Şimdi Ara

20 aydir Ingiltere’de yasiyorum sorularinizi alabilirim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
11.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manzaralı olan fotonda kareyi çok iyi yakalamışsın güneş ve bulut harbiden farklı bi hava katıyor tavuskuşunun renkleri gibi yaradan ne güzel yaratmış.

Vay be adamlar İngilterede büfe işletiyor nasıl kazanç ortam ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teleny77 T kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Ben de sizin gibi yabancılarla daha rahat/iyi anlaşabiliyorum. Tek tük olsa da iş yerinde Türk arkadaşlar ile sohbet edip dertleşiyoruz.

Güzellikleri olduğu kadar zorlukları da var yurtdisinda yaşamanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Manzaralı olan fotonda kareyi çok iyi yakalamışsın güneş ve bulut harbiden farklı bi hava katıyor tavuskuşunun renkleri gibi yaradan ne güzel yaratmış.

Vay be adamlar İngilterede büfe işletiyor nasıl kazanç ortam ??

Cok tesekkur ederim hocam :)

Burada gun icerisinde hava surekli degistigi icin boyle kareler yakalamak cok zor degil aslinda.

Aslinda cok zor bir is yapmiyoruz hocam konu acmamim sebebi baska yapmak isteyen birisi olursa belki yardimim dokunur diye. Kazancina gelince hic hesaplamadim ama tahminim 6-7 bin arasi birakiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Cevabınız için teşekkürler. Ben de sizin gibi yabancılarla daha rahat/iyi anlaşabiliyorum. Tek tük olsa da iş yerinde Türk arkadaşlar ile sohbet edip dertleşiyoruz.

Güzellikleri olduğu kadar zorlukları da var yurtdisinda yaşamanın.

Kesinlikle katiliyorum hocam ah bir dili olsada konussa su gavur topraklar :)

• Pound Dolar Euro ?? vur TL ye 5 katı ohhh.

Kaç yıl kalacaksınız ya da kalıcı olacak mısınız ?? Vallahş burda ne asgari ücretle ne dolgun maaşla çalışmak iş değil yani ülkemizde kötülemiyorum eleştiriyorum vergi ve kurlar alım gücümüzü 0 a indiriyor anca sizin yaptığınız gibi bi gıda sektörü veya büfe restorant falan işletsen anca öyle kazanıyorsun maaşla bi yere gelinmiyor.

Neyse uzun yıllar kalıp hani parayı bulup TR ye mi dönceksiniz planınızı soruyorum kısacası.

Valla kardeşim ne yap ne et bi tane hatun bul kendine ordan o mevzularıda boşlamayın gitmişken takılın yani.

• Konuyu tam okumadım ancak ben de Brighton'da yaşıyorum 2015'ten beri. Yakınsan buluşabiliriz dostum bir gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Pound Dolar Euro ?? vur TL ye 5 katı ohhh.

Kaç yıl kalacaksınız ya da kalıcı olacak mısınız ?? Vallahş burda ne asgari ücretle ne dolgun maaşla çalışmak iş değil yani ülkemizde kötülemiyorum eleştiriyorum vergi ve kurlar alım gücümüzü 0 a indiriyor anca sizin yaptığınız gibi bi gıda sektörü veya büfe restorant falan işletsen anca öyle kazanıyorsun maaşla bi yere gelinmiyor.

Neyse uzun yıllar kalıp hani parayı bulup TR ye mi dönceksiniz planınızı soruyorum kısacası.

Valla kardeşim ne yap ne et bi tane hatun bul kendine ordan o mevzularıda boşlamayın gitmişken takılın yani.

Tabiki pound hocam ama giderlerimizde pound oldugu icin cok birsey farketmiyor :)

Ben buraya parayi bulmak ya da kalici olmak icin gelmedim baska sansim kalmadigi icin geldim. Hayalim bir gun ithalat ihracat yapmak ki insallah onu da bir gun yapicam.

3 yil sonra geri donmeyi planliyorum fakat gelecek ne gosterir bilemeyiz. Kiz arkadas isine de gelince o islere ayiracak vaktimde istegimde yok acikcasi. Elimde olan imkani degerlendirmek istiyorum zira hayat her zaman ikinci sansi vermiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: denysdemarco

Konuyu tam okumadım ancak ben de Brighton'da yaşıyorum 2015'ten beri. Yakınsan buluşabiliriz dostum bir gün

Musait oldugumuz vakit olabilir hocam neden olmasin

• başarılı konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

başarılı konu teşekkürler

Ben tesekkur ederim hocam guzel yorumunuz icin.

