Şimdi Ara

20 LİRALIK KIRILMAZ JELATİNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu piyasadaki ucuz kırılmaz cam dedikleri jelatinler telefonun ekranına zarar verirmi ?

• Kalitesizse dokunmatik hassaslığını ciddi şekilde etkileyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi anlaşılmıyor bu fiyatlandırmaları. Toptancıya gittim iş hanında 15 den veriyor e aynı malı Turkcell bayiinde 70-80 liraya satılıyor. E şimdi bunu fiyatı yüksek diye iyimi oluyor aslında 15 lira ne yapmak netmek lazım :) maket bıçağı, sustalı ve makasla denendi bastırdığım halde çizilmedi ama darbeye korktum açıkcası ( xpreia z2 varken oldu bunlar )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alip denemek lazim hocam

• Bende düşünüyordum ama kırılmaz cam yaptırdıktan birkaç ay sonra köşelerden hafif hafif çatlamaya başlıyor ve çok kötü bir görüntü oluyor. Ben teknosa dan bakmıştım 70 TL civarındaydı ama merak ettiğim şu. ekrana yapıştırdıktan sonra sökmek istediğimizde telefonun ekranında iz bırakır mı acaba ?
  • Ben 30 liraya taktırmıştım gayet memnunum,ne köşelerde çatlama ne de dokunmatikte bir hassasiyet kaybı söz konusu değil

• 14 tl ye aldim tas gibi masaallah problem olmaz milletimiz firsatci oldugu icin kitleyen kitleyene...

• Pahali bi sey alicaksaniz bilindik markalardan bandrollu orjinal urunler alin gerci cinli abilerimiz bandrolune kadar kopyaliyor ama olsun

Hic bilmediginiz bi markaya 50-70 lira sacma bence ona okadar vericeginize aliexpressden siparis gecin ortalama fiyat 6 lira desek 10 tane ayri ayri cam alin elbet birini seversiniz

ben aşağıdakini geçen hafta aldım gelmesini bekliyorum yorumların çoğu olumlu bakalım

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-0-26mm-LCD-Clear-Tempered-Glass-Screen-Protector-Protective-Film-For-iPhone-6-Plus/2052665149.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 6 Aralık 2014; 16:05:39 >

• Telefonum 6 plus Turkcell den aldım, aldığım yerde ekran koruyucu yoktu 1 gün öyle kullandım. Bende kaliteli iyi bir şey yaptırayım bari dedim, tanıdığım bir telefonu bayine gittim, elinde kalmamamış arkadaşına yolladı ve 50 TL istenen malzemeyi arkadaşım 25 TLye taktırdı. Piyasa ne tutulurlarsa ona galiba. Yani bir satıcı 50 Tl ye sattığı malı kimsenin hayrına 25 TL ye takmaz, telefon ne kadar pahalı aksesuar o kadar kazık zihniyeti gelişmiş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_ -- 6 Aralık 2014; 16:34:06 >
  • 25 tl ye taktırdım. Memnunum.

• telefon elime ulaştığı gibi fabrika jelatinini çıkarmadan ilk gördüğüm turkcell'e girdim, kırılmaz cam deyince 40 liraya kıytırık ama kalın film taktı.

piyasada 15 lira eder en fazla ama aciliyeti vardı işte...

• Bende 40 liraya olan kırılmaz camı aldım, gerçekten kaliteliydi darbe almasına rağmen çizilmedi. Dün telefon taklalar attı sadece taktırdığım film kırılmıştı gerçek cama hiç bişe olmadı

• önemli olan o koruyucuyu çıkardıktan sonra telefon orjınalliğini koruyup korumadığı
  • Arkadaşlar 20 liraya tam da bugün tempered glass aldım 6 için. Telefonun pzt gelecek. taktıktan sonra çıkarmayı deneyen oldu mu? ekrana zarar verir mi acaba çıkarırken?
  • http://www.aliexpress.com/snapshot/6394401105.html

Bende ilk alışverişimi az önce yaptım.5S için bunu sipariş ettim.Acaba bu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ? Mat mı ?
  • Aynı marka bir kırılmaz cam koruma operatör mağazasında 50 TL, iş hanlarındaki aksesuarcılarda 20-25 TL.
  • 20 tlye 4 ay önce aldım.iyiki almışım.Geçen hafta telefon merdivenden düştü bi elime aldım ekran tuz buz. panikle cebime koydum eve gittim jelatini çılardım cam sapasağlam.20 Tlliklerde iyidir yani bi zararı yok

• Aşağıdaki üründen her marka için takıyoruz sürekli. Kendi telefonumda da kullanıyorum canım sıkıldıkça yeniliyorum. Herhangi bir problem yaşamıyoruz.

20 LİRALIK KIRILMAZ JELATİNLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Pahali bi sey alicaksaniz bilindik markalardan bandrollu orjinal urunler alin gerci cinli abilerimiz bandrolune kadar kopyaliyor ama olsun

Hic bilmediginiz bi markaya 50-70 lira sacma bence ona okadar vericeginize aliexpressden siparis gecin ortalama fiyat 6 lira desek 10 tane ayri ayri cam alin elbet birini seversiniz

ben aşağıdakini geçen hafta aldım gelmesini bekliyorum yorumların çoğu olumlu bakalım

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-0-26mm-LCD-Clear-Tempered-Glass-Screen-Protector-Protective-Film-For-iPhone-6-Plus/2052665149.html

Hocam bu aliexpressten kılıf alıcam ama kargosu felan pahalıya geliyor pek bilgili değilim sen nasıl yapıyorsun alışverişi anlatırmısın ?

• Kaliteli olanlar gerçekten iyi.Kullanımda da sonrasında sökerken de hiçbir probleme neden olmuyor. Ben ikinciyi taktım ilki telefon düştüğünde kırıldı ama olmasaydı telefon tuzla buz olurdu resmen. İkinci biraz kalitesiz ve ince model parmak izi vb leke yapıyor ve diğeri kadar cam hissi vermiyor ama ikisinde de dokunmatik hassasiyetinde sorun yoktu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.