Şimdi Ara

20 Seviye Olmadan Rün Kasmak ? Prolar Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir soruyla daha karşınızdayım şu forumu sözlük gibi kullananlardan bıktığımdan ve saygıdeğer forum üyelerinden çok güzel cevaplar aldığımdan bu şekilde konular açıyorum sorum şu herkes 20 seviye olmadan rün kasma diyor nedeni nedir 20 olunca +2.00 saldırı yerine +2.25 mi oluyor nedir yani ?

• Tier3 runleri 20'lvlden sonra alabliyorsun.Tier 3 runeslerin verdigi özellikler fazla oluyor.
  • Tier 3 runelar açılıyor.O yüzden en mantıklısı 20'ye kadar beklemek ve tier3 olanları almak.Tier 2 alırsan dediğin gibi 2.25 yerine 2 atack gelir mesela... gibi...
  • Tier 2 ler oldukca ucuz , ben oyunlarda ezmek istiosan al yani ucuz baya yavas yavas alırsın tier 3 leri ben öyle yaptım şahsen
  • 17'den itibaren yavaş yavaş IP biriktirmeye başla.2 sayfa tier 3 rune page için yaklaşık 13k IP ister.Ona göre bitiktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tier 2 alıp sonra tier 3 almak saçma olmaz mı ? tier 2 ler boşa gidecek
  • tier 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Tier 2 ler oldukca ucuz , ben oyunlarda ezmek istiosan al yani ucuz baya yavas yavas alırsın tier 3 leri ben öyle yaptım şahsen

Bende öyle yapmıştım rün kalabalığı işede pek yaramıyor bence 20den sonra dizmek daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 14 Eylül 2013; 1:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tier2leri birleştirp 3 yapalıosun ama 5 tanesi 1 tane veriodu ve saçma sapan rünler veriodu :D
  • tamam anlaşıldı 20de kasıcaz rünleri teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.