Şimdi Ara

20 BİN TL BÜTÇE İLE EKONOMİK ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yakın bir arkadaşıma maksimum 20 Bin TL bütçe ile ekonomik bir araç alacağız. Fazla eski modelde olmasını istemiyor. Yani 2001 ve sonrası düşünüyor. Aracın ekonomik olması ve sürekli arıza çıkarmaması önemli. Bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi rica ediyorum. Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkürler.

• Hyundai grubu bakilabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi biraz aşarsanız,
    24 bin tl ye dacia sandero var (sıfır)
    25 küsür bin tl ye linea vardı kampanya ile (sıfır)

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Hyundai grubu bakilabilir

Model tavsiyeniz ne olur ?
  • 2001 jetta olmadıgı icin yerine selefi bora alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara modeli yuksek getz veya accent alinabilir, genelde pproblemsiz araclardir, ancak konfor namina pek bisey sunmazlar, ikinci elleri iyidir car cabuk satabilirsiniz, ariza pek fazla cikarmazlar, ama dedigim gibi konfor ve guvenlik namina fazla beklentiniz olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

O fiyatlara modeli yuksek getz veya accent alinabilir, genelde pproblemsiz araclardir, ancak konfor namina pek bisey sunmazlar, ikinci elleri iyidir car cabuk satabilirsiniz, ariza pek fazla cikarmazlar, ama dedigim gibi konfor ve guvenlik namina fazla beklentiniz olmasin.

Özellikle Getz in dizel modellerinde aşırı yakıt tüketimi problemi ile karşılaşıp hiç tavsiye etmeyenler. ama Accent için bu tür birşey duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar AlfaRomeo 147 nasıldır ? Tek kapı ve dört kapı modeli var. Ama 4 kapılı istiyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan Baybars -- 23 Şubat 2013; 22:56:25 >
  • Linea alın ekonomik.
  • Megane 2 hb 1.5 dci dynamic.
  • Alfa parcasi can sıkar arkadas ona gore alsin ben de cok begeniyorum ama al(a)madım hic.getz falan dusunme oncelikle.bi arkadas bora demis bence de mantikli bir tercih olur ya da mk4 golf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.