Şimdi Ara

20 sene önce otomobil fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
3
Favori
78.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

biz renault brodway rn yi 97 eylülünde falan almıştık zaten daha yeni çıkmıştı 97 yılının kasası... biz o aracı aldığımızda rni diye bir modeli yoktu...

listede rni modeli var sanırım aralık-ocak arası bişey bu 1998 yılı başı yani...

yanlız bende aracın faturası var 1milyon 300bin lira yazıyordu... listede 2 milyon yazıyor okadar zammı gelmiş 3-4 ay içinde çözemedim...

sizdeki faturayı düşük kesmişlee,o yıl ikinci el 92 şahini 1 milyon 50 bine almıştım.sıfır r9 imkansız 1.300 olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Matematik hocasına sizin daha çok ihtiyacınız var. Sıfır araba kasko fiyatı ile satış fiyatı aynıdır.

Şimdi de kasko değeri ile kasko fiyatını karıştırdınız. Türkçe öğretmeni de bulabilirim, ikisi beraber ucuza da gelir hem

• quote:

Orijinalden alıntı: NinthMenderReturns

95 yılından önce. X16XEL astra yok.

imkanı yok. sadece hondaya bakıp VTi'ları görmek yeterli. tabi bunu ancak VTi kullanmışlar bilebilir. Civic VTi'lar 1996-1999 yılları arasında satıldı. 1996-1999 yıllarında HB'ler, 1997-1998 yıllarında ise sedanlar satıldı.

96 ve 97 lerin kadranı kırmızı, 98 ve 99 ların kadranı ise beyazdır. 99 modeller makyajlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 3 Kasım 2016; 13:12:22 >
  • lada samara 1.785.232 tl imiş. 97 yılı mayıs ayı dolar fiyatı 135.000 tl olduğuna göre 1.785.232/135.000=13.223$
    günümüze uyarlarsak 13.223 $ x 3.12=41.255 tl. fiyatlar çok da ucuz değilmiş anlaşılan.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bizdeki fatura doğru... ayrıca aracın satışını yaparken düzmece fatura kesemezsin aracın bayi giriş fiyatı belli... adama sorarlar hırdavat dükkanından bir avuç çivi almıyoruz araba bu...

aldığımız yerde bu forumdaki herkes bilir kadıköy rıhtımda araçları yakılan renault bayii sirkeci oto dur...

sizin araç belki 1 milyon olabilir ancak 97 yılının dolar kuruna bakıyorum felaket bir dalgalanma var... dolar resmen ocak-aralık ayı arasında iki kat artmış... yani hesap yanıltır...

bence liste aralık ayına yakın bir tarihte basılmış tabi ben sadece dediğim araç üzerinden yorum yapabilirim çünkü olaya yakın şahidim...

ancak lada mevzusunda yorum yazan arkadaşa katılmıyorum... döviz kuru ile değil alım gücü ile kıyaslama yapılabilir... en basit hesap memur maaşı ile aracı aldığımız için bir hesap yaparsam.

lada şu zamanın 30 bin lirası gibi bir fiyata satılıyordu diyebilirim. bizim araçta aşağı yukarı şimdinin 30 bin lirası falan ediyor.

bir ekleme liste 1998 yılı olamaz çünkü golf gte 1998 yılında çıktı teyzemler almıştı iyi biliyorum zatem liste de de yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 3 Kasım 2016; 14:20:38 >

• uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
  • 2001'de Hyundai accent gls klimalıyı 8,5 milyara almıştık. Bu listede 2,725 milyar diyor. Eğer 96'ya aitse o zaman da şimdiki gibi uçuk bir fiyat artışı olmuş onu konuşan yok :)
  • Bu verilere göre şöyle böyle demenin anlamı yok. Vaktinde komik paralara alınan arsalar bugün milyon dolarlar ile ölçülüyor. Zamanında, günümüz otomobil fiyatlarından hallice paralara daire satıldı, şimdi o daireler 1,000,000 TL'den gidiyor. Öyle ya da böyle halkın alım gücü ve yaşam kalitesi eskiye oranla arttı. Bu bölümde nedense her şeyi otomobil fiyatlarına göre endeksliyorlar. Eskiden araba sahibi parmakla gösterilirken bugün çoğu marka ve model beğenilmiyor bile...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    daha dün bmw alan biri, faturayı düşük kesmişler diyordu

• o arkadaşın aracı arızalanmıtşı yerine araç vermişlerdi bu olayla o bir değil...
  • Grand cherokee 5.9cc sadece 98 model olarak üretildi.liste 98 yılına ait.nokta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

tam yirmi sene önce ilk arabamı almıştım,şahin 5 vites

senin yaş kaç ufuk reyiz ? ben seni 25-30 falan sanıyodum.
  • Bu sayfayı az mı takip ettim, (otohaber veya autoshow olabilir hangisinindi tam hatırlamıyorum) ne günlerdi be haftalık olarak bir araba dergisi alır su fiyatları tek tek incelerdim. Bu arada bu liste 1997 yılı sonu veya 1998 in hemen başı olmalı 1997 haziran ayında astra GLS almıştık 3.050.000 lira odemistik. İllaki pazarlık yapmisizdir tabi ama oyle %10civari falan değildi.

• 20sene önce iyiyken şimdi 5katı ağlayasım geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

imkanı yok. sadece hondaya bakıp VTi'ları görmek yeterli. tabi bunu ancak VTi kullanmışlar bilebilir. Civic VTi'lar 1996-1999 yılları arasında satıldı. 1996-1999 yıllarında HB'ler, 1997-1998 yıllarında ise sedanlar satıldı.

96 ve 97 lerin kadranı kırmızı, 98 ve 99 ların kadranı ise beyazdır. 99 modeller makyajlıdır.

+1 sanırım 96
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

+1 sanırım 96

96 yılında sedan VTi satılmadı. o listede hem sedan hem de hb VTi var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

+1 sanırım 96

96 yılında sedan VTi satılmadı. o listede hem sedan hem de hb VTi var.

pardon hocam,daha sonra aklıma geldi.forumda şu sıralar bug var mesajı düzenleyemedim

• Aynen size katılıyorum

Listede şahin 1.4 var. Hatırladığım kadariyla 1.4 sahin 98 model olarak satışa sunuldu. Yine SLX 1.6ie olarak 97 yılından itibaren eklendi.
    1999 olacağını düşünmüyorum 99 da efsane kasa corolla yerini badem gözlü denilen kasaya bıraktı. Badem gözlü denilen corolla da xl,xei,gli donanım adları luna ve terra olmuştu.
    Liste muhtemelen 1998 veya 1997 yılının haziran ayından sonra yayınlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 3 Kasım 2016; 23:31:12 >
  • Passat 1.8 ve 1.8t olarak iki secenegi olmasi insigniadaki 1.6t 1.6 gibi.

Tarih 98 veya 99 cunku highline 2 modeli cikmis passatta

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.