Şimdi Ara

20 liralık gazla kaç km? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
17.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

Renault 25 2000cc

1.65 den 20 lıralık gazla 100 km

LPG'nin ortalama litre fiyatı 2 TL. civarında görünüyor. 1.65'e nereden alıyorsunuz?

Ankara'da LPG ucuz sanırım. 1.65 orda ben Adana'dayım 2.04 tü en son aldığımda.
  • sakaryada da bazı yerlerde 1720tl diğerlerinde 2040 civarı..
  • güncel!!!
  • 97 Corolla 1.6 GLi

Lpg : 2.07 TL

ortalama 75-80 km gidiyor.
  • arkadaşlar koca istanbulda ucuz gaz a rastlayan yokmu ya ??????????
  • En az 100 km gidiyorum.
    Araç 97 model Toyota Corolla 1.6 XLi
    Mikserli sistem mevcut aracımda..

Gazı 1,79 TL'den alıyorum. Ankara
  • Araç: 2001 Golf comfortline 1,6 8V AKL (112000km)
    Lpg: ShellGas 2,04lt fiyatı
    Km: Tatlı-sert kullanım 85km
    Sistem BRC marka ve takılalı 18bin km oldu ve daha hiç bakım yaptırmadım. Ama bakınca cok fazla yakıyor ya benim araba. Km de 0,234 gibi bir rakam. Aracı çalıştırıp cart diye ilerlemem. Gaza gecmesini beklerim. Sabahları en az 2-3 dk calıstırırım ve hareketimden 400-500m sonra gaza geciyor araba. Sizcede yakış cok fazla değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertuna

Araç: 2001 Golf comfortline 1,6 8V AKL (112000km)
    Sistem BRC marka ve takılalı 18bin km oldu ve daha hiç bakım yaptırmadım. Ama bakınca cok fazla yakıyor ya benim araba. Km de 0,234 gibi bir rakam. Aracı çalıştırıp cart diye ilerlemem. Gaza gecmesini beklerim. Sabahları en az 2-3 dk calıstırırım ve hareketimden 400-500m sonra gaza geciyor araba. Sizcede yakış cok fazla değilmi?

bencede çok yakıyor..benimkisi gibi
  • quote:

102bg 8v "hitler motoru" dediğimiz araç ise normal sayılır. Pek verimli bir motor değil çünkü. Ayrıca shell yerine başka markalar denemektede fayda var. Bazı arkadaşlar bazı lpg lerin çok çabuk tükendiğini ancak performansının daha yüksek olduğunu iddia ediyor(kesin bir bilgim yok daha önce okumuştum bu forumda böyle şeyler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Mart 2010; 8:02:49 >

• quote:

herhangi bir anormallik yok çünkü aracınız 11,5 litre lpg yakıyor görünüyor buda benzinde aşağı yukarı 9,5 litreye tekabül eder ki buda sizin aracın zaten normal değeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

102bg 8v "hitler motoru" dediğimiz araç ise normal sayılır. Pek verimli bir motor değil çünkü. Ayrıca shell yerine başka markalar denemektede fayda var. Bazı arkadaşlar bazı lpg lerin çok çabuk tükendiğini ancak performansının daha yüksek olduğunu iddia ediyor(kesin bir bilgim yok daha önce okumuştum bu forumda böyle şeyler)

"Hitler motoru" süper bi lakap hiç duymamıştım 8v 100ps benim motor. Aracı alırken cok arastırdım. Bu işten anlıyan ve wv de çalışmış birkaç arkadaşımın ortak tavsiytesi ile aldım AKL motoru. En az arıza cıkaran sorunsuz ve uzun omurlu motoru buymus golfun. Bu motor ayrıca seat cordoba, wv polo da da mevcut olan motor (97-03 arası sanırım). Gaz olarak Bp gaz ve aygaz euro denedim ama ikiside sheldan daha kötü performans verdi. Sadece 1 yerdeki aygaz randımnalı oda benim eve 16-17 km. Git gel yapınca zaten farkı kapanıyor;) Ama adresi verim giden gelen olursa oradan alsın. Menemen mezarlıgın karsısında, Sada hastanesinin yanındaki OPET den gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• bnm 93 fairway hurda bozması 100-110 civarı yapıyo :)
    ama benzini içiyor mübareğin evladı
  • neredeyse dizel kadar yakıyorsunuz arkadaşlar hatta dizelden daha iyi değerler var ben dizel fiestamla 20 liralık motorinle 120-130 km arası yapıyorum şehir içinde sanırım bu değerleri elde eden arkadaşlar ankarada yaşıyor çünkü ankarada lpg uygun 175 den başlıyor diye biliyorum aygaz bile 183 e litresi satılıyor artık siz hesap edin Ankarada lpgli araç en hesaplı ve az yakanı ama diğer şehirlerde sanırım lpg dizelin eline su dökemez
  • litresi 2,05'ten 20 liralık gaz ile istanbul şehir içi trafiğinde 75 km ancak yapabiliyorum. uzun yola en son gaz 1,70 iken gitmiştim, şimdi ne yakar bilemiyorum.

araba 2000 model, 2000cc v6 nissan maxima.
  • LT'si 2.02'den 20TL'lik gazla babam kullanırsa 80-100km gidiyor... Ben kullanırsam 60-90km gidiyor... Ruh durumuma göre 6000devir son noktam
    1.6 Jetta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 18 Mart 2010; 12:08:11 >
  • 2000 volvo s40 1.6 ile 100km
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

LT'si 2.02'den 20TL'lik gazla babam kullanırsa 80-100km gidiyor... Ben kullanırsam 60-90km gidiyor... Ruh durumuma göre 6000devir son noktam
    1.6 Jetta...

• 20 liraya ş.içi 100 km gidiyorum. litresi 2.04 opet
    2000 megane 1.6 16v
  • quote:

quote:

quote:

Renault 25 2000cc

LPG'nin ortalama litre fiyatı 2 TL. civarında görünüyor. 1.65'e nereden alıyorsunuz?

ankara da 3 tane mılangaz ıstasyonu lpg yı suan ıtıbarıyle 1.64 den verıyor dığerlerını yıne 2 tl yakın fıyattan verıyorlar

Bütün taksicilerin tabiki benimde uğrak mekanı bu aralar milangazlar istasyonlarda ufak çaplı kuyruklar görebilirisiniz Ankaradaki kullanıcılar inatla tercih etsinler yakında diğerleride fiyatları bu seviyeye çekmek zorunda kalacaklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

quote:

quote:

Renault 25 2000cc

ankara da 3 tane mılangaz ıstasyonu lpg yı suan ıtıbarıyle 1.64 den verıyor dığerlerını yıne 2 tl yakın fıyattan verıyorlar

Bütün taksicilerin tabiki benimde uğrak mekanı bu aralar milangazlar istasyonlarda ufak çaplı kuyruklar görebilirisiniz Ankaradaki kullanıcılar inatla tercih etsinler yakında diğerleride fiyatları bu seviyeye çekmek zorunda kalacaklar...

mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.