Şimdi Ara

20 MİLYON ARAÇ RADYOSU ÇÖP, DAB GELİYOR, ARAÇ BAŞI 40-60 $ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Radyo cizirtisiz olcaksa yapılsın çokgeri kkaldık biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyolara birşey olmaz.
    FM ve DAB birlikte devam eder. Sonuçta FM altyapısı yıllardır var. Dijital de eklenince isteyen istediği şekilde dinler.
    DAB radyosu olan VW gibi marka araç kullananlar da DAB açıp onunla takılır. DAB olmayan yerde de FM ile.
  • Birde dijital karasal TV yayını vardı, 10 yıl önce konuşuluyordu..... 2010 da geçilecekti, 2015 e kadar tüm illere yayılacaktı....
  • Bu muhabbetin dondugu zaman bi duraksadi bizim radyo sonra aynen devam, 98 model araba bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

yevmişim radyosunu motorun sesini dinlerim daha iyi. 1.9 TDI :)))

Dizelde bitiyor onuda dinleyemeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Aux'a devam . Daha 1 kere açıp dinlemedim zaten .

Ancak ben TRT katkı payı olsun bu olsun böyle vergilere hakkımı helal etmiyorum kimin umrunda olur bilmiyorum ama .

Konudan bağımsız ancak TRTnin abuk sabuk yayınlarını geçtim TRT Çocuk isimli gerçekten kaliteli bir kanalı var(dı). Diğer kanallar gibi içinde şiddet içeren, ecüş bücüş yaratıklar içeren çizgi filmler yok. Gayet kaliteli ve dili temiz çizgi filmler var. Ancak yaklaşık 1 senedir VHS teypten devam ediyor kanal. Çizgi filmler 1 yıldır değişmedi, zerre yeni bölüm yok. Sırlamasına kadar aynı devam ediyor kanal.

Aldıkları vergiyle güzel bir kanal kurmuşlar helal olsun demiştim geçen sene, neyse ki tekrarlarla onun da içine edip beni yine kendilerinden nefret ettirdiler.

Trt çocuk daki keloglan ve cille resmen çocukları katlediyor. Oğlum 4 yaşında. Yumurcak varken hayatta acmazdim şimdi mecbur açıyorum. Çocuğun oyun anlayışı değişti. Pokemon cakmasi cille denen illet yüzünden legolarla oynarken sürekli modelleri parcaliyor. Cisimlerle vurup gök taşı saldırı falan diyor. Komşu çocuklarını hirpaliyor.

Keloglan desen minik harry potter resmen her bölümde sihir büyü. Çocuk klasik hikayelerden zevk almaz oldu.

tv bozuk diyorum açıyorum arada.. youtubedan falan açıyorum artık.

Uygun görmediğiniz yayını tv bozuk diyerek değil ona neden uygun olmadığını anlatarak ve alternatif sunarak tedavülden kaldırırsanız çok daha kesin bir çözüm olur.

Keloğlanın doğasında zaten sihir var masal kahramanı adı üzerinde.

Ama hepsinden öte tv yi ne kadar az izler ise o kadar sağlıklıdır bunun içinde çocuğunuza tv izleme disiplini vermelisiniz.

Radyo konusunda ise hayırlısı diyelim şahsen,

şarkının muhtelif yerlerini katleden dj ler
    reklamlar
    ve en önemlisi dilediğimde dilediğim şarkıyı dinleyememeden dolayı yıllardır radyo kullanmıyorum o yüzden forever usb :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

yevmişim radyosunu motorun sesini dinlerim daha iyi. 1.9 TDI :)))

Dizelde bitiyor onuda dinleyemeyeceksin.

Olsun bizim türk insanımız çok pratik akıllıdır. Ne eder bir şey bulur eletirkli arabadan da dizel motor sesi çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 25 Eylül 2017; 22:35:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.