Şimdi Ara

20 bin tl ye araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 20 bin tl bütçe var bu fiyata bulabildiğim en iyi araba b kasa vectra. Ancak 170.000 km altı göremedim pek. Sizce bu araç alınır mı ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır ? Yoksa en kötü ihtimal motosiklet alcam. Bu arada öğrenciyim ve toplayabildiğim miktar en fazla bu kadar ona göre bişeyler söylerseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 99-2001 mazda 323 tavsiye ederim. Klimalisini bulursaniz daha guzel olur.

100bin kmde aldim. Suan 300bin kmdeyim. Cok dayanikli ve kaliteli bir arac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kapı düşünürsen 206 bak derim
  • Volvo S70 al vectra dan daha üstün ve saglam bir arac her bakımdan.
  • Alacaksan japon al.Boş bir araç olsun.Yoksa cebin yanar
  • 13-14 bine şahin geri kalan paraya da ses sistemi, abart egzoz, çelik jant falan alırsınız.
  • Vectra b her ne kadar f/p aracı olsada olur olmadık sorunlar cikarip 1 ay lik harcliginizi göme bilirsiniz sonuçta d segmen bir arac ve her yeri elektronik sensörlerle dolu bence 1.2 openairli twingo alın 13-15 civarına kalan parayıda yakıt ve bakıma ayırırsınız yada pug 206-306 citroen c2-c3 corsa c kasa 1.7 dti tarzı hb b segment arac bakın daha genc isi karizmatik durur. Mk1 focusada para yeterse 23 bin gibi fiyatlara tek kapı 2.0 motorlularindan bulabilirsiniz güvenlik ön plandaysa chevrolet 2010-2013 sparklarda 10 hava yastığı var ama 24 den asagi temizi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 4 Mayıs 2017; 2:4:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu sensörlerde arıza çıkar dediğiniz ne gibi arıza çıkarabilir ? Ben öyle elektronik şeylere takan biri değilim farı sinyalı camları falan çalışsın motorunda kaportasında sıkıntı çıkartmasın yeter bana. Yoksa bu parayı cidden doğana şahine verenler var onları alcağıma bunu alırım diye düşündüm ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.