Şimdi Ara

20 Lik Yaş Dişleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Başlıktada Belli Olduğu Gibi 20lik Dişler Hakkıdna Bir kaç Yardım isteyecektim.

Öncelikle 17 Yaşıdnayım Yüzümün Sol Tarafındaki Şişlik ve Çenemde Hafif Ağrıdan Dolayı Dişçiye Gittim

Muayene Etti ve 20Lik Dişlerimin Çıkıcağını Söyledi.

Sonra Filmimi Çekti. Bende Bu Filmi Buraya Atarak Sizden Yardım İstiyorum

Doktor Bana 2 İlaç Verdi Apranax ve Muscoril Fakat Bunlar Şişlikte Bi İşe Yaramadı.

Aslında Öyle Çok Aşırı Bi Şişlik Yok Ancak Sol Tarafın Sağ Tarafa Göre Şiş Durması Psikolejik Olarka Rahatsızlık Veriyor.

Filme Bakarak Anlayan Arkadaşlar Dişlerin Problemli veya Problemsiz Çıktığını Belirtebilir mi

ve En Önemli Durum Bu Şişliği Nasıl Giderebilirim? Yardımlarını Bekliyorum

20 Lik Yaş Dişleri
     20 Lik Yaş Dişleri

• Toplam kaç dişin var sayıp yazabilir misin ?
  • dişçi değilim ancak problemli cıkıyorsa da dişçi orada söylerdi sana zaten. Muscoril hakkında bir fikrim yok ama apranax ağrı kesici ağrı yapmasın diye vermiştir şişlik için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: formicexe

Toplam kaç dişin var sayıp yazabilir misin ?

Malesef Çenemde bi ağrı var ağzımı çok fazla açamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

dişçi değilim ancak problemli cıkıyorsa da dişçi orada söylerdi sana zaten. Muscoril hakkında bir fikrim yok ama apranax ağrı kesici ağrı yapmasın diye vermiştir şişlik için değil

Apranaxı biliyorum ancak bana şişlikler için bişey yazacağını söyledi ve bu 2 ilacı yazdı. bende apranaxın şişliği indirmedede etkisi olabiliceğini düşündüm
  • dostum benim 20 lik dişlerim çıktı lakin doktora gittiğimde çektirmemi önerdi nedeni ise : çabuk çürüyormuş. mesela 20 lik dişin arka tarafları temizlenmiyor yani artık kalıyor. bu da çürüme yapıyormuş bu nedenle çektirmemi önerdi ilkini çektirdim diğerlerini iyileştikçe çektircem. ayrıca bu çürükler işte fazla ağrı felan yapıyormuş. birde ilerde çürürse çektirmek eziyet olabilir bunu da düşünerek çektirdim ben. ve ayrıca 20 lik dişler çıktı ama diğer dişleri sıkıştırıyor benimkiler düz çıktığı halde gene sıkıştırıyo bu sıkışma ile diğer dişlerdeki oluşan baskı diğer dişlerinde çürümesini kolaylaştırıyormuş. iyi düşün karar ver
  • sergen276 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yemek yiyison :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dökülme var mi yaş 15
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: formicexe

Nasıl yemek yiyison :D

Çok Şükür Yemek Yerken Hayvan gibi Ağzımızı Açmıyoruz. Bi Terbiyemiz Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

dostum benim 20 lik dişlerim çıktı lakin doktora gittiğimde çektirmemi önerdi nedeni ise : çabuk çürüyormuş. mesela 20 lik dişin arka tarafları temizlenmiyor yani artık kalıyor. bu da çürüme yapıyormuş bu nedenle çektirmemi önerdi ilkini çektirdim diğerlerini iyileştikçe çektircem. ayrıca bu çürükler işte fazla ağrı felan yapıyormuş. birde ilerde çürürse çektirmek eziyet olabilir bunu da düşünerek çektirdim ben. ve ayrıca 20 lik dişler çıktı ama diğer dişleri sıkıştırıyor benimkiler düz çıktığı halde gene sıkıştırıyo bu sıkışma ile diğer dişlerdeki oluşan baskı diğer dişlerinde çürümesini kolaylaştırıyormuş. iyi düşün karar ver

Artık İlerde Görücez Bunu Çıktığında Ağrı Yapıp Herhangi Bi Sorun Oluşturursa Tutmam Onları ORada :)

• İki disiniz de cekilmeli. Sigmalari mumkun degil cenenize. Sisligin indirmenin gercek cozumu disin cekimidir. Ama gecici olarak o bolgeyi cok iyi fircalayarak sisligin bir nebze nmesi belki saglayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler C-A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.