-Fener taraftarları arada kalır ama yinede genel çoğunluk Bjk'yı destekler...
-Bu konuda daha tecrübeli() olan Galatasaray kupaya uzanır...
-Spikerler hakemden şikayetçi olamaz, yorumcular daha az konuşur...
-İlker Yasin bile oyuncularının büyük kısmının isimlerini doğru telafuz edebilir...
-Maçtan sonra Uefa bize haksızlık yaptı Cas'a gideceğiz gibi bir başkan açıklaması gelebilir...
-En önemliside unutulmaz ve mükemmel bir maç olur...
-Bunlar olmasa bile benim bu postuma bir sürü iyili-kötülü cevap verilir, ben hiç birine bakmam...
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat
quote:
Orjinalden alıntı: Blackby
UEFA kupasını GS aldı.bilmiyorsan biraz UEFA istatistiklerine falan bak arkadaşım...
verdiğin cevap cevap değil gerçi..ben alamdınız dedim mi? gerisi nerede dedim sadece.ondan sonra Aziz Yıldırım'a kıznıyorsunuz.hani diğeri?yoksa aldınız da biz mi kaçırdık?
sonuç : şans,tesadüf vs...
Tesadüf müş öylemi.
Peki UEFA da şuana kadar hiç maç yenilmeden kazanan tek takım kim?
O kupadan sonra SturmGraz,Monaco,Rangers,Galatasaray grubundan çıkan hangi takım.Yine aynı sene statü gereği 2.turda yine grup oluşturuluyor.Deportivo,PSG,Milan,GS Bu gruptan Milanı eleyerek çeyrek finale çıkan takım kim?
1 sene sonra.Nantes,PSV,Lazio,GS bu gruptan Nantes ile beraber çıkan hangi takım.2.Turda Barcelona,Liverpool,Roma,GS grubunda 1 maç yenildik.Son maçla kaçırdık.Her maçı da yenerken beraberlik yaptılar.
2002 Dünya Kupasında GS ın kemiğini oluşturduğu takım 3.oldu.
Bunlar da tesadüf değil mi?
Bunları öğrende gel.
Tamam eyvallah. Bunlar başarıdır. Madem sürekli bilinçaltımızda en büyük kim tartışması var ise eğer , güncel bi en büyük kim tartışması yapalım bakalım.. 8 yıl önceyi değil. Son avrupa macerasına bakalım , şu an ki kulvarlara bakalım , şu anki klübün büyüklüğüne , tesisleşmeye , stat gelirlerine , ürün satışlarına bakalım..
istikrardan bahsedenler sanki senelerdir çeyrek final oynuyo tesadüfünüzü yerim sizin küçük azizcikler
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
GS'nin en büyük hatası her zaman o kupaya sığınması.
Sivas'a yeniliyor atıyorum,FBliler BJKliler Sivas haketti diyor tak kupa resmi.Biz 2002de kupa aldık çeyrek final ne.
Fenerbahçe ise adım adım tırmanıyor o merdivenleri ve artık CLye abone oldu.Bu önemli bence.Ha bu sene gruptan çıkamayabilir belki onu bilemeyiz ama artık Avrupa'da en önemli temsilcidir FB.
Bu sene BJK'nin Uefa'da grupları en kötü ihtimalle 2. olarak geçeceğini düşünüyorum,1 tur daha atlarlar.BJK bu yönetime rağmen iyi işler yapıyor.Düzgün bir yönetim olsa daha iyi yerlerde olurlardı.
Tekrarlanmayan başarılar bence de tesadüftür.Ha 2. kez almak zorunda değilsiniz ama 5-6 yıl da yoklara oynanmamalıdır.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Peki sen 4 kez üstüste gruplardan mı çıktın bunu bana diyorsun.?
GS ; Kupadan önce de flaş galibiyetler alıyordu ama kupanın sonuna bakalım. 2000 yılında UEFA 2001 yılında Ş.L Çeyrek Final 2002 yılında Ş.L gruptan çıkma. 2003 yılı Ş.L katılma 2004 yılı Grup 3.lüğü 2007 Ş.L
3 yıl üst üste çıkmış.Sen Fb bir kez yaptı Çeyrek ondan sonra gruptan çıkamayabilir diyorsun.Gruptan çıkamasa bile başarılıdır diyorsun.Ee bizim Ş.L ler ne oluyor ozaman.10 Kez ile hala en çok katılan GS(yeni statü) Kim gediklisi oluyor bu durumda.
Senin yorumlarını okuyupda doğru söylüyor bu adam diye düşünecek GS lı olduğunu sanmıyorum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Blackby
UEFA kupasını GS aldı.bilmiyorsan biraz UEFA istatistiklerine falan bak arkadaşım...
verdiğin cevap cevap değil gerçi..ben alamdınız dedim mi? gerisi nerede dedim sadece.ondan sonra Aziz Yıldırım'a kıznıyorsunuz.hani diğeri?yoksa aldınız da biz mi kaçırdık?
sonuç : şans,tesadüf vs...
