Şimdi Ara

20 lik dis cekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki gibi tecrubelerinizi paylasir misiniz oncedi sonradi kac dakka surdu aciyor mu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonunudüsünmüskalamar

2 tane gömülü 20lik dişimi çektirdim .

ilk dişimi üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım. acı hissetmiyorsun ama. Dişi kırdığı için resmen tak tak canlı canlı duyuyosun bütün sesleri. Çok korkunç. ameliyar 20dk falan sürdü. Dikiş atıldı. eve gittiğimde uyuşturucu iğnenin acısı geçtiğinde salonun ortasında zuplıyodum :D böyle bir ağrı yok. İlaçlar kesmiyorrr . İğne vermemişti ozaman doktor. Neyse 2. Dişimi özelde 300 lira para vererek yaptırdım daha temiz olur daha acısız olur diye. Ama tam tersi oldu. adam beceriksiz çıktı. 2 kere iğne yaptı. 30 dk uyuşmasını bekledi . neyse başladılar ameliyata. Benimde ağzım küçük olduğu için çok zorlandılar. neredeyse 45 50dkda bitirdiler ameliyatı. Hiç memnun kalmadım. çok korktum ameliyatta. Neyse doktora bu sefer iğne yazdırdım reçeteye. Günde 1 tane ağrı kesici iğne. O iğneleri yazdırmasam ölürdüm ağrıdan. neyse ameliyattan 1 gün sonra yanağım şişmeye başladı. ilk ameliyatta olmamıştı. Ama bu ameliyatta. 2 günde yanağım yumruk kadar şişti. korkunç görünüyodum. Bide hep ya yanağımın üstünde düşersemde acırsa dikişler patlarsa derken iyice psikolojim bozulmuştu. Neyse 2 hafta yanağım şiş dolaştım. sonra yavaş yavaş indi. 15 gün sonrada dikişleri çıkarttırmaya gittim. dikişleride hayvan gibi çıkardılar. yani vasat bi ameliyattı 2.si. ayrıca özelde yaptırmamın asıl sebebi üniverdite hastanesi 6 ay sonraya vermişti ameliyatı

Sagol peki 20 likler cikarkenki aciya 5 dersek ameliyat sirasinda ve aksam eve gittigim zamanki aci kac olur ? Ve iyi ki cektirmisim diyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çektirdim 5dk sürdü çok kanadı ve boşluk oluyor ağızdı kolaydı , acısızdı

edit : iltahap olmuştu oyüzden antibiyotik kullandım 1-2 hafta öyle gittim doktora. kesinlikte çektir yoksa çok ağrı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 14 Nisan 2015; 3:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.