Bildirim
20.dk dır ambulans gelmiyor, 112 ye ulaşılmıyor
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
geldi sonunda 2 tane birden :)
yalnız son 10 dk dır arıyorum kimseye bağlanamıyorum nasıl oluyor bu iş anlamadım... -
sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama çevrede 6,7 tane hastane var, ve en uzak hastane 1 km. -
Pizzanın ambülanstan önce geldiği bi ülkede yaşıyoruz..normaldir. -
İnsan içinden geçiriyor 1 kişide arabasına alıp hastaneye niye götürmüyor diye de sonradan geliyor aklıma sanırım yaralının ambulans gelene kadar yerinden oynatılmaması gerekiyordu. Oda kötü birşey. Türkiyede ambulansın gelme süresini ortalama yarım saat olarak düşünürsek dibinde yarım saat biri belki yarı baygın kanlar içinde yatıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
İnsan içinden geçiriyor 1 kişide arabasına alıp hastaneye niye götürmüyor
dostum insanlar kime güvensin
kadın hamileyim diyor biniyorlar arabaya soyuyorlar adamı -
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
İnsan içinden geçiriyor 1 kişide arabasına alıp hastaneye niye götürmüyor
dostum insanlar kime güvensin
kadın hamileyim diyor biniyorlar arabaya soyuyorlar adamı
O konudada haklısın birşey diyemiyorum. -
quote:
İnsan içinden geçiriyor 1 kişide arabasına alıp hastaneye niye götürmüyor diye de sonradan geliyor aklıma sanırım yaralının ambulans gelene kadar yerinden oynatılmaması gerekiyordu. Oda kötü birşey. Türkiyede ambulansın gelme süresini ortalama yarım saat olarak düşünürsek dibinde yarım saat biri belki yarı baygın kanlar içinde yatıyor.
hocam dogru diyorsun da, yaralının boynu kırılmış yada kaburgaları kırılmış olabilir. o anda eger normal kaldırıp arabaya atarsak ölmeyecek yaralıyı öldürürüz. yaralının yerden alınıp hastaneye götürülmesi çok önemli bir kısım. normal bayılma olsa haklısın ancak trafik kazalarında ambulansı beklemek en dogrusu -
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Hayaldi, gerçek oldu!
-
Benim dedem rahatsızlanınca aradım 5 dk içinde gelmişti.Bir defasında aradım hiç kimse açmamıştı.Ulan o telefona bakan şerefsiz ne bok yemeye gidiyorsun?Millet canıyla uğraşıyor.O dışarıda ya sigara içer yada zıkımlanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
quote:
İnsan içinden geçiriyor 1 kişide arabasına alıp hastaneye niye götürmüyor diye de sonradan geliyor aklıma sanırım yaralının ambulans gelene kadar yerinden oynatılmaması gerekiyordu. Oda kötü birşey. Türkiyede ambulansın gelme süresini ortalama yarım saat olarak düşünürsek dibinde yarım saat biri belki yarı baygın kanlar içinde yatıyor.
hocam dogru diyorsun da, yaralının boynu kırılmış yada kaburgaları kırılmış olabilir. o anda eger normal kaldırıp arabaya atarsak ölmeyecek yaralıyı öldürürüz. yaralının yerden alınıp hastaneye götürülmesi çok önemli bir kısım. normal bayılma olsa haklısın ancak trafik kazalarında ambulansı beklemek en dogrusu
Ben de ne zaman polisi arasam Kütahya çıkıyor(Eskişehir'deyim)Evden aramadıkça Eskişehir çıkmıyor ama ambulans servisi cidden kötü olmuş müzik falan koymuşlar.
-
Birisinde Eskişehir'de tam Merkez PTT'nin önünde yaşlı bir adama çarpmışlardı.112'yi aradım,elimizde ambulans yok dedi kadın,ne yapacağız diyorum kendiniz getirin hastaneye dedi
Bu ülkede parası olmayan adama sağlık hizmeti bile doğru düzgün verilmiyor güya ücretsizmiş,herkes çok memnunmuş hastanelerden. -
Konuyu siyasete cevirenler guluyom size -
Biz 112'yi aramıştık, dalga geçiyoruz sandılar herhalde doğruluğunu teyit ettirmek için önce polis geldi. Sonra polis ambulanstakilere adresi anlatacağım diye telsizden ortalama 45 dakika - 1 saat içerisinde geldi ambulans.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X