Bildirim
20 tl lik gazla 110 km hemde istanbulda
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sonrada yakıta pahalı derler -
sen bi benzinli arabayla 20 tlye 15 km yap şehir içi ondan sonra yakıta ucuz dersin -
Biraz imkansız geliyor arabada gaz 0 değildir.Yaklaşık 7 litre gaza 110 km gitmez broadway benzinle bile belki.Ama kuş serisine göre az yaktığı doğrudur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
sen bi benzinli arabayla 20 tlye 15 km yap şehir içi ondan sonra yakıta ucuz dersin
yanlış anlamışsınız, tüketim değerlerini görünce ucuz derken espirili yaklaşmıştım konuya araç koklamamış bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 24 Mart 2013; 14:07:12 > -
Halk arasında brodway çok az yakar en az yakan araba gibi muhabbetler döner duymuşsunuzdur belki. Gerçekten öyle mi? bir era 1.4 ile kıyaslandığında (lpg) hangisi önde. -
Kuş serisine göre az yakar ancak o kadar giden araba görmemiştim. -
Şimdi İstanbul da trafik var trafik var aracımla 4 litre yaktığımı da bilirim 10 litre yaktığımı da... Ama yine de pek muhtemel görünmüyor. Bu aracın şehir içi benzinli tüketimi teknik veri olarak yanılmıyorsam 9 litreye yakın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cela Soylu
Arkadaşlar selam
1 hafta kadar renault 9 broadway kullandım 88 model.. Enteresan bir şekilde araç 20 tl gazla 110 km .. 50 tl lik gazla 260 km civarı yol yaptı.. Bu rakamlar tüm broadway lerde ve renault 11 1.4 lerde aynımıdır..??
bu ölçüm sonucuna nasıl vardınız bir benzinlikte depoyu fulleyip 110 km yapıp sonra tekrar aynı benzilkte depoyu fulleyince 20 lira mı çıktı aradaki fark aksi halde bir ölçüm yaptıysanız ölçüm şekliniz yanlış -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
quote:
Orijinalden alıntı: Cela Soylu
Arkadaşlar selam
1 hafta kadar renault 9 broadway kullandım 88 model.. Enteresan bir şekilde araç 20 tl gazla 110 km .. 50 tl lik gazla 260 km civarı yol yaptı.. Bu rakamlar tüm broadway lerde ve renault 11 1.4 lerde aynımıdır..??
bu ölçüm sonucuna nasıl vardınız bir benzinlikte depoyu fulleyip 110 km yapıp sonra tekrar aynı benzilkte depoyu fulleyince 20 lira mı çıktı aradaki fark aksi halde bir ölçüm yaptıysanız ölçüm şekliniz yanlış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X