Şimdi Ara

30-35bin TL'ye Film ve PS5 için 65' 4K TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30bin (esneme payı var) TL'ye kadar TV arıyorum. Genel olarak Netflix, Youtube kullanılacak ve PS5'i bağlayıp oyun oynayacağım. Grundig, Vestel gibi markalar yerine Sony, TCL, Samsung gibi daha yetkin markaları tercih ediyorum. Ne önerirsiniz? Amazon'da satışı varsa müthiş olur.

Aşağıdaki televizyon nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmustu -- 10 Kasım 2022; 1:42:49 >

• Baktığınız model daha ucuz şuan hepsiburada da bilginiz olsun hocam.

https://www.hepsiburada.com/tcl-65c825g-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-p-HBCV00002Z7L8D?magaza=Hepsiburada

Model olarak ta bütçeniz el verirse Samsung 65qn90b'i tavsiye ederim ps5 için en performanslı tv'lerin başında geliyor.

• axXxo kullanıcısına yanıt

TCL 65C825G , sonunda G olan seri bu fakat farkını çözemedim. İnternetten araştırdığımda herhangi bir bilgi bulamadım.

65qn90b ' yi araştırıyorum şimdi.

• G olan Google demek hocam Google TV ile geliyor g olmayanı düz android ile geliyor diye biliyorum. G olanın Google olduğuna eminim ama olmayanın işletim sistemine bir bakın isterseniz emin olmak adına. Samsung qn90b serisi ile özellik olarak baya bir fark var klasmanlar da farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler bilgiler için.

LG OLED65C2 ile Samsung QN90B arasında kalmış durumdayım. Bütçeyi 40a çıkardım gibi. İkisi arasından LG'yi öneriyorlar review eden sayfalar. Sizin bilginiz var mıydı bu LG modeli hakkında?

• canmustu kullanıcısına yanıt

2023 yılına gireceğiz hocam wrgb oledlerin devri kapandı artık...

• Evet arkadaşlar wrgb (white rgb) devri kapandı şimdi brbg (blue rgb aynısının mavisi yani) dokunduğuzda eğilen, dolby vision, dts desteklemeyen, panelde lg sony gibi soğutu heat sink olmayan samsung oled devri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 14 Kasım 2022; 22:14:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam biri oled biri LED, farklı teknoloji 2 tvyi kıyaslamak pek mantıklı değil. Evde benim gibi 10+ üstü TV kanalları açık izleniyor ise oledden uzak durun yok sadece film oyun maç gibi kullanım alanının varsa oledi bu plana dahil edebilirsiniz. Ayrıca oled diyorsanız Samsung s95 i de unutmayın. Gerçekten çok başarılı bir oled fiyatı da yakın olması lazım

tamamen film ve oyun için kullanılacak + spotify müzik

o zaman soru şöyle değişiyor == 40.000 ₺'ye hangi OLED tv önerirsiniz?

S95'i reddit'te de öneren vardı. bunu alabiliyorum ancak alternatif öneriniz olur belki diye sormak istedim.

• Hocam ben çok araştırdım s95 incelemelerde her açıdan diğer oledlere göre önde. Tek bir sorunu panelin yamulduğu yönünde bir şikayet var ancak onu hiç araştırmadım

Rting'şn altta attığım linkte de görebileceğiniz gibi şuanki piyasada en iyi tv konumunda.

RTINGS.com
    The 6 Best TVs - Summer 2019: Reviews
    https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market
  • Samsung 65QN90B alındı. Teşekkürler herkese yorumları için.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.