüze uğramış halde oluyor. Malum genellikle gençlere hitap ettiği için. Yorgun ve sağı solu oynanmış araçlardan uzak durun.
    Yalnız bu megane harikaymış, ben bu fiyatlarda araç düşünsem bir bakardım. Daha bu sene biz de 2001 megane sattık 0 km den beri bizdeydi. Aracın çıkardığı problem sadece bir kere benzin pompası bozulmuştu o da 80 lira gibi bir fiyatı vardı. Gerçi bizimki her 10000 km de bakıma giriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Yalnız bu megane harikaymış, ben bu fiyatlarda araç düşünsem bir bakardım. Daha bu sene biz de 2001 megane sattık 0 km den beri bizdeydi. Aracın çıkardığı problem sadece bir kere benzin pompası bozulmuştu o da 80 lira gibi bir fiyatı vardı. Gerçi bizimki her 10000 km de bakıma giriyordu.

Alıntıları Göster
    Sattığınız megane sedan mıydı? Kaç kmde sattınız acaba? Lpg li miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlandaki aracin aynisinin 1.6 motor beyaz renk sanrooflusuna sahibim değişensiz

ilandaki araçtan daha temiz

Satmayı düşünüyorum henüz bir yere ilan vermedim
    Fiyat 30 bin bilmiyorum bütçenizi aşarmi
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-orjinal-147.000-km-de-efsane-agu-motor-sun-roof-lu-otomatik-508801032/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotput -- 25 Nisan 2018; 20:34:1 >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    147yi o kadar beğeniyorum ki anlatamam şahsi fikrim piyasada olan hackback arabaların /95inden güzel ve 10 15 yıl olmasına rağmen yeni bi görünümü var geçenlerde çok araştırdım güzelde arabalar var fakat bütçemi aşıyo makyajlı kasa 30 35 civarı makyajsızı 25 e belki alınır oda temiz yok biraz uygun olsa direk alırdım

• Lantis kullanan varmı yada 20 civarına mantıklı mıdır bugun 50 ilana baktım temiz 2 3 tane var oda pahalı araştırmaya devam edeceğim bu sırada lantis hakkında fikirleriniz benim için önemli

• 2.2 astra bertone lardan niye vazgeçtiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilterish I kullanıcısına yanıt
    Temizi 30 civarı ben 20 civarı bişey alayım 3 4 de üste kalsın bakım falan yaparım dedim yada 25e temiz bişey alayım bütçe kısıtlı malesef

• 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Evet sedandı, 2001 rte idi. LPG vardı tartarini marka. 168 bindeydi 28000 TL ye verdik. Pazar akşamı koyduk ilana, gece rahatsız ediyorlar diye telefonu kapatmak zorunda kaldım. Pazartesi sattım.
  • Opel Calibra 2.0 Turbo sorunsuzluğu nasıldır bilmiyorum ama iyi gittiğini duydum 4 çekerdi yalnış hatırlamıyorsam.
    Yakıt olarak fazlasıyla yakıyordur mühtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.