Şimdi Ara

20-25 bin tl genç arabası önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf mk3 Sport AFT motor her türlü tatmin eder performans,sorunsuzluk,donanım
  • 1- Hyundai Coupe
    2- Alfa 147
    3- Opel Tigra

Görünüşlerine göre sıraladım, coupe mesela rakibi megane'ın sonraki kasasından bile güncel duruyor, bence hala çoook güzel. Tigra daha butik bir araç, sunroof ve etkileyici renkleri var, 147 herşeyiyle güzel bir araç, bunların hiçbirisi para lazım olunca satılabilecek araçlar değil özellikle de bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

1- Hyundai Coupe
    2- Alfa 147
    3- Opel Tigra

Görünüşlerine göre sıraladım, coupe mesela rakibi megane'ın sonraki kasasından bile güncel duruyor, bence hala çoook güzel. Tigra daha butik bir araç, sunroof ve etkileyici renkleri var, 147 herşeyiyle güzel bir araç, bunların hiçbirisi para lazım olunca satılabilecek araçlar değil özellikle de bu saatten sonra.
    Alfa ve coupe temizi 30dan aşagı yok malesef tigra var içinde bende onun yerine mazda lantis diyorum sizce nasıldır lantis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    daha karakterli duruyor elbette ama sıkıntı yaşatmasın sonra
  • kaanbess K kullanıcısına yanıt
    Temizi yok gibi malesef ama takip ediyorum

• Bende onu bilmiyorum kullanan bikaç kişiyle görüştüm iyi diyolar ama model eski sonuçta temizde pek yok biraz şansa kaldı galiba yinede bilgi toplamaya çalışıyorum

• Honda crx

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    Japon arabası sağlamdır sağlam olmasına ama ömrü belli olan parçalar var. Motor aksamı her türlü bulunur, aksları, travers, amortisör, fren sistemi, stop ve farlar, motor ve şanzıman takoz-kulakları, şanzımanın kendisi torpido ve iç mekan aksamı, cam-kapı fitilleri, direksiyon simidi, soğutma sistemi gibi araç özelinde üretilen bir çok parçaya çok çok dikkatli bakılarak alınması lazım ama bu şekilde tertemiz bir aracım olsa piyasası 18-20 olsa bile 30 isterim şahsen.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    herseyi geçtim klimayı anlatsın
  • halit32 H kullanıcısına yanıt
    Yorumda klima ile ilgili birşey yok hocam 13 aldığım aracı 17 ye satıp bedelliye gitmiştim şimdi eski aracım biraz modifiye yapılıp 21 e satılmış

KAPORASI ALINMIŞTIR. İlan No: 702123308
    sahibinden.com
    Peugeot / 206 / 1.6 / XS / KAPORASI ALINMIŞTIR. sahibinden.comda - 702123308
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kaporasi-alinmistir-702123308/detay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.