Tesadüf müş öylemi.
O kupadan sonra SturmGraz,Monaco,Rangers,Galatasaray grubundan çıkan hangi takım.Yine aynı sene statü gereği 2.turda yine grup oluşturuluyor.Deportivo,PSG,Milan,GS Bu gruptan Milanı eleyerek çeyrek finale çıkan takım kim?
1 sene sonra.Nantes,PSV,Lazio,GS bu gruptan Nantes ile beraber çıkan hangi takım.2.Turda Barcelona,Liverpool,Roma,GS grubunda 1 maç yenildik.Son maçla kaçırdık.Her maçı da yenerken beraberlik yaptılar.
2002 Dünya Kupasında GS ın kemiğini oluşturduğu takım 3.oldu.
Bunlar da tesadüf değil mi?
Bunları öğrende gel.
ya hala bana 2000 diyon... 2002 diyon..ben senin başarını inkar mı ediyorum.kaç yaşındasın sen? anlamıyor musun? başarının devamı nerde diyorum?sonra çeyrek final oynayıp elenmeyi UEFA kupasını kazanmak kadar başarılı görüyorsan sen bence takım falan tutma.hala 2002de şu oldu.2000de bu oldu.bitti onlar geçti.
2 sene önce?geçen sene?bu sene? biz de adanademirspor'u 10-0 yenmiştik di mi ama? yaaa di mi ? sen bana alıntı yaparak cevap yazma lütfen.
Allah'ım hala 2000 istatistkileri !!!! ya kardeşim gerisi nerde tamam ya..2007 CL yazmışsın yuh yani.Yuh ! bu sene Cruj mu Crul mu ne o da katıldı.ooo takım süper başarılı o zaman !
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat Peki UEFA da şuana kadar hiç maç yenilmeden kazanan tek takım kim?
Dur ben buna biraz güleyim, bir ara cevap yazarım.
UEFA da şuana kadar hiç maç yenilmeden kazanan tek takımmışmış da mışmış. He canım, tabi. Altta yazdığın gibi öğren de gel.
bu sene tromso yokmu ya uefada
HayalPerestler : )
"UEFA'da Milan yokmuydu?" diyen arkadaşlarım.Her takım yenilebilir.Hem de herhangi bir takım tarafından.Milan için "Lanetli Milan" diyor bugün gazaetelerde.2 haftada 2 mağlubiyet aldı Milan.Shevchenko'lu,Kaka'lı ve Ronaldinho'lu kadrosu ile...
Everything is possible...
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
GS'nin en büyük hatası her zaman o kupaya sığınması.
Sivas'a yeniliyor atıyorum,FBliler BJKliler Sivas haketti diyor tak kupa resmi.Biz 2002de kupa aldık çeyrek final ne.
Fenerbahçe ise adım adım tırmanıyor o merdivenleri ve artık CLye abone oldu.Bu önemli bence.Ha bu sene gruptan çıkamayabilir belki onu bilemeyiz ama artık Avrupa'da en önemli temsilcidir FB.
Bu sene BJK'nin Uefa'da grupları en kötü ihtimalle 2. olarak geçeceğini düşünüyorum,1 tur daha atlarlar.BJK bu yönetime rağmen iyi işler yapıyor.Düzgün bir yönetim olsa daha iyi yerlerde olurlardı.
Tekrarlanmayan başarılar bence de tesadüftür.Ha 2. kez almak zorunda değilsiniz ama 5-6 yıl da yoklara oynanmamalıdır.
hee öle
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
quote:
fener uefa'ya kalsın finali onlarla oynayalım. gs ne ki...
gs ne ki siz siroki gibi devleri elerken steua ya yenildi değilmi pis gs kaka gs yok yani gerçekten kadronuzun galatasaraydan iyi olduğunu mu düşünüyorsun?daha iyi top oynayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? fazla uçmayalım ağa antalya ilk yarıda ne hale soktu sizi farketmedin sanırım antalyayı konyayı sirokiyi yenmekle gs den büyük olunsaydı ohooooo
ama olurda final oynanırsa ben bjk nin almasını isterdim böylece fener iyice ezilirdi
Antalya mı?
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
quote:
fener uefa'ya kalsın finali onlarla oynayalım. gs ne ki...
gs ne ki siz siroki gibi devleri elerken steua ya yenildi değilmi pis gs kaka gs yok yani gerçekten kadronuzun galatasaraydan iyi olduğunu mu düşünüyorsun?daha iyi top oynayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? fazla uçmayalım ağa antalya ilk yarıda ne hale soktu sizi farketmedin sanırım antalyayı konyayı sirokiyi yenmekle gs den büyük olunsaydı ohooooo
ama olurda final oynanırsa ben bjk nin almasını isterdim böylece fener iyice ezilirdi
Antalya mı?
+1 BJK
quote:
Tesadüf müş öylemi.
Bunları öğrende gel.
Daha önce de tartışması olmuştu ordan aklımda kalanlar