Şimdi Ara

20 iş günü sonrası prosedür hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben vatan bilgisayardan y500 almıştım geçen yazın başında ancak geçenlerde arızalandı ve servise verildi uzun bi süre sonunda tamir edilemez raporu geldi ve pazar günü fatura ile oraya gitmem söylendi. şimdi aklıma takılan , ben yeni cihaz isteyeceğim ancak y500ün üretimi durduğu için (en azından vatanda yok) üst model vermek zorundalar diye biliyorum ancak telefonda konuştuğum kişi markanın buna yanaşmayacağını ve para iadesi yapacağını söyledi. bu konu hakkında kanun tam olarak ne diyor bilen biri varmı acaba. satış sonrası yönetmeliğine göz attım ancak bulamadım.

• Ya eşdeger özellklere sahip başk a bilgisayar yada para iadesi alırsın vatan bilgisayarda para iadesi yapmadıgı için hediye çeki alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim bi yakınım kamerada üst model alabildi. Senin başına geldi mi böyle bişey? Ayrıca vatandaki yetkili parayı elden alabileceğimi söyledi. Hediye çeki değil

• Para iyadesi güzel işte daha ne istiyon

Not:42 inc vestel tv im yandı 1 hafta içinde cok cok üst modelini verdiler

Amacım reklam yapmak değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 3 Ekim 2014; 23:39:12 >
  • Para iadesi pek iyi değil aslında çünkü dolar yükseldi ve benim satın aldığım ücrete aynı ayarda cihaz yok. Üst modelle arada 600 700 lira fark var :D

• Tamamen aynı dertten muzdaribim. Y500 aldım servise gitti yapılamadı form bekliyorum. Ben Gold'dan aldım. Üst model isteyeceğim para iadesi işime yaramıyor. Hediye çeki hiç yaramıyor.

• anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    Bugun işlem bitti vatandaki gorevliler lenovonun sadece para iadesi yaptığını söylediler . Bayramdan sonra 20 iş günü içinde kredi kartına yatıcakmış para

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgiyi siz Lenovo'yu arayıp teyit ettiniz mi ? Yoksa Vatan'daki arkadaş mı bu şekilde söyledi ?

Birde sizin kredi kartı taksitiniz bitmişti sanırım. Nakit istediniz mi ? Yoksa kredi kartından satış olduğu için iadesi sadece karta mı diye merak ettim.

• teyit etmedim ancak arayıp sorucam aklımda var bayram bitsin. taksit bittiği için tek çekim olarak karta yatıracaklar. nakit ödeme söz konusu değilmiş malesef
  • Lenovo'yla görüşme sağladınız mı hocam ?

• email attım cevap yok daha
  • Lenovo kesinlikle (üretimi olmadığı taktirde) üst seviye ürünü kabul etmiyor. Şirketin aldığı kararmış bunun kanunda net karşılığı nedir tam bilmiyorum. Para iadesi yada çeki kabul ediyorlar.
  • Çeki zorunlu tutmaların yasal dayanağı yok kabul etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.