Şimdi Ara

20 LİRALIK KIRILMAZ JELATİNLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dafoni hic kullanmadim. Ama güzel diyorlar onada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarlıkla 15 tlye taktırdım telefon koşarken elimden çıktı tamam dedim gitti telefon üstündeki 15 tl lik jelatin korumuş jelatin kırıldı ama ekran sağlamcı ben memnunum sana da tavsiye ederim telefon iphone 6 +

• quote:

Orijinalden alıntı: real07

http://www.aliexpress.com/snapshot/6394401105.html

Bende ilk alışverişimi az önce yaptım.5S için bunu sipariş ettim.Acaba bu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ? Mat mı ?

konuyu hortlatacam ama:D bişey merak ettim aldığın ürünler kaç haftada gelmişti hatırlıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: real07

http://www.aliexpress.com/snapshot/6394401105.html

Bende ilk alışverişimi az önce yaptım.5S için bunu sipariş ettim.Acaba bu jelatinler ekrana zarar veriyor mu ? Mat mı ?

konuyu hortlatacam ama:D bişey merak ettim aldığın ürünler kaç haftada gelmişti hatırlıyormusun?

1 ayda geldi hocam.

• 10 liralık kırılmaz cam var bende bir süre sonra köşelerden hafif kalkma hava alma durumu olabiliyor ama görsel bir Çirkinlik oldugu söylenemez

• Aliexpress'den alınma $1'lık lardan kullanıyorum, 6s hemde Force Touch vs. sorunsuz çalışıyor.
  • sizlere katılıyorum
    o teknoloji mağzalarında fahiş fiyatlara satılanlarda sanki yanında küçük altın veriyorlar
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Hocam elbet kalite farki vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam elbet kalite farki vardır

haklılığına katılıyorum lakin uçurum var fiyatlarda ama bizleri ne yerine koyuyorlar
  • Ben 10 tlye toptancidan aliyorum koselerde hava kalmasi disinda sıkıntı yasamadim.

• truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Tabi ki simdi çıkıp 80 lirada istenmez çok pahalı ki maliyeti kim bilir ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Tabi ki simdi çıkıp 80 lirada istenmez çok pahalı ki maliyeti kim bilir ne kadar

arada dönen paralara bakarmısın
  • İ6 plus ve 4s cihazlarıma taktım herhangi bir zararı yoktur. Bazen kenardan açılma yapıyor. Tamamen açıldığı Zaman'da yeniden değiştiriyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.