Şimdi Ara

20 LİRALIK KIRILMAZ JELATİNLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Vallahi anlaşılmıyor bu fiyatlandırmaları. Toptancıya gittim iş hanında 15 den veriyor e aynı malı Turkcell bayiinde 70-80 liraya satılıyor. E şimdi bunu fiyatı yüksek diye iyimi oluyor aslında 15 lira ne yapmak netmek lazım :) maket bıçağı, sustalı ve makasla denendi bastırdığım halde çizilmedi ama darbeye korktum açıkcası ( xpreia z2 varken oldu bunlar )

Darbeyi emmesi için kalın ve yumuşak olmalı. Sert veya inceyse darbeyi aynen iletir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde ücretsiz kargolu ürünleri alıyorum özel olarak yaptigim bir sey yok bu ay abarttim ama

Az evvel tam koruma cam ekran filmi aldim 10,50 dolara

1-2 haftadir aldiklarimda aşagidaki gibidir

0,3mm ince seffaf kilif aldim 2 tane biri sade birinin arkasinda simpson var sade olan 0.69$ simpsonlu 0.90$
    Bir tane apple tasarimli cakma silikon apple case 2.59$
    Bir tanede yine apple tasarimli cakma deri apple case 12$ (Ebayden aldim)
    Birtane damperli cam 0.2mm 2.79$ (tam gövde korumayi gormemistim bunu bosuna aldim)

Hic biri gelmedi henuz ay sonuna dogru gelir cogubelki 1-2 tane ocak ayina sarkar, begendiklerimi kullanirim begenmediklerimi satarim aldigim fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Genelde ücretsiz kargolu ürünleri alıyorum özel olarak yaptigim bir sey yok bu ay abarttim ama

Az evvel tam koruma cam ekran filmi aldim 10,50 dolara

1-2 haftadir aldiklarimda aşagidaki gibidir

0,3mm ince seffaf kilif aldim 2 tane biri sade birinin arkasinda simpson var sade olan 0.69$ simpsonlu 0.90$
    Bir tane apple tasarimli cakma silikon apple case 2.59$
    Bir tanede yine apple tasarimli cakma deri apple case 12$ (Ebayden aldim)
    Birtane damperli cam 0.2mm 2.79$ (tam gövde korumayi gormemistim bunu bosuna aldim)

Hic biri gelmedi henuz ay sonuna dogru gelir cogubelki 1-2 tane ocak ayina sarkar, begendiklerimi kullanirim begenmediklerimi satarim aldigim fiyata

Adresi nasıl verdin Türkçemi İngilizcemi örnek verirmisin ?

• Türkçe verdim fakat ş,ğ,ı,ü falan kullanmadan istersen ingilizce ver isyersen almanca aldigin kisi icin fark etmiyor senin yazdigini pc den cıktı alip yapıştırıyo türkiyeye geldikten sonra ptt aliyor dagitima cikartiyor kargoyu senin yazdigin yaziyi ptt çalışanının anlamasi lazim yani

• 20 liralık jelatin iphone 6 ımda iz bıraktı...
  • Ebay den 9 tl ye aldım. Kargo bedava. Yanında şeffaf sert kapak hediye göndermişler. Camı tanıdık bir yerde taktırdım. Bizde 70 tl ye satılanlardan kaliteli. Ebay i inceleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toptan alındığında $1.80 daha da toptan alındığında az daha inen fiyattan alınıyor onlar bizzat kendim yapıyordum satışını. Telefon bayiilerinin 80TL'ye sattıkları da bundan, ben 15'den veriyordum insanları kazıklamanın anlamı yok...

Bizzat kendim de sattığım ürünü kullanıyorum herhangi bir farkı yok öyle dandikmiş işte fiyat farkı varsa kötüymüş hikaye hepsi, dokunmatiği etkiliyorsa telefonu servise götür, kalitesiz olan cam ya yapışmada yada oturmada sorun çıkarır dokunmatiğe gelene kadar bir yerden patlak verir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 27 Haziran 2015; 0:57:16 >
  • http://www.bitenekadar.com/temperli-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-fonglass-iphone-samsung-41209-firsat-urun?catid=1-5-1

burada 9.90. kargo dahil 13 liraya geliyor tanesi

4-5 tane alacaksın tamam işte.

