Böyle bir final olsun yeter ki.Nihayetinde kupa Türkiye'den bir takımda olacak.
GS'nin ya da BJK'nin final oynaması - kupayı hangisi alırsa alsın - ve daha sonraki senelerde gelecek sürdürülebilir başarılarla beraber,Türk takımları ile eşleşen Avrupanın köklü kulüpleri adımızı duyunca korkar hale gelecektir.
Zamanında biz de kupanın Türkiye'ye gelmesine çok sevinmiştik ama gördüyoruz ki, birileri yıllardır kupamız var demekten bıkmadı, yorulmadı. Onun için bir gün Türkiye'den iki takım final oynarsa, kupayı alacak takım farkeder benim için.
eger oyle bişi olursa fener yeni stat yaptırır oynamaz bidaha kadikoyde mac =)
quote:
Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..
quote:
Orjinalden alıntı: FenerLand
eger boyle bir final olursa kupayı gsnin almasını isterim
senin yerinde olsam ben de isterdim tabi Beşiktaş'ta uefa alırsa kimseyle dalga geçemezsiniz ve en büyüğüz diye dolaşamazsınız ve biz size her seferinde kupayı göstererek başınıza kakarız.
Bu arada benim görüşüm devamlı olcaksa iki takımımız final oynasın kupayı alan takım farketmez
Ulan millet hayal ediyo kupa bizim müzemizde yaff
Neden bir tane daha kazanmak istemeyesiniz ki? Ben GS'nin başarısını hiçbir zaman gözardı etmedim.ister inanın ister inanmayın ama kupayı aldığınız gün GS bayrağı ile sokakta deli gibi koşturdum.Ama ben bu başarıların sürdürülebilir olmasını diliyorum.Üstüne koyarak büyümeyi istiyorum.
Geçmişte Ipswich Town da UEFA şampiyonu oldu.Anderlecht de oldu.Napoli de oldu.Leverkusen de oldu...Bu takımlar şu anda Dünya futbolunda nerede?
Ben FB'nin geçen senkinden daha iyi performans göstermesini bekliyorum.GS'nin ve BJK'nin final oynamasını istiyorum.Ben takımlarımızın maçlarını Mayıs ayına kadar izlemek istiyorum.
Bir anekdot vardır..bir fıkra.onu da ekleyeyim hatırladığım kadarı ile.
Cehennemde her ülke için içi alevlerle dolu birer kazan varmış.Bu kazanların her birisinin başında birer zebani dururmuş.kazanın içinde cehennem azabı çeken insanlar arasından kazandan kafasını çıkartan olursa zebaniler ellerindeki sivri uçlu sopalarla kafalarına bastırıp tekrar alevlerin arasına sokarlarmış. Sadece Türkiye'nin insanlarının olduğu kazanın başında zebani yokmuş.Bunun nedeni ise bizim kazanımızdan kim kafasını biraz çıkartacak olursa hemen diğerleri bacaklarından tutup aşağı çekermiş.
Ne demek sitediğim net anlaşıldı bence
quote:
Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =
quote:
Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..
quote:
Orjinalden alıntı: FenerLand
eger boyle bir final olursa kupayı gsnin almasını isterim
senin yerinde olsam ben de isterdim tabi Beşiktaş'ta uefa alırsa kimseyle dalga geçemezsiniz ve en büyüğüz diye dolaşamazsınız ve biz size her seferinde kupayı göstererek başınıza kakarız.
Bu arada benim görüşüm devamlı olcaksa iki takımımız final oynasın kupayı alan takım farketmez
Ulan millet hayal ediyo kupa bizim müzemizde yaff
ben de isterim iki takımımızın final oynamasını ama futbollarına bakarsak bu iki takımın rakiplerini eleyip finale kadar gelmeleri imkansız gözüküyor.
böyle bi finalin olması avrupada da Türk futbolunu çok önemli yerlere getirir ama dediğiniz gibi rakipler çok güçlü
Milan M. City Tottenam Houtspour Sevilla Valencia ...
birde Şampiyonlar liginden gelecekler var...
.. ve maçın ardından playstation kapatılır.
kızmayın, bir takımın uefayı yeniden kazanmasından da kötü bir ihtimal, milyonda bir olabilecek birşeyi hayal edenler var :S
İnşallah olur.
Kendi ülkemizde kalır kupa.
uefada mücadele eden takımların kalitesi çok düşük değil mi. onlar hiç transfer yapmıyor. onların kadrosu kötü. onlar maç kazanmak istemiyor. kupa kaldırmak istemiyor sadece biz istiyoruz. düşünün avrupada gs den bjk den fb den kaliteli en az 30 takım var. onlar ağzını açıp bakacaklar mı? biraz gerçekçi olun. onlara da şans tanıyın...