Ne mutlu bana bir kisiye yardimim dokunabildiyse :)

• Belki biraz konu dışı olacak ama haberlerde İngiltere-Rusya arası artan anlaşmazlıklar sonucu gündelik hayata veya kişilere etkisi oluyor mu? örn; Rus düşmanlığı veya ekonomik tedirginlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Belki biraz konu dışı olacak ama haberlerde İngiltere-Rusya arası artan anlaşmazlıklar sonucu gündelik hayata veya kişilere etkisi oluyor mu? örn; Rus düşmanlığı veya ekonomik tedirginlik.

Ekonomik konusunda belli bir kaygi var fakat bu tamamen brexit sureci ile alakali hocam. Onun haricinde 2 hafta once bir ingiliz ekonomilerinin cok kotuye gittigine ve insanlarin sadece 2 aylik plan yapabildiklerini soyluyordu bende haliyle kahkaha attim karsisinda :):)

Belki size garip gelecek ama Ingilizler o tur konulari pek takip etmezler ( herkes icin soylemiyorum ). Hukumet halki en guzel sekilde uyusturup kendi yetistirdigi uzmanlariyla hallediyor hocam. Acikcasi cok fazla sorgulamiyorlar bu yuzden uyusturucu yasal olarak olmasa da neredeyse serbest ve alkol gercekten su gibi tuketiliyor. Ne gariptir ki onlar buna ozgurluk diyor :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: teleny77

quote:

Belki biraz konu dışı olacak ama haberlerde İngiltere-Rusya arası artan anlaşmazlıklar sonucu gündelik hayata veya kişilere etkisi oluyor mu? örn; Rus düşmanlığı veya ekonomik tedirginlik.

Ekonomik konusunda belli bir kaygi var fakat bu tamamen brexit sureci ile alakali hocam. Onun haricinde 2 hafta once bir ingiliz ekonomilerinin cok kotuye gittigine ve insanlarin sadece 2 aylik plan yapabildiklerini soyluyordu bende haliyle kahkaha attim karsisinda :):)

Belki size garip gelecek ama Ingilizler o tur konulari pek takip etmezler ( herkes icin soylemiyorum ). Hukumet halki en guzel sekilde uyusturup kendi yetistirdigi uzmanlariyla hallediyor hocam. Acikcasi cok fazla sorgulamiyorlar bu yuzden uyusturucu yasal olarak olmasa da neredeyse serbest ve alkol gercekten su gibi tuketiliyor. Ne gariptir ki onlar buna ozgurluk diyor :):)

Dünya yansa umursamazlar demek ki =)

• quote:

Orijinalden alıntı: teleny77

quote:

Hocam, haberlere göz atayım dedim bu haberi gördüm, bilginiz var mı?

İngiltere, Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını kaldırdı

İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını bugün itibari ile kaldırdı. Artık sadece uzatma vizesi verilecek.

İHA Yayınlanma tarihi: 16 Mart 2018 Cuma, 14:33

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Bende simdi gordum hocam ama beni pek ilgilendirmiyor acikcasi. Ayrica haberde baska bir kategori altinda yeni bir suresiz oturum vizesi hakkinda calistiklarini soyluyor.

• hawkbjk kullanıcısına yanıt
    şutlanmış iyi iyi
  • Hocam orada is kurmak ne kadar zor? Mesela benim de aklimda her zaman bufe gibi bir sey var da, yurtdisinda nasil yapilir bilmiyorum.
    0'dan dusunursek, izinler olsun, belgeler olsun, ucret olsun, cok buyuk meblaglar gerekir, degil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Ben yazın staj için geliyorum inşallah hocam. Staj için kliniğim Londra’da, Harley streette :) çok heyecanlıyım :) inşallah bir aksilik çıkmaz :)
    sen bombanın pimini çektin hocam,
    herkes beddua edecek şimdi sana gidemeyecen
  • Merhabalar, sanirim ankara anlasmasi vizesi almak icin kurmak istediginiz işte tecrubeli olmaniz sarti isteniyor. Ayrica gelecege yonelik de bir is plani isteniyor. Siz ne yapmıştınız?

• Neden İngiltere?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.