Bildirim
20 adet Z77 Anakart kaşılaştırması
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
2 sa. önce paylaşıldı
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende tam bunları arıyordum eline sağlık kardeş -
testler çok birşey ifade edemiyor ne yazık ki, vantage testini birkaç kez üst üste test ederseniz aradaki puan dalgalanmalarını göreceksiniz, testlerdeki 1805alan 1799 alandan daha iyi demek güç :)
Ayrıca tüm bu anakartlar acaba aynı işlemci ve ram ile mi test edildi ? birebir aynı işlemci mi yani ? çünkü gidin farklı işlemci takın aynı sisteme birinle vantage da 1805 alırken diğerinde 1799 alabilirsiniz
yine başka mantıksızlıklar, aynı markanın microatx giriş seviyesi anakartı en üst düzey kartından daha yüksek performans sergiliyor :) yani daha ucuzu daha mı performanslı ?
daha çok örnek yazılır..
-
Recep kafamı karıştırdın şimdi. Maximus V i bekliyordum bu hafta. Yoksa Asrock Fatal1ty Z77 mi alsam arada kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hey
testler çok birşey ifade edemiyor ne yazık ki, vantage testini birkaç kez üst üste test ederseniz aradaki puan dalgalanmalarını göreceksiniz, testlerdeki 1805alan 1799 alandan daha iyi demek güç :)
Ayrıca tüm bu anakartlar acaba aynı işlemci ve ram ile mi test edildi ? birebir aynı işlemci mi yani ? çünkü gidin farklı işlemci takın aynı sisteme birinle vantage da 1805 alırken diğerinde 1799 alabilirsiniz
yine başka mantıksızlıklar, aynı markanın microatx giriş seviyesi anakartı en üst düzey kartından daha yüksek performans sergiliyor :) yani daha ucuzu daha mı performanslı ?
daha çok örnek yazılır..
Muhtelemen aynı işlemciyle yapılmıştır.Intel çıkmamış işlemcisinden kalkıp sırf inceleme için 10 tane gönderecek hali yoktur herhalde 1 tane yollar 2 tane yollar.Kaldı ki 4-5 puanlık farklar zaten pek bir anlam ifade etmiyor. Matx anakartın atx karttan çok puan alması çok da şaşılacak bir durum değil.Son olarak işlemciler yeni,anakartlar yeni haliyle bioslar yeni bioslara gelen güncellemeyle mantıksız görünen performans farkları normal seyrine dönecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 24 Nisan 2012; 9:44:43 >
-
Anakarttan kaynaklanan performans farkı (ki olağandışı durumlar olmadıkça) zaten rekor kırmak için sistem toplayanlar dışında kimseyi ilgilendirmez sanırım.
Biz kullanıcılar için, Stabil oslun, OC kapasitesi iyi olsun, yeterli giriş çıkış yuvaları olsun tamamdır.
Yoksa anakarttan kaynaklı vantage de 5 puan fazlaymış, X oyununda 2 fps fazla vermiş diye araştırıpta anakart almaya zorlamak bana mantıklı bir insanın yapacağı şey gibi gelmiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X