Şimdi Ara

20 pcnin klavyesini ve mousenu aynı anda kontrol etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben anlamadım tam sorunu ama tek bi klavye mouseden kontrol etmek istiyorsan,kvm swith kullanabilirsin
  • evet, mesela ben 8'lisini gödüm bu aletin, tek klavye mouse ile 8 PC kontrol edilebiliyodu.. var yani..
  • hayır cafemde 20 makine var ve atıyorum msni güncellemek için yada bir oyun yüklemek için kalkıp tek tek yükleme yapmam gerekiyor bense tıpkı radmin gibi oturduğum yerden tabi radminden farklı olarak 20 makinenin klavye ve mousenu kontrol etmek istiyorum ki sabaha kadar sürecek bir iş 10 dakkada bitsin çeşitli programlar var ama hiç biri aynı anda 20 pcye egemen olamıyor dolayısıyla 20 makine ile uğraşmak zor iş .... genelde sadece bir makineyi en güncel şekilde ayarlayıp ghostluyorum ama atıyorum bu işlemi yaptıktan 5 gün sonra msn yada yahoo yada bu tarz camfrog gibi yazılımlıarın update leri çıktığı zaman intihar etmek istiyorum böle bi program olsa işim ne kadar kolay hale gelir siz düşünün sadece bana değil bi çok insana yarayacak bişi olur herhalde bu konuda yardımcı olan arkadaşlara dua edeceğim şimdiden sağolun.... kwm switch ise nasıl çalışır bilmiyorum ama yüksek maliyet 20 makine için ne kadar ps2 kablosu gider hesaplamak istemiyorum ki olsa bile hadi paraya kıydım en uzun ps2 kablosu 10 mt bendeki mesafe 40 metre olucak iş değil yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepanddark -- 10 Mayıs 2006; 19:07:42 >

• Bu bilgisayarlar bir windows server 2003 domainine dahil ise bunlar üzerinde otomatik kurulum yaptırabilirsin.. logon işleminin hemen ardından yüklenecek programı serverdan yüklemeye başlıyor..

Domain conroller üzerinden yapılıyo bu işlem ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum.. msi paketi hazırlanıyo falan bi de yardımcı bi paket hazırlanıyo gerekli ayarı yaptın mı oluyo.. hatırlayamadım..
  • active directory üzerinden ama benim istediğim bu değil klavye mouse kontrolu
  • Bi de şöyle bişiy var... 20 PCnin aynı anda kontrol edilebilmesi için ekran çözünürlüklerinin falan aynı olması gerekiyo.. ne biliyim mouse hareket hızları gibi bazı ayrıntıları var sanırım.. yapabilirsen hoş olur tabi.. kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eger hepsini aynı anda kullanmak istiosan böle bişey mümkün değil....
    ama hepsini tek tek oturduğun yerden kontrol etmekse amacın.. kur bi radmin bitsin !!
  • eğer boyle birşeyi başarırsan buraya yazda bizde öğrenelim güzel olur
  • zaten makineler konfigrasyon olarak biosuna kadar aynı dediğim gibi cafede bir makineyi tam anlamıyla güncel hale getirip ghostluyorum yani doğal olarak konfigrasyonda tüm makinelerin çözünürlükleride windowsuda programlarıda herşet ama herşey en ince ayrıntısına kadar aynı dolayısıyla böle bi program varsa sorun yaşayacağımı sanmıyorum
  • Cafe programları var hiç denediniz mi onlardan belki soruna çözum olabilir.PM'den mesaj atarmısın

• cafe programları kendini kontol edebilirse daha sonra 20 pcyi kontol eder oldukça güzel programlar var ama benim işimi görmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.