20-25 ytl sıfır arası hangi dizel araçları önerirsiniz öğrenebilirmiyim tavsiyelerinizi bekliyom
albea,palio,corsa,206,getz.....falan filan
arkadaşlar ben bir araştırdım palıo-clıo sembol-c3-var bu fiyat aralığında
YENİ C3 X Furio 1.4 HDI 5P AC ABS 26.669
Bundan iisini bulamazsın....Sakın paranı Albea,PAlio vb.. arabalara yatırma....İlla FIAT dersen de biraz daha para vererek YENİ PUNTO bekle derim.....
Yerinde olsam bu Makyajlı C3 alırdım....
quote:
Orjinalden alıntı: qr_bugra
YENİ C3 X Furio 1.4 HDI 5P AC ABS 26.669
Bundan iisini bulamazsın....Sakın paranı Albea,PAlio vb.. arabalara yatırma....İlla FIAT dersen de biraz daha para vererek YENİ PUNTO bekle derim.....
Yerinde olsam bu Makyajlı C3 alırdım....
kesinlikle haklısın kardeş
fiat palio 1.3 multijet en donanımlı modeli ben aldım 2 ay oluyo ve bugün arkadaşa sorduk alcaz 24400 fiatı.motor performansı gerçekten çok ii. bi kere ekonomik olsun die dizel alıcan eee vergiside 1ç.3 lerde en düşük. 1.4 vergi 440 1.3 vergi 270 senelik.parça ucuz 2. el satışı kolay servis yaygın bunlarda artıları.kesinlikle marka sı fiat olduğu için almadım. birçok kriteri bir arada değerlendirirsen clio plio hyundaqi kia palio öne çıkıo
albea 2 3 milyar daha pahalı değmez .punto 2 milyar daha pahalı ve donanım ekleyince dahada çıkıo oda pahalı. palionun bi alt donanımı active 22 800 e alınıo. oda fiatına göre ii. taksicilerde şuan multijet albea yı tutmuş durumdalar. c3 de ii araba ama palioya göre 2. eli servisi zayıf .parça fiatlarıda herhalde daha pahalıdır.
clio symbol alize modelini bugün pazarlık ettik 23 750 veriolar.onunda palioyaya göre eksiği çok.
yani gelen hyundai accent'den alırsın.aslan gibi valla 110 beygir.o parayada verirler heralde.
abi git tata al dizeli 17 milyar tdi si 21 milyar.yedek parça servis ucuz.Ekonomi diyorsan hiç düşünme.Hatta logan 1,5 dizel geliyormuş 19,5 milyara oda olabilir.
ucuz birşey düşünüyorsan logan al 19.5-21 arası parça sorunu çekmezsin iyi bir şey istiyorsan citroen c3 al ama parçaları pahalıdır diye biliyorum. clio 3 çıktı clio sembolde yakında clio 3 platformuna kurulur clio alacaksan bekle bence elinde eski kasa clio kalır
evet logan dizel eğer 20 ye ise bende al derim . clionun bütün parçaları uyan ii bi araba o fiata