Şimdi Ara

20 Mayıs 2009 UEFA Kupası Final Maçı : Beşiktaş - Galatasaray (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fener de olsun 3'lü takılsınlar olmaz mı?
  • Selamlar ;

Altuğ sen iş yerinde çok boş kalıp, bol bol hayaller kuruyorsun anlaşılan. Şaka bir yana böyle bir final gerçekleşsin, maçtan sonra sabaha kadar kol kola tur atarız kimin kupayı aldığına bakmadan.Yeterki gerçekleşsin.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

bence böyle konuların mizah/eğlence bölümüne açılması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: matters

fener de olsun 3'lü takılsınlar olmaz mı?

komik olduğunu falan mı sanıyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

Bakarsın Steaua gruptan 3. olarak düşer Galatasaray'a denk gelir biter o final heyecanı orda

• alırsa birtek gs alır bundan sonra avrupa da kupa. diğerlerinden cacık olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pierozi

alırsa birtek gs alır bundan sonra avrupa da kupa. diğerlerinden cacık olmaz.

pierozi bu tör söylemlerden ve sabit fikirlilikten kurtul.8 senedir Avrupa'da esameniz okunmuyor.bu süreçte en başarılı takım FB'dir.
    sürdürülemeyen başarılar başarı değil tesadüftür.
  • Hayırlı olsun.Kupayı kim aldı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Hayırlı olsun.Kupayı kim aldı.?

UEFA kupasını GS aldı.bilmiyorsan biraz UEFA istatistiklerine falan bak arkadaşım...

verdiğin cevap cevap değil gerçi..ben alamdınız dedim mi? gerisi nerede dedim sadece.ondan sonra Aziz Yıldırım'a kıznıyorsunuz.hani diğeri?yoksa aldınız da biz mi kaçırdık?

sonuç : şans,tesadüf vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

quote:

pierozi bu tör söylemlerden ve sabit fikirlilikten kurtul.8 senedir Avrupa'da esameniz okunmuyor.bu süreçte en başarılı takım FB'dir.

Galatasaray Uefa kupasını kaldırdığı yılın ardından 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar liginde Real Madrid ile Çeyrek final oynamış, ondan sonraki sene ise yine Şampiyonlar ligine katılıp Nantes,Lazio ve PSV'nin olduğu grupta 10 puanla 2. olarak ilk grupları geçmiş ardından Barcelona,Liverpool ve Roma'nın olduğu grupta 5 puanla 4. olmuştur.Yani 2003 senesine kadar Galatasaray mecazen Avrupa'yı sallamıştır.

Burdan görebileceğin gibi UEFA kupasının ardından 2 sezon bu başarı sürdürülmüş ve Avrupa'nın elit takımları arasına girmiştir Galatasaray.

2003 Senesinden sonra düşüşte olduğumuz doğrudur ve bunu kabul etmeyen kimse yok zaten.

"8 senedir en başarılı takım Fenerbahçe'dir" derken biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.

• Daha önce açıldı bu konu. Lütfen arama yapınız.

Pardon ama o GS-Bayern'di galiba.
  • Bu başka final
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Bu başka final

Bu bizim finalimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

quote:

quote:

Galatasaray Uefa kupasını kaldırdığı yılın ardından 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar liginde Real Madrid ile Çeyrek final oynamış, ondan sonraki sene ise yine Şampiyonlar ligine katılıp Nantes,Lazio ve PSV'nin olduğu grupta 10 puanla 2. olarak ilk grupları geçmiş ardından Barcelona,Liverpool ve Roma'nın olduğu grupta 5 puanla 4. olmuştur.Yani 2003 senesine kadar Galatasaray mecazen Avrupa'yı sallamıştır.

Burdan görebileceğin gibi UEFA kupasının ardından 2 sezon bu başarı sürdürülmüş ve Avrupa'nın elit takımları arasına girmiştir Galatasaray.

2003 Senesinden sonra düşüşte olduğumuz doğrudur ve bunu kabul etmeyen kimse yok zaten.

"8 senedir en başarılı takım Fenerbahçe'dir" derken biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Bana araştırma yap diyeceğine arkadaşım,eline hesap makinesi al.sonra şu sayfaya bir göz at ;

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2005.html

2000-2001 sezonunu da katarak alınan puanları topla.Ondan sonra biraz araştırma yap dersini iyi çalış.gel burada ahkam kes.

Ben BJK'li olarak FB daha başarılı diyorum.CL'de sıfır çekmesine rağmen.

• GS'nin en büyük hatası her zaman o kupaya sığınması.

Sivas'a yeniliyor atıyorum,FBliler BJKliler Sivas haketti diyor tak kupa resmi.Biz 2002de kupa aldık çeyrek final ne.

Fenerbahçe ise adım adım tırmanıyor o merdivenleri ve artık CLye abone oldu.Bu önemli bence.Ha bu sene gruptan çıkamayabilir belki onu bilemeyiz ama artık Avrupa'da en önemli temsilcidir FB.

Bu sene BJK'nin Uefa'da grupları en kötü ihtimalle 2. olarak geçeceğini düşünüyorum,1 tur daha atlarlar.BJK bu yönetime rağmen iyi işler yapıyor.Düzgün bir yönetim olsa daha iyi yerlerde olurlardı.