Bu sene olmasın o iş be
Önümüzdeki sene var ondan sonraki sene var ohooo
iki takımda;özellikle beşiktaş gruptan çıksın diye dua edin final gruptan çıkmadan olmuyo çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet2468
uefada mücadele eden takımların kalitesi çok düşük değil mi. onlar hiç transfer yapmıyor. onların kadrosu kötü. onlar maç kazanmak istemiyor. kupa kaldırmak istemiyor sadece biz istiyoruz. düşünün avrupada gs den bjk den fb den kaliteli en az 30 takım var. onlar ağzını açıp bakacaklar mı? biraz gerçekçi olun. onlara da şans tanıyın...
hala aynı mantalite.Zenit geçen sene UEFA kupasını alırken,GS 2000'de UEFA kupasını alırken onlardan daha kaliteli takımlar yokmuydu?...FB çeyrek final oynarken elenen diğer takımlar FB'den daha mı kalitesizdi? bu kadar kendine güvensizlik nasıl aşılandı bizlere arkadaşlar? her sene küçük düşünmekten dolayı böyle olmadı mı?
Senin tuttuğun takım da maç kazanmak için sahaya çıkıyor..senin tuttuğun takımda bütçesine göre transfer yapıyor.biz de ağzımızı açıp bakmak için kupalara katılıyoruz.oh ne ala.biz Avrupa kupalarından affımızı isteyelim.nasılsa bizden daha kaliteli takımlar var.
Böyle düşündükçe her hafta sonu Süper Ligimiz ile ilgili makarlarla kendimizi avuturuz.
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
galatasary turu gecemez bjk zaten finalde
Neye güvenerek söyledin bunu kıytırak bir takıma 4 atmanıza mı güvendin ?
sende arada böyle yorumlar yapıyorsun alcohol unuttun mu yok bjk 4.ncü olur yok gs bükreşi eler. sen neye güvenerek yazıyorsan bizde onlara güvenerek yazıyoruz ama tutuyor bizimki
@veloci
olacaksa böyle birşey, garanti gözüken takım BJK olur. tabiki gsde olsa karşılıklı çok şık olur
Tam tersine o maçtan umutlu değilim yazdım ben . Ah ah herkesede eşit dağıtılmıyor bu arkadaşa az kaçmış biraz
Çocuklar inanın, İnanın çocuklar Güzel günler göreceğiz Güneşli günler UEFA'da finali biz oynayacağız Kadıköy'ü SİYAH-BEYAZ boyayacağız..
bence böyle konuların mizah/eğlence bölümüne açılması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
galatasary turu gecemez bjk zaten finalde
Neye güvenerek söyledin bunu kıytırak bir takıma 4 atmanıza mı güvendin ?
sende arada böyle yorumlar yapıyorsun alcohol unuttun mu yok bjk 4.ncü olur yok gs bükreşi eler. sen neye güvenerek yazıyorsan bizde onlara güvenerek yazıyoruz ama tutuyor bizimki
@veloci
olacaksa böyle birşey, garanti gözüken takım BJK olur. tabiki gsde olsa karşılıklı çok şık olur
lol
fener uefa'ya kalsın finali onlarla oynayalım. gs ne ki...
bjk ve gs li yöneticiler ya taraftarları ile dalga geçiyorlar yada gerçekten futbol izlememişler şimdiye kadar bu sene uefa da gerçekten çok zor takımlar var bjk ve gs ilk olarak gruplardan çıkmayı hedef olarak seçseler daha doğru ederler
quote:
fener uefa'ya kalsın finali onlarla oynayalım. gs ne ki...
gs ne ki siz siroki gibi devleri elerken steua ya yenildi değilmi pis gs kaka gs yok yani gerçekten kadronuzun galatasaraydan iyi olduğunu mu düşünüyorsun?daha iyi top oynayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? fazla uçmayalım ağa antalya ilk yarıda ne hale soktu sizi farketmedin sanırım antalyayı konyayı sirokiyi yenmekle gs den büyük olunsaydı ohooooo
ama olurda final oynanırsa ben bjk nin almasını isterdim böylece fener iyice ezilirdi
Bencede böyle bir final olsun hatta karşılaşma da Fenerbahçe de olabilir.Kimin alacağı da önemli değil.Yeterki böyle bir kombinasyon olsun.