üstelik spigen de kullandım daha önce hiç bi kalite farkı yok hepsi 9H temperli ve aynı inceliğe sahip.

tavsiye ederim
    ------------------
    tekrar baktım da iphone 6, 5s ve 5 için tükenmiş ama tekrar girer stoklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 27 Haziran 2015; 1:41:04 >
  • 20.lıraya bir tane jelatın takırdım ama cam fln değil sade bir şey iş Görüyor :)

• Tüm alışverişim aliexpressten. Tek cama 50 lira koyacağıma 2-3 dolara 15 tane cam sipariş ederim sıkıldıkça çıkarıp atar yenisini takarım. Zaten her biri iki ay kalsa telefonun üzerinde, 2 sene yeter bana onlar.
    Ayrıca şu ana kadar 5-6 tane cam film değiştirmişimdir, telefonum kapının arasına da sıkıştı, yerde taklada attı. Ama en ufak bişey yok şu an telefon camında. Tabi milletten parayı sömürmeye alistirdiklari için pahalı olanı kaliteli sanıyorlar artık bu ülkede. Operatörlerde 50 liraya satılan camın aynısı ara sokak toptancılarda 15 lira. E aliexpresste de 3-5 dolar falan. Gerçi benim taktigim en pahalısı 3 dolarda neyse 😁 Ayrıca ekranda iz falan bırakıyor, köşelerden catliyor denilmiş. 2 dolarlık olanlarda bile bunlar başıma gelmedi. Sizin şansınıza olmuştur onlar.
    Uzun lafın kısası çok para verip e nayi yerine koyulmak istiyorsan gidip 50-60 liralara cam taktirip elindekini kaliteli olarak görebilirsin. Ama maalesef o taktığın camın maliyeti en fazla 5 lira. Dışarda normal satış fiyatı ise 15 olsun. Kalan 35 lira sadece telefoncularin direk kasasına giden para oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 tl ye turkcellden taktırmıştım çıkarttım ekranda iz kaldı yapışkanı resmen ekrana geçti.. Zar zor çıktı ama erken sökmemdenmidir nedir çıktı...

Siz siz olun kaliteli kullanın

• Buff alasım var. Kullananlar yazabilir mi?

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    ''made in korea'' yani orjinal olanlardan aldın mı sorun yok.. made in china ve made in usa'ler %100 SAHTEDİR.. aman dikkat..

koruyucuya gelince gerçekten sağlamlık hissi veriyor..şu ana kadar öyle bir çarpma düşürme yaşamadım şükür..ama videolar da kolpa değilse bu ürün gerçekten koruyucu :) adamlar tabletin üstünde ceviz kırıyor,marul doğruyor daha ne olsun
  • 4 aydır Aliexpress den aldığım iki buçuk Dolarlık arkalı önlü kırılmaz o cam şeklindeki koruyucuyu kullanıyorum marka paket falan yoktu sadece iki jelatin geldi ama 4 aydır telefonu kaç kez düşündüysem hep koruyucu atladı yani ön dört köşenin üçü arkadan bir kenar kırık ama telefonum sağlam ve rahat dokunuyorsam kafan rahat korka

• Ben kullanıyorum çok fazla parmak izi yapıyor , diğer pahalılardan daha ince bu bir artı estetik açıdan, bir arkadaşım telefonu düşürdü ekrana zarar gelmedi aynı üründe sadece koruyucu kırıldı ama bana pek güven vermiyor nedense ekran çizilmesin diye geçiçi olarak taktırdım 4 aydır kullanıyorum yurt dışından sipariş verecem iyi bir şey bir ara
  • 90-100 lira verip kaliteli ince cam koruyucu alın,cihazı ucuz dandik jelatin ürünlerle kötüleştirmeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 e 20 liralık kırılmaz cam taktırdım. aynı zamanda da spigen in touh armor kılıfını kullanıyorum. telefon bugun çok feci betona düştü Allaha şükür telefonda sıkıntı yok jelatinde çizik yok kılıfta kılcal çizikler oluştu elimle sildim geçti.
  • Sonuçta 1 kere alınacak. KAliteli bir şey alınması çok önemli.Dokunmatik zevkini etkileyebiliyor...

• Cam kenarlarda boşluk bırakıyor, oralara toz doluyor , çirkin bir görüntü oluşuyor. O yüzden buff jelatin kullanıyorum, ekranı tam kapladığı için çirkin olmuyor, parmak izi de bırakmıyor. Buff biraz pahalı ama gerçekten sınıfının iyleri arasında

• Bunu kullanıyorum. Gayet memnunum..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.