Şimdi Ara

20-30 Bin TL Arası Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar 20-30 bin tl arası mümkünse ekonomik yakıt tüketimine sahip dizel otomobil tavsiyesinde bulunabilir misiniz.. Cevap yazanlara şimdididen teşekkür ederim

• Hocam kriterleriniz nelerdir? HB mi istiyorsunuz Sedan mı? B segmenti daha donanımlı bi araç mı yoksa C segmenti daha boş bir araç mı? Daha açıklayıcı yazarsanız gelen öneriler size daha uygun olur.
  • Bence en iyisi 20-30 milyara renault symbol 2011 hem kasa hafif hemde motor 1.6 2006 jetta alabilirsin onlarda 1.5leri az yakıyomuş ama parçası pahalı renault zaten yerli gibi parçasıda ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

Hocam kriterleriniz nelerdir? HB mi istiyorsunuz Sedan mı? B segmenti daha donanımlı bi araç mı yoksa C segmenti daha boş bir araç mı? Daha açıklayıcı yazarsanız gelen öneriler size daha uygun olur.

Ya ne yalan söyleleyim öyle terimlerden fazla anlamıyorum, ama şöyle demek gerekirse tercihim getz, punto veya ford fiesta tarzı küçük arabaların dizeli.. Sedan ikinci tercihim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haytaertu

quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

Hocam kriterleriniz nelerdir? HB mi istiyorsunuz Sedan mı? B segmenti daha donanımlı bi araç mı yoksa C segmenti daha boş bir araç mı? Daha açıklayıcı yazarsanız gelen öneriler size daha uygun olur.

Ya ne yalan söyleleyim öyle terimlerden fazla anlamıyorum, ama şöyle demek gerekirse tercihim getz, punto veya ford fiesta tarzı küçük arabaların dizeli.. Sedan ikinci tercihim

B segmenti istiyorsunuz yani Örnek verdiğiniz araçlar B segmentine giriyor.

Hocam eğer bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz (4-5 bin) Bu bahsettiğiniz araçların sıfırına sahip olabilirsiniz. B segmentinindeki araçların çoğunun dizellerinin başlangıç fiyatı 35-36 bin civarı. Yapılacak sağlam pazarlıklarla bu fiyatlar 1-2 bin TL aşağıya çekilebilir.

Eğer bütçemi zorlayamam diyorsanız bu araçların 2.el lerine yönelmelisiniz. Araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız bayilerle görüşüp test sürüşü yapabilir 0km araç alacakmış gibi bilgi alabilirsiniz. Böylece hangi aracın size daha uygun olduğunu görebilirsiniz. 2.el de alacağınız aracın km sinin düşük olmasına dikkat etmelisiniz. Kmler ile oynama yapılıp düşürülebiliyor. Aracın tüm kontrolleri için yetkili servise götürmelisiniz mutlaka almadan önce.

Bir başka alternatif Honda Jazz olabilir. Rakiplerine göre bayağı az yakıyor diye biliyorum ve iç mekan, bagaj gibi alanlarda da rakiplerinden üstün. 2008-2009 model full donanımlı Jazz alabilirsiniz 30.000 civarı. Ama malesef dizel motor seçeneği yok.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• al hocam bir 2. el caddy keyfine bak
  • abimde 2007 honda caz var benzinde 26 kuruş lpg de 16-17 kuruş yakıyor,2000 deviri geçmeyip sabit hızda gidersen çok ekonomik.Donanim olarak da dolu bir araç,sanrufu cartı curtu var.İç hacmi sınıfının en iyisi.Araştır ona göre tercihini yap derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadim_dost

al hocam bir 2. el caddy keyfine bak

iskembe gibi arka koltuklara oturup makasların üzerinde zıplayarak her yıl muayeneye girerek bir otomobil konforu yaklayamarak 94 km hızda radara yakalanarak epey bakar bencede keyfine.
    hangi mantıkta var ya otomobil isteyen birisine kamyonet önermek bilmiyorum. çözemedim sistemimizi.

jazz diyenlere katılırım.gerçekten çok az tüketmekte araç. hele birde lpg takılmasında sorun yoksa kullanıcı için lpg ile piyasadaki bir çok dizelden daha ekonomik olur. fakat 30 bin lira ya 2.el bir araç arıyorsam d sınıfı düşünürdüm direk. misalen şöyle bir araç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-cok-temiz-az-kilometreli-bakimli-laguna2007-lpg-takili-58634753/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model-temiz-bakimli-renault-laguna-1-9-dizel-51937393/detay/#
    buda dizeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 12 Eylül 2011; 19:09:14 >

• Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Honda jazz ı biraz araştırayım bakalım
  • Aslında aklımdan fiat punto geçiyordu ama sürücü güvenliği hakkında endişelerim var. tabi şahsen öyle bir bilgim yok ama çevremden bi kaç kişi pek sağlam araba değildir filan demişti, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.