Geçen cumartesi yazıcıoğlu civarındaki dükkanlardan bazılarında 20 tl ye blu-ray film satıldığını gördüm.kutuları ve blu-ray disk üzerindeki baskılar aynı gibiydi.( çok fazla inceleyemedim) acaba bu filmler gerçek mi yoksa kopya mı.benim bildiğim blu-ray filmler kopyalanamıyor ama fiyatı da çok düşük geldi. bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı acaba? Not:Eğer bu konu yasaklanacak konular içindeyse şimdiden özür dilerim ama ben sadece bu filmlerin gerçek olup olmadıklarını öğrenmek istiyorum.
Dostum Kopya Bluray çıkmış piyasaya büyük ihtimal kopyadır. Birebir aynı gibi gözüküyor fakat kopya
Ulen bu çinliler yokmuuu,kesin bunun sahtesinide onlar çıkarmıştır
20-25 tl normal fiyattır yani
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
20-25 tl normal fiyattır yani
Türkiye fiyatı 20-25TL normal değil bence Hele yazıcıoğlunda 20TL ise kesin Kopyadır
Sıfır bir bluray'İn satılabileceği min fiyat 25 TL'dir.
Yurt dışı dağıtıcılarda PAL orijinal topran fiyatı zaten 8 pound. Yaklaşık 20 TL bu adamlar kar etmiyorlar mı hiç... Bu filmler kopya maalesef.. Bulgar baskısıdır büyük ihtimal.
20 tl'lik filmler kopya.... bdrw diskler uzerine yazılıyorlar. menuleri yok...sadece altyazı ve sahne secebiliyorsun onun dısında hiç bir ekstrası yok. ancak goruntusu orjinal bluray ile aynı. korsan urun olarak gerçekten basarılı bir çalışma olarak goruyoprum. çunku diskin uzerinde ki baskı bile orjinali ile aynı :) ulkemize henuz gelmemiş filmleri turkce altyazılı olarak bulabilirsin. biliyorsunuz ki dunyada bluray filmler baya bi yaygınlastı ancak turkiyede toplam 50 belki 75 film vardır en fazla. dolayısı ile bu kopya blurayler bize daha fazla secenek sunuyor. o yuzden cazip geliyor. sonucta kaç kişi ekstralarla ilgileniyor ki?
Gerçek anlamda korsan veya kopya Blu-ray film diye birşey yok. Blu-ray filmleri AVCHD formatıyla HD720p haline getirdikten sonra DVD'ye çekip satıyorlar. Böylece bu filmler PS3'de HD olarak olarak seyredilebiliyor. Tabi her ne kadar çözünürlük HD olsada bitrate değerleri düşük olduğu için gerçek Blu-ray keyfini yaşatmaktan çok uzaklar.
ebay.co.uk de quantum solace bluray filmi kargo dahil 10 pound. hem de sıfır orjinal arayan bulur
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
ebay.co.uk de quantum solace bluray filmi kargo dahil 10 pound. hem de sıfır orjinal arayan bulur
onlar istisna. Arkadaş bu fiyat üzerinden satışlar hakkında bahsetmiş ve büyük ihtimal kopya. boş blurayler 10 liraya falan bulunuyor diye biliyorum. çekipte 20 liraya satmak pek te şaırtıcı değil
yazıcıoğlunda blu-ray filmleri vitrinlere koymuşlar bide üstelik DVD kapağında.Baskısıda foto kopi gidi duruyor.Yani Çakma yazıcıoğluna güvenmem
dogru olabılır cunku Bımeks de bazı orjınal bluray ler 29-39 tl arası satılıyor
mesala ıdentıtıy - ghostrıder
Bende aşşahıda linkini vereceğim arkadaşın ilanındaki orjinal blu-ray filmlerin fiyatını gördükten sonra bu filimlerinde orjinal olabileceği fikrine vardım.daha önce alışveriş yaptığım , kopya yada korsan filim satma ihtimali neredeyse imkansız olacak kadar dürüst biridir.
Sendit'de Spider Man 3'ün Blu-ray'i Yaklaşık 15 Lira İdi...
bunlar 1080p bluray filmlerin 720p ye riplenip dvd ye yazilmis halleri Çin den geliyor.
Çin'den falan gelmiyor, bildiğiniz kopyacı pazarından geliyor Kadıköy'de, Tahtakale'de bir bilgisayardan. BR yazıcınız varsa, ConvertXtoDVD programı ile siz de takır takır BR üretebilirsiniz. Ozalitçide CD kağıdını, piyasada da boş medyasını bulmaktan başka neye ihtiyacınız kalıyor?
Bir tane alıp deneyin, daha menüdeyken ne demek istediğimi anlayacaksınız. Çakmanın kralları bunlar...
gg sitesinde 20 tl ye bulmak mümkün dostum blu ray film
quote:
Orijinalden alıntı: sertace
Sıfır bir bluray'İn satılabileceği min fiyat 25 TL'dir.
Yurt dışı dağıtıcılarda PAL orijinal topran fiyatı zaten 8 pound. Yaklaşık 20 TL bu adamlar kar etmiyorlar mı hiç... Bu filmler kopya maalesef.. Bulgar baskısıdır büyük ihtimal.
hocam bunlar gümrükten direk indiregandi cogu ole diyim yani 20 tl kar ediyo adam direk.tabi kopyada olabilir orası ayrı.fakat 25 tl 20 tl normal fiyat.