Tekrarlanmayan başarılar bence de tesadüftür.Ha 2. kez almak zorunda değilsiniz ama 5-6 yıl da yoklara oynanmamalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

GS'nin en büyük hatası her zaman o kupaya sığınması.

Sivas'a yeniliyor atıyorum,FBliler BJKliler Sivas haketti diyor tak kupa resmi.Biz 2002de kupa aldık çeyrek final ne.

Fenerbahçe ise adım adım tırmanıyor o merdivenleri ve artık CLye abone oldu.Bu önemli bence.Ha bu sene gruptan çıkamayabilir belki onu bilemeyiz ama artık Avrupa'da en önemli temsilcidir FB.

Bu sene BJK'nin Uefa'da grupları en kötü ihtimalle 2. olarak geçeceğini düşünüyorum,1 tur daha atlarlar.BJK bu yönetime rağmen iyi işler yapıyor.Düzgün bir yönetim olsa daha iyi yerlerde olurlardı.

Tekrarlanmayan başarılar bence de tesadüftür.Ha 2. kez almak zorunda değilsiniz ama 5-6 yıl da yoklara oynanmamalıdır.

tekrarlanmayan başarılar tesadüf ise o zaman sizin Ç.Finaliniz hala tesadüf.
    Kupanın arkasına sığınmıyoruz... ama bu bizim bir gururumuz. Ve; Avrupa'da tek yasadıgımız o 2 tanecik kupa degil.. 4 Çeyrek 1 Yarı finali de unutmamak lazım.. tekrarlanmayan bir başarı yok ortada
    1 yarı final 3 çeyrek final ardından UEFA kupası ardından Süper kupa ardından bir Çeyrek final daha... tam sizin hayal ettiğiniz gibi belki de.. Bu sene Ç.Finale kalamayacaksınız muhtemelen.. Acaba geçen seneki başarınızın tesadüf olmadıgını dusunebılecekmısınız?

• Hayır tabii ki. :)

Diyorum ki Uefa kupasını almış takımın bununla övünebilmesi için en azından Helsingborglara,Tromso'lara yenilmemesi lazım diye düşünüyorum.

2003'ten sonra büyük hayal kırıklığı oldu bence.

Siz memnunsanız sorun değil benim için. :)

Bu sene çeyrek final olmassa tesadüf olmayacak.

3-4 sene sonra Uefa'da zar zor oynayan alt seviye takımlara yenilirsek geçerli.Yoksa FB 4-5 sene CLye katılırsa sorun yok benim için.Oraya katılmak da nasip olmuyor herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Hayır tabii ki. :)

Diyorum ki Uefa kupasını almış takımın bununla övünebilmesi için en azından Helsingborglara,Tromso'lara yenilmemesi lazım diye düşünüyorum.

2003'ten sonra büyük hayal kırıklığı oldu bence.

Siz memnunsanız sorun değil benim için. :)

Bu sene çeyrek final olmassa tesadüf olmayacak.

3-4 sene sonra Uefa'da zar zor oynayan alt seviye takımlara yenilirsek geçerli.Yoksa FB 4-5 sene CLye katılırsa sorun yok benim için.Oraya katılmak da nasip olmuyor herkese.

Evet,Herkese nasip olmuyor. Biz çok katılmış bir takımız ve yine katılacagız. Haklısın koskoca Avrupa çapındaki bir takımın kucuk kuluplere yenilmemesi gerekiyor.ama bu önceki başarıların tesadüf oldugu anlamına gelmiyor.. Ama şöyle olabilir: önceden hep sıfır ceken bir takımın bir anda çeyrek finale çıkmasının tesadüf oluşu daha mantıklı.Ama ben tesadüf demiyorum. Ama bizimki tesadüf ise sizinki resmen sadece bir film.

• Bence de GS 3-4 sene öncesinde Avrupa'daki en önemli takımımızdı ama şimdi değil.

Monaco CL finali oynadı,Uefa almaktan büyük başarı şimdi napıyor?Arada sürprizler oluyor.
  • quote:

UEFA kupasını GS aldı.bilmiyorsan biraz UEFA istatistiklerine falan bak arkadaşım...

verdiğin cevap cevap değil gerçi..ben alamdınız dedim mi? gerisi nerede dedim sadece.ondan sonra Aziz Yıldırım'a kıznıyorsunuz.hani diğeri?yoksa aldınız da biz mi kaçırdık?

sonuç : şans,tesadüf vs...

Tesadüf müş öylemi.

Peki UEFA da şuana kadar hiç maç yenilmeden kazanan tek takım kim?

O kupadan sonra SturmGraz,Monaco,Rangers,Galatasaray grubundan çıkan hangi takım.Yine aynı sene statü gereği 2.turda yine grup oluşturuluyor.Deportivo,PSG,Milan,GS Bu gruptan Milanı eleyerek çeyrek finale çıkan takım kim?

1 sene sonra.Nantes,PSV,Lazio,GS bu gruptan Nantes ile beraber çıkan hangi takım.2.Turda Barcelona,Liverpool,Roma,GS grubunda 1 maç yenildik.Son maçla kaçırdık.Her maçı da yenerken beraberlik yaptılar.

2002 Dünya Kupasında GS ın kemiğini oluşturduğu takım 3.oldu.

Bunlar da tesadüf değil mi?

Bunları öğrende gel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.