Şimdi Ara

20 saniyede bir şişe votka içen adam... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Çok hızlı vodka içimi boğaz yakar,nefes almayı güçleştirir ve kalp çarpıntısı yapar..Ben de diyorum ki bu arkadaşımız gayet rahat nasıl oluyor da su gibi içiyor böyle?

Zaten votka değil. Bildiğimiz su. Bu olayı video ya çekmek için, şişeye su koyup ağzını özel olarak kapattırmışlar. Hepsi düzmece yani.
  • valla son sahnedeki düşüşü çok orjinaldi, ama o şişe votkayı öyle içmek mümkün değil.
  • bizde kırmızı şarap tarzı varya çocuklar köpek öldüren lakabı takmışlardı yada adı öyleydi duymuşsunuzdur belkide,açınca 10 metre öteye kadar kokusu yayılıyordu..birisi içti çocuk öylecene kaldı sonra olduğu yere çöktü
  • nooldu? deniz9 herhalde aynısını denedi cızıldı
  • İçtiği şeyin votka olup olmadıgından hala şüpheliyim ama düşüşü kesinlikle çok orjinal .. %100 sarhoş düşüşü enteresan............
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Çok hızlı vodka içimi boğaz yakar,nefes almayı güçleştirir ve kalp çarpıntısı yapar..Ben de diyorum ki bu arkadaşımız gayet rahat nasıl oluyor da su gibi içiyor böyle?

doğru söylüyor, sek içmeyenler bilmez boşver
  • bizzat gördüm. hemde bir kız tarafından mayıs 2009 (günü hatırlamıyorum 8-9-10 olabilir) kıbrısta cross müzik diye kendi ortalama ama üst düzey takliti yapan mekanda %75 civarındaki smirnoff kırmızı içerek yapılmıştır. benim gibi gaza gelip sek rakı takılan adamı dumur etmiştir. kız pekte kötü olmamıştır gerçeklik payı var
  • video gerçek .
  • İçilmez imkanı yok.Adam kusar...
  • Arkadaşlar, bize şaka gibi geliyor ama elin gavuru onu su niyetine içiyor bu bir gerçek.. Marmariste çok gördüm böylelerini elinde sabahtan akşama kadar vodka vs ile gezeni.. Adamların sabah kahvaltısı bu..
  • Rus Kadınların Yabancı Erkek Tercih Etmelerindeki En Büyük Sebep Sabah Kalkıp Başlayan İçki Sefasının Gece Yarılarına Kadar Devam Etmesi Vodka Sek İçilmez Ama Yapıladabilir İmkansız Değil....
  • O içemez diyen arkadaşlar pek bi içiciler galiba? Rusyadaki içki kültürü ile burası çok farklı ilk önce fake demeden bunu düşünün! Alman nasıl su niyetine bira içiyor yada iskoç viski içiyor buda aynı şekilde Rus ta vodkayı içiyor. Boğazı yakar falan hikaye bunu bilin ! ben viski sevmem ama vodka içerim bi arkadaşımda tam tersi şimdi 2 mize sorsanız hangisi daha zor içilir ben viski derim o vodka. yani içilemiyecek birşey değil.

not: içmeye gerek varmı iddaa da olsa sonra milletin maymunu olacak olduğumdan uzak dururdum
  • Benim bildiğim votka şişesinin ağzı dardır. Yani yere bile dökseniz 20 saniyede dökemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Benim bildiğim votka şişesinin ağzı dardır. Yani yere bile dökseniz 20 saniyede dökemezsiniz.

Dostum orası rusya yani votkanın ana vatanı.Senin ve benim bilmediğimiz tonla votka türü var.Bunun gibi çok video var youtube de.Sokakta yaşayan adamlara para verip içirtiyorlar bütün şişeyi.Azcık araştırıp görün.
    Düzmece falan değil gerçek hepsi.
    Bu arada çocuğun içtiği votka 50'lik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 26 Mart 2010; 9:05:34 >
  • Gerçekse mide yok bu adamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 26 Mart 2010; 9:14:40 >
  • işiniz gücünüz yok mu millet tartışıyosunuz? bi şişe sidik içse nabıcaksınız :D:D:D
  • O şişedekinin vodka olduğunu sanmıyorum
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=108756615808390 al 15 sanıyede ıctıgını 10 sanıyede 1.5 2 bira arası ıcıoz :) elma suyu demeyinde sonra..

dn:videoyu çeken benim.
  • Onu bilmem ama yılbasında şişenin dibinde 2 parmak kadar bişey kalmışdı dikiyim dedim dikdikden sonra vişne + vodkaya sarıldım o derece yakdı xD
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.