Şimdi Ara

20 MİLYON ARAÇ RADYOSU ÇÖP, DAB GELİYOR, ARAÇ BAŞI 40-60 $ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1 ben de bunu demeye gelmiştim. İstikrar tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Ekonomi döndürme yöntemleri kural 1: cart curt diye milletten biraz daha fazla para kopar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın konuşmasından ne olduğu belli oluyor. Altında güzel rant hikayesi var gibi... Ama ben yapılabileceğini zannetmiyorum. Devletin bu şekilde ben yeni sisteme geçtim bunu kullan diye dikte yapması mantıklı, etik ve doğru olmaz. Bu konuda başta vatandaş ve yayın yapan radyolar olmak üzere çok tepki alır...
  • 10 yılı bulur yaygınlaşması dijital yayının.. O zamana kadar da zaten arabayı değiştiririz... Yalnız dijital yayın 1 ve 0 kuralına göre çalışır yani yayın ya vardır ya yoktur... Sinyal zayıfladığı an yayın şak diye kesilir öyle cızırtılı da olsa dinleyemessiniz...Yani kesintisiz dağ başında dinlenecek hikayesi palavra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

10 yılı bulur yaygınlaşması dijital yayının.. O zamana kadar da zaten arabayı değiştiririz... Yalnız dijital yayın 1 ve 0 kuralına göre çalışır yani yayın ya vardır ya yoktur... Sinyal zayıfladığı an yayın şak diye kesilir öyle cızırtılı da olsa dinleyemessiniz...Yani kesintisiz dağ başında dinlenecek hikayesi palavra...

Süreç konusunda ben de benzerini düşünüyorum. Kalite konusunda her ne kadar iyi olsa da ne kadar ihtiyacım var? Derseniz, ihtiyacım yok. Mevcut yetiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her boku gelişmiş 10 Şehire getirin. Kalan iller ne olacak. Oğlum Antalya'da telefon çekmiyor telefon. Interneti geçtim telefon yok. Kırsal kesime düşerseniz ya ayılar ya dağlılar öper Adam'ı.

• 1 yıldır radyo açmıyorum araçta sıkıntı yok. Usbde 800 900 şarkı olduktan sonra radyo fazla önem arz etmiyor. Yeni araçlara koysunlar olsun bitsin. Eski araçlarda analog devam etsin.
  • Tam bir saçmalık.

Kocaman bir saçmalık hem radyonun orjinali yerine gidip yeni radyo alacağım hem devlete para vereceğim.

Zaten dinlenecek düzgün radyo kanalı sayısı bir elin parmakları kadar bu kadar uğraşana kadar gider usb'den dinlerim.
  • Bir yandan bakıyorsunuz, teknolojik bir gelişme. Ülke olarak daha yüksek standartta bir teknolojiye geçilecek. Harika bir şey!

Diğer yandan bakıyorsunuz çılgın bir "tüketim" miktarı var. Haberde öyle bir demiş ki 1ocak itibariyle normal radyolar çalışmayacakmis gibi. Halbuki çalışacak ama aynı zamanda dab da çalışacak.

Geçiş süreci baya uzun sürer diye düşünüyorum. Önceki yorumunda 2-3 sene dedim ama en az 5-7 yıl diyorum. En iyi ihtimalle

• Bir olay da mağdur edebiyatı yapmasın şu yöneticiler ya. Dijital radyo sistemini bende isteyen biriyim ama 100 Kanal olması çok saçma. Bunun elbet bir çözümü vardır herhalde. Nasıl kanallar eklenir sıralamaya çok merak ediyorum artık. Umarım yabancı müzik yayını yapan kanalları bitirecek bir değişim olmaz bu dijital radyo.

“DAĞDAKİ ÇOBAN KARDEŞİMİZ HIŞIRTISIZ RADYO DİNLEYECEK”

Kanal kapasitesinin eskisi kadar binlerce olamayacağını kaydeden Özaydın, “Kanal kapasitesi de bu analog sistemdeki kadar geniş değil. 100 kadar radyoyu kapsayacak bölgesel bir değişim de RTÜK her bölgede en çok tercih edilen iki yerel radyo kanalını bu yayın içine alacak. Bölgede belediyelerin yaptığı radyo vericileri var. Bölgenin radyo vericisini belediye dijital hale getirirse dağda bize en kutsal görevlerden birini yapan çoban kardeşimiz türkülerini hışırtısız dijital olarak dinleyebilecek” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Aralık 2015; 1:28:24 >

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    TRT zamanında desteklenmesi gerekiyordu ve vergiyle desteklediler, ama artık TRT için oluşturulan vergiler kalkmayacağı garantide olsa miktarları düşürülmeli.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    yeğenim, çizgi film izlemek istediğinde önce bir kanallara biraz bakıyorlar düzgün bir şey yoksa tv'nin internet bağlantısından çocukluğumun değişmesi looney tunes açılıyor, sonrası yiyenle çizgi film keyfi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 5 Aralık 2015; 3:50:37 >
  • senmahmut S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle
  • Her ne kadar bu düzenlemeyi para tuzağı olarak görüp, saçma sapan bir uygulama olduğunu düşünsem de bilgilendireyim dedim.

6,5" veya 5,8" Composition Media'lı araca sahip olan VW kullanıcıları rahat olsunlar. Cihaz özellikleri şu şekilde.

- Dokunmatik ekranlı 6,5 inç renkli ekran (Yakınlaştırma algılama)
    - 4 x 20 Watt çıkış gücü
    - RDS FM/AM radyo
    - Dijital radyo yayın alımı için entegre DAB frekans ayarlayıcısı
    - Kuzey Amerika ve Kanada araçları için SDARS
    - entegre Diversity fonksiyonu
    - CD sürücü
    - 1 SD kart Slot ile SD hafıza kart okuyucu
    - Yassı soket üzerinden AUX IN
    - USB bağlantısı
    - iPod-bağlantısı
    - AAC
    - MP3-çalma fonksiyonu
    - WMA
    - Çok fonksiyonlu direksiyon desteği (MFL)
    - Araç menüsü desteği
    - Hoparlör sistemi dahil kendi kendine teşhis
    - Bluetooth serbest konuşma düzeneği
    - Hıza bağlı ses seviyesi adaptasyonu (GALA)
    - Hıza bağlı dinamik kompresyon (GADK)
    - FBAS (Geri manevra kamerası desteği)
    - Sesli kullanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless Hardness -- 5 Aralık 2015; 9:41:39 >

• Dağdaki çoban kardeş hışırtısız yayın dinleyecek diye , 40-60 doları nereden bulacak da, pilli radyosunu değiştirecek, işleri güçleri yandaşa

rant yaratmak, iki yayında yapılır isteyen hışırtılı , isteyen hışırtısız yayın dinler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Anladığım kadarıyla teyp değişecek, konsol bütünlüğü bozulmaması mümkün değil, özellikle yeni araçlarda bu değişim imkansız. Multimedia ekrana bi dünya para döküyorlar.

Hali hazırda bazı araçların radyosu FM-AM haricinde DAB destekliyor. Desteklemeyenler çoğunlukta ve sıkıntıda...

Aracımız da DAB olup olmadığını nerden anlarız acaba? Var mı Bir fikriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 5 Aralık 2015; 15:51:35 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kullanim kilavuzunda yazar

Mesela bende baktim az once,sanirim destekliyor

20 MİLYON ARAÇ RADYOSU ÇÖP, DAB GELİYOR, ARAÇ BAŞI 40-60 $

• Para mara vermem. Zaten yeni nesil arabalarda görüntü bozulmasın diye teyp değiştirilmiyor bile. Bir radyo için de o para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kullanim kilavuzunda yazar

Mesela bende baktim az once,sanirim destekliyor

20 MİLYON ARAÇ RADYOSU ÇÖP, DAB GELİYOR, ARAÇ BAŞI 40-60 $

Sagolun Hocam ben de bir Bakayim...Cok Tesekkurler...

• Sifir arabalarda bu teknoloji varmi:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Sifir arabalarda bu teknoloji varmi:)

pehh hayatım boyunca radyo açmadım ki, zaten genelde oğlanın çocuk şarkılarını dinliyoruz

kuga'da sony alanlar destekliyor, artı cr-v'de destekliyor. bildiğim kadarı ile qq'de de olması lazım.

yamuluyor da olabilirim, olmayan araçlar ise dert etmesin aliexpress aracılığı ile kit falan gelecektir mutlaka. fiyatı da 10-15 dolar falan olur. çok bir numarası yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.