Merhabalar, bu yıl bilgisayar programcılığı bölümünü kazandık. Bazı kişilerin laptopu yok. Onların alabilmesi için bir laptop önerisi istiyorum. 20-25k bandına zorlanabilir bir bütçe var. Oyun az oynacaklar için; Oyun oynarım diyenler için; Daha güzel olabilir diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir? https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d16-intel-core-i7-12700h-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-16-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00002NKF5N |
20-25k Arası Laptop Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyun oynarım diyenler için Asus TUF bakılabilir.Hp,Monster’daki donanımı bulamayabilirsiniz fakat malzemesi,soğutması,dayanıklılığı için alınır diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarz bir şey öneriyorsunuz anladığım kadarıyla öneri için teşekkürler :)
-
Bende o bütçeyle pc bakıyorum takip
Bulursan buraya da yazmayı unutma :D
-
Evet,MSI GF63 2050’ye de bakılabilir.Öğrenciye uzun zaman gidecek,soğutması iyi laptop lazım.HP,Monster,Casper o yüzden önermem.Kolay gelsin.
Teşekkürler. Bende aktif olarak hp kullanıyorum ısınma durumu oldugu için önermek istemiyorum açıkcası. Kararsız kaldım :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sacrifice003
Evet,MSI GF63 2050’ye de bakılabilir.Öğrenciye uzun zaman gidecek,soğutması iyi laptop lazım.HP,Monster,Casper o yüzden önermem.Kolay gelsin.https://www.epey.com/laptop/msi-katana-gf76-11uck-896xtr.html
Bu nasıl sence? Arasından en iyisini seçmeye çalışıyorum :D
-
Normal ölçü laptop gibi değil bu.Biraz büyük.Ben çok sevmediğim için bakmamıştım ama zaten MSI’da en çok GF63 ve Katana satılıyor.Pişman etmez.
Çok kararsız kaldım birde öneri olacağı için pişman olsa benden olacak :D
-
güncel önerileri olan var mı 25k ya kadar